İspanya oyuncularına sinir oldum ya, Arjantinliler sizi dövüyor, biraz karşılık versenize aq bu kadar dayak yedikten sonra kazansanız ne ki
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İspanya oyuncularına sinir oldum ya, Arjantinliler sizi dövüyor, biraz karşılık versenize aq bu kadar dayak yedikten sonra kazansanız ne ki
Cevap
5Cevap
Tiyatro abicim futbol diye bir şey yok ayakta skyo lar hepinizi
Olabilir resmen şike izliyoruz şu an
Sanki almışlar gibi bak şimdi golü kabul etmeyecekler
Demin aynı soruyu sordum tek cevap yok kız olmanın avantajı 😂
Etmesinler bu kadar korkak oyuncular kazanmasa hakkıdır. Cesaret her sporda olmalı.
Ya adamlar katakülle yapar arg ye verirler
Bu İspanyalılar inşallah kaybederler şu halde kazansan ne olacak ya rezillik. Düşmanım bile olsa ben cesur sporcuları severim. Cesaretin yoksa, seni izleyen halkı rezil ediyorsan o sahaya çıkma. Bari Arjantin kazansın işe yarasın. Bariz haksızlık var ama İspanya oyuncuları çok korkak.
Atak yapan İspanya hep
Dayak yiyen de İspanya hep. Arjantin bunları itiyor kakıyor bunlarda çıt yok ya.
O degil de ispanya her anlamda mukemmel bir turnuva oynadi
Bu İspanyalılar inşallah kaybederler şu halde kazansan ne olacak ya rezillik. Düşmanım bile olsa ben cesur sporcuları severim. Cesaretin yoksa, seni izleyen halkı rezil ediyorsan o sahaya çıkma. Bari Arjantin kazansın işe yarasın. Bariz haksızlık var ama İspanya oyuncuları çok korkak.
Demi lan sevdim seni bak şimdi
Bunlar nasıl futbolcu olmuş bu kadar korkak
Ya evlenilir ya seninle ne zaman yüzüğü takıyoruz
Arj alır
Gol atıp atmamaları bile benim için önemli değil. Bütün maç boyunca Arjantin İspanya’yı itip kaktı, dövdü resmen. Ama İspanya’da tık yok. Bu beni çok rahatsız etti. Bir milli takım bu kadar korkak olmamalı.
Bence gayette korkaklık. Ya dayak yedikten sonra kazansam ne ki?
Valla kâğıt üstünde kazansalar bile ben gördüğüme bakarım. İspanya’nın korkaklığı midemi bulandırdı. Utanmasalar Arjantinlilere diz çökecekler. Bir futbol takımı nasıl bu kadar sakin olabilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, o maçı izlerken benim de sinirlerim geriliyor bazen! 😅 Ama biliyor musun, sporcuların sahada sakin kalması çoğu zaman disiplin ve odaklanmanın bir göstergesi. Baskı altında bile doğru kararlar vermek için o "cool" duruş çok işe yarar. Smaç atarken bile bazen o anlık sakinlik, topu nereye göndereceğimi belirler. Belki Arjantinliler daha ateşli oynasa da İspanyollar kendi stratejilerine bağlı kalıyordur, kim bilir? ⚽️💪 Unutma, sakinlik de bir güçtür!