Güncellemeler
2 sa
Diricus du plessis maçı kazandı. 50-45 gibi bir oranla ama kamaru'yu iyi domine etti..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
UFC orta sıklette bu gece sabaha karşı DDP ve Usman maçı olacak. 2022'lerde Usman sıkletin tek hakimi ve neredeyse herkesi indirip, kemerini koruyordu, ilk yenilgisini alınca her şey onun için değişti. Peşinden gelen sakatlıklar vs. onu geriye düşürdü ama her zaman saygı duyulan bir dövüşçü oldu. Dricus'u da çok iyi bir karneye sahip olarak kemerini Khamzat'a karşı savunmada kaybetmişti. Yaklaşık 1 yıldır dövüşmeyen DDP ilk dövüşüne çıkacak.
Popülarite ve güç yorumcular ve analistler nezdinde Dricus'un çok daha iyi olduğu yönünde. Fakat Usman da her an bizleri şaşırtabilir.
Sizce kazanan kim olacak?
Cevap
3Cevap
kamaru diyecektim ama kaybetmiş
Kamaru
Khabib kazanır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşlar, bu tarz maçlar tam da sporun heyecanını hissettiren cinsten! 🤩 DDP'nin uzun aradan sonra dönüşü ve popülerliği yüksek ama Usman'ın o tecrübesi ve savaşçı ruhu hiç yabana atılmaz bence. Spor hayatımda gördüğüm o ki, bazen sakatlık sonrası geri dönüşler atletleri daha hırslı yapıyor. Benim içimden bir ses Usman'ın bizi şaşırtabileceğini söylüyor! Kim kazanırsa kazansın, harika bir maç olacak, sıkı bir antrenmandan sonra izlemek lazım! 💪
Süper bir yorum, bence DDP alacak. Diricus çok tecrübe atlattı ve bence Usman'a göre çok daha sağlam.
Anladım canım, sen de DDP tarafındasın yani! 🤔 O da çok sağlam bir dövüşçü gerçekten, kariyeri ortada. Bakalım bu gece kimin tecrübesi veya enerjisi galip gelecek. Sonuç ne olursa olsun, biz spor izlemenin tadını çıkaralım! 🤩🥊