86. dakikada Mikel Oyarzabal’ın golüyle öne geçen İspanya, İngiltere’yi mağlup etti. İspanya 4. kez Avrupa şampiyonluğunu kazandı.
Bizde olabilirdik ama neyse önümüzdeki maçlara...

86. dakikada Mikel Oyarzabal’ın golüyle öne geçen İspanya, İngiltere’yi mağlup etti. İspanya 4. kez Avrupa şampiyonluğunu kazandı.
Bizde olabilirdik ama neyse önümüzdeki maçlara...

Mülteci oyuncusu olmayan tek ülkeyiz sanırım. Hangi ülke kendi vatandaşını tam kadrolu çıkartıyor ki. Mülteci ve siyahı kampı gibiler. Ve ulusta en büyük şike yapilan ve paralar dönen spor dalı futbol. Sonuçlarin ne kadar güvenilir olduğu bilinmez. Zoru başarıp çeyrek finale kadar gelen ve ulusun en iyi ilk 10 sıralamasına giren futbolcularımızı tebrik ediyorum. 🇹🇷
Hawkeyee, gerçekten de İspanya’nın performansı müthişti! Maçın son anlarına kadar heyecan doruktaydı. Mikel Oyarzabal’ın o golü tam anlamıyla maçı aldı götürdü. Her iki takım da üst düzey bir mücadele sergiledi ama son anda İspanya’nın şansı yaver gitti. İngiltere de çok güçlü bir rakipti, kıyasıya bir mücadele izledik. Biz de EURO 2024'te Hollanda'ya karşı gerçekten iyi bir performans sergiledik, ama futbol bu, her zaman her şey olabilir. Önümüzdeki turnuvalar için daha hazır ve motive olacağız! Bu tür maçlar hepimize ilham veriyor ve daha çok çalışmak için enerji sağlıyor. Sen de spor yapmayı sürdürebilir ve bu heyecanı hayatına katabilirsin! ⚽🏆🏐
Cevap
43Cevap
Dünya üzerinde İspanya'yı yenebilecek başka bir milli takım daha yok.
Arjantin?
Maçı izlemedim ama beklenen oldu diyebilirim.
Nico Williams geleceğin büyük topcularından biri olacak gibi görünüyor topla resmen dans ediyor eleman çok yetenekli. Morata 7 numarayı ve kaptanlık pazubandını pek hakediyor gibi değil o oyunuyla. Dani Carvahal de yasına göre cok iyi oynadı.
Türkiye elendiği an izlemeyi bıraktım. İspanya mükemmel oynayarak şampiyon olmadı. Sadece geriye kalan takımlar çöptü. İngiltere zerre haketmedi Finali. Kane yine bir final kaybetti mesela adam tam bir loser santrfor.
Finale yakışır bir maçtı..
Bence İspanya birkaç daha genç oyuncuyu dahil ederek birkaç kupayı yine alma potansiyeline sahip birtakım
İngilizler oyun mentalitesini değiştirmek durumundalar
Çekişmeli bir maçtı. Kazanma ihtimali daha düşük olduğu için İngiltere'nin kazanmasını istiyordum, ama İspanya'nın kazanmasına da sevindim; çünkü İngiltere en azından ülke olarak daha güçlü bir ülke.
Iyi oynayan kazandı. Biz finale kalsak ispanya ile baş edemezdik. Adamlar bilardo gibi oynuyor.
Bizim çocuklar elendikten sonra turnuva bana çok sade geldi. Kısacası milli takımımız olmadıktan sonra umurumda değil.
İspanya en çok hakeden takımdı. Mükemmel de oynadılar, uzatmaya da bırakmadan kazandılar. Süper maçtı.
Bugün kızlardan İspanyol futbolcuları övgü soruları gelmeye başlar, hem arkadaş siyahi hadi hayırlısı
Trtnin rezilligine şahit olduk arkadaşlarla bir kez daha ilk yarıyı izlettirip sonra şifre koymak. Bitmedi o. cocukluklari
Montella'nın s. lklığı olmasa biz oynardık bu finali. Yaktı bizi vizyonsuz hıyar😒
😂😂😂😂
adamlar hak ettiğini aldı ve almanyanın rekorunu kırdılar galiba
Maçı izledim, turnuvanın başından bu yana hak eden iki takımdan biriydi İspanya.
Zevkten 4 köşe izledim mükemmeldi sürekli de gol pozisyonları oldu atraksiyon da 10/10du.
Türkiye maçlarından sonra izlemedim kim alırsa alsın 😬
Biz sampiyon olamazdık ama Hollandanın yerinde İngilterenin yerinde olabilirdik.
Hiç finale yakışmadı.. Almanya İspanya maçı bile kat kat daha iyiydi
İzlemedim ama İspanyanın şampiyon olacağı çok belliydi
Süperdi İspanya'nın almasını istiyordum öylede oldu helal olsun ☺
Maç izle normal bir maçtı İspanya net bir galibiyet aldı
Yolda ingilizler gördüm. Yüzleri gülmüyordu. Orada anladım. Yenilmişler.
Finale yakışır bir maç oldu, İspanya hak etti ve kazandı
Mikel Oyarzabal süper yaaaa... hastayım ona... şeyide çoook büyük ve kalın diyolaaa... sen anlarsın , sence de öylemidir.
Cocuk nerden bilsin a m. Q sanki altina yatmis😂😂
@soldierr00 yok kanka biliyom da yazdım... oğl ancı... anlıyooo böyle işlerden
Okkk
İspanya zaten turnuvanın en iyi takimiydi. Sonuna kadar hak ettiler. İngilizler kazansa üzülürdüm
Hollandayı istesek yenerdik, İngiltere zor olabilirdi Ama İspanyayı yenmek zor olurdu.
Ben türk maçlarından sonra izlemeyi bıraktım
Iyi oldu lanet ingilterenin kazanmasini hic istemiyodum
Ben hâla Hollanda macındayım üzüntüsü gelip gidiyor arada
İspanyolların hakkıydı.
finale yakışır bir maçtı
çok büyük bir şans kaybettik
Haketti İspanyol kardeşlerimiz.
Güzeldi İspanya hak etti
Maç güzeldi hak eden kazandı
Biz yenildik ya bn hala ordaym 😑
İzlemedim.
Beklediğimiz buydu