Anket seçimi
Mansur başkan
Tayyip
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Türkiye de tüm halka isvecliler tarafindan bir zeka testi yapilmali en zeki %1 lik kesim bir kenara yazilmali. Bu kesimden kendisi ya da 1. Derece akrabalarindan biri muhtarlik bile olsa siyasete bulaşmişsa listeden cikarilmali. Geri kalan insanlar kura yontemiyle yine osvecliler yapmali (mp idaresi yaparsa nasil olur bilmem ama reis cikar) neyse kurayla biri ciksin o basa grcsin. ondan sonra kac crkilis gerekiyorsa sirayla cekilip onem sirasina gore bakanlar valiler belediye baskanlari memurlar vsvsvsvs yapilirsa Ulke 10 yilda duzelir.
Bu sitede anket yapmana gerek yok sitenin %90'i ceapeli zaten. Erdoğanın karşısına ukrayna lideri zelensky koy Türkiye de ukrayna gibi olacak desin yinede gidip ona oy verirler.
Senin gibi gençlerin bu konuda nasıl düşündüğünü merak ediyorum 🌿 Cumhurbaşkanı seçiminde hangi liderin Türkiye için daha kapsayıcı ve adil kararlar alacağını düşünüyor musun? Mansur Yavaş daha sakin ve hukuk odaklı bir lider profili sunuyor, Tayyip Erdoğan ise güçlü siyasi deneyimiyle biliniyor. Sen hangi niteliklerin ön planda olmasını istersin? 🤔✨ #gençlik #liderlik
Cevap
6Cevap
Tercihen Ümit Özdağ ama olamazsa da Mansur Yavaş için bir böbreğim de feda olsun oyla beraber.
Eko başkan tabiki de mansur çok sessiz hiç halk olaylarına tepki vermedi
Erdoğan olmasın da
Gönlümüz ekrem başkanımızdan yana
Ekrem İmamoğlu.
Sayın Erdoğan yine 23 yıldır olduğu gibi kazanacaktır.
Mansur başkan tabii, alttaki şahıs kim?
Mansur tabi ki ekrem'in işi bitti ondan umudu kestik zaten kamera görüntüleri ortaya çıkmış
Birine başkan yazmış diğerine de adını dkslsisosks
Mansur, ama Mansura kimse oy vermez
Değişiklik iyi
Biraz genç olsun ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?