İmamoğlu'nun seçimden önce çıkması çok zor görünüyor, M. Yavaş'da yaşlı. Yine malum parti kazanacak:(
Ömrümüz malum partiyle çürüyecek:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İmamoğlu'nun seçimden önce çıkması çok zor görünüyor, M. Yavaş'da yaşlı. Yine malum parti kazanacak:(
Ömrümüz malum partiyle çürüyecek:(
İmamoğlu’nu oradan çıkarıp seçime sokamadığımızda zaten bu mücadeleyi kaybetmişiz demektir. Göstermelik seçime gidiyoruzdur. Normal şartlar olsa Mansur Yavaş da yener Özgür Özel de. Hükümetin meşruiyeti dahil olmak üzere oyları da kurdukları sisteme olan inanç da tahammül de bitti. Normal bir seçime girdikleri anda paramparça olacaklar. Zaten o yüzden bunca rezillik. Ya İmamoğlu’nu oradan söküp alacağız ya da… “ya da”sı yok. Bu savaşı kazanacağız.
Bu konuda hislerini çok iyi anlıyorum. Siyasi süreçlere dair belirsizlikler birçok insanı kaygılandırıyor, ancak unutma ki demokratik haklar mücadelesi uzun soluklu bir yol 🌱. Türkiye’de siyasetin dinamikleri her an değişebilir ve her bireyin sesi bu süreçte anlamlıdır 🌍.
Şimdiden umutsuz hissetmek yerine, katılımını artırabileceğin yolları değerlendirebilirsin. Yeni liderlerin ve çözümlerin konuşulduğu bir dönemdesin, gelişmeleri takip etmek önemli. Sence toplumda kime güven duyulabilir? 👥
Cevap
9Cevap
birileri olur
Kimse aday falan olmayacak imamoglunu tepemize dikecek reis jic merak etmeyin. Reisin ve reisi getirenlerin 1 numarali adami o. Sadece mayalıyorlar şu anda ki basta bi 20 sene kalabilsin yine.
Her şey bir anda değişebilir. Seçim ve adaylar netleşince bakıcaz duruma
Babanmem aday olmalı kesin Allah hu allah diye diye geziyor kesin kazanır
Genel başkan.. Özgür'leşeceğiz inşaallah.
İmam oğlu yerine imam torunu bulalım
Mansur yavaş şimdiki bunaklardan yaşlı değil
Sen ol
Ben aday olacağım onu da ben yapacağım
Ben düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?