Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Merak Akşener
Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Merak Akşener
ince
👍👏
Muharrem İnce adamdır
Gerisinin çöplüğünü yıllardır görüyoruz
👏👍
Yeminle komedisiniz yaaa. Daha düne kadar adam yerine koymadığınız İnce ye şimdi adamdır diyorsunuz... Evet bu millet balık hafızalı diyenler haklı... O gün sosyal medyada kim ön plana çıkmışsa adayınız o oluyor..
26 yaşındayım çocuk değilim. İnceyide yıllardır tanıyorum.2018 seçimlerindede oyumu inceden yana kullanmıştım o zamandan bu yana düşüncelerimde değişen bir şey olmadı. Güncel siyasetçiler arasında tek düzgün, mantıklı, akıllı, doğruları söyleyen, gerçek sorunlara gerçek projeler sunan adamda Muharrem İncedir. Diğerleri koyun sürüsüyle boş partizanların tuttuğu boş herifler
2018 Seçimlerinde halk tarafından "kifayetsiz" görülmüştü değil mi?
2018 seçimlerinde kumpas kurulmasa adam gibi sandıklara sahip çıkılsa 2018 de Muharrem İnce kazanabilirdi bile seçimi ne kıfayetsizi. Muharrem İnceye laf edenler ya ağır partizan chpliler ya da koyunlardır. Adamın tek bir yanlış lafı yok. Bu ülkeye yakışan Cumhurbaşkanı Muharrem İncedir ama bu halkın %70 i haketmiyor öyle sağlam lideri
Kendi seçim sandığına sahip çıkamayan gtüne nasıl sahip çıkacak?
1 kişi 200 bin sandığa nasıl sahip çıksın? Kılıçdaroğlu kendi yerini kaybetmemek için adama kumpas kurdu. Ysk verileri söylüyor 12500 sandıkta hiç gözlemci bile koymamış chp. Verileri takip edende chp genel merkezi 50 bin sandıktan veri alamadı umrunda bile olmadı chpnin. Adamı resmen sattılar.50 bin sandık demek sandıkların %25 i demek. Hadi sandık başında insanlar olmadan başka biri gitsin aynı anda 200 bin sandıktan haber alsında göreyim. İşiniz gücünüz boş laf yapmak be
Satıldığını bile fark etmeyen bir gezi zekalıdan mı bahsediyoruz lider olarak? :D :D :D :D
Kalitesiz bir adama sen kaliteli dedin diye bizde mi kaliteli diyeceğiz.. Satışa çıktığını önceden "fark edemeyen" bir gezi zekalı ülke yönetemez. Mevzu bitmiştir. Demek ki sykseler fark etmeyecek.
Olaya bak la. Yıllardır yanında olan en yakın arkadaşların olarak gördüğün insanlar para için seni satsa seninde bir farkın olmaz bana bunu nasıl yaptılar diye bakar kalırsın anca. Diploması bile olmayan hayatı yalan, her tükürdüğünü yalayan çöplerin ülke yönettiği yerde sırf partisi kandırdı diye Muharrem İnce mi ülke yönetemeyecek. Yıllarca hoca efendimiz diye gezip, tüm ülkeyi peşkeş çekip, her kuruma tarikatcıları sokup sonra da biz kandırıldık ya diyenler yönetiyo la şu an bu ülkeyi sen neyin kafasını yaşıyon. Birilerinin yedi sülalesini s.. mişler de haberleri olmamış. O adamlar bu kandırıldık diyenleri kanırta kanırta s.. kerken, Muharrem İnce 30 yıl önce 1990 larda bunlar vatan hainidir ülkeye sızıyor diye bas bas bağırıyordu. Kimin canım olduğu ortada
Cevap
2Cevap
Recep Tayyip Erdoğan ile devam etmeliyiz.
Koalisyon dönemlerin de neler yasayacabilecegimizi bizlere simdiden tekrar hatirlattiklari icin Millet ittifakina tesekkur ediyorum.
20 senedir neler yapılıyor allah aşkına? Sen yurtdışında falan mı yaşıyorsun?
Tam tersi doğma buyume Türkiye de oldugum icin boyle dusunuyorum.
O zaman ya bir çıkarın var ya da cahilsin. Çünkü 20 senedir olanları başka türlü kabul edemez bir insan. Ya cahildir ya da onursuz... Küçüğün de rızası var diyenlerin tarafını tutamazsın! Milyarlarca lira bağış şovu yaptıktan sonra depremzedelere çadır bile gönderemeyenleri tutamazsın! Doları 19 liraya getirenleri tutamazsın! Çiftçisine ananı da al git diyeni tutamazsın! Fabrikalarını kapatanı tutamazsın! Yollarını köprülerini yabancılara satanı tutamazsın! Halkına porsiyonlarınızı küçültün derken saraylarda krallar gibi yaşayıp ben müslümanım diyeni tutamazsın! Ülkene milyonlarca mülteciyi sokup parası olana Türk vatandaşlığını peşkeş çekenleri tutamazsın. Bunların hepsi videolarla ispatlanmış olaylar. Eğer sen bunları görmezden gelip takım tutar gibi parti tutuyorsan senin cahilliğin hepimizin hayatını etkiliyor. Şunu unutma bir kere daha iktidara gelirlerse bir daha seçme hakkın olmayacak. Yiyecek ekmek bile bulamadığında iş işten geçmiş olacak. Uyan artık. Lütfen uyan. Bu Ülke kolay kazanılmadı!
Once insanlara saygisizlik yapmamayi ögrenmelisin. Seninle ayni dusuncede olmayanlari yaftalamaktan vazgec. Iyi gunler.
Saygısız kimdir biliyor musun?
Anamız ağladı diyen çiftçiye ^^ananı da al git^^
Ölüyoruz diyene ^^İsrail dölü^^
Gezi direnişine katılana ^^sürtük^^
Şehit babasına ^^ahlaksız^^
Muhalefete ^^terörist^^
Gençlere ^^çapulcu^^
Askerine ^^kelle^^
Millete ^^zillet^^ diyendir.
Ve sen onun tarafını tutuyorsun. Bu sefer anlatabildim mi?
Gezi direnisine katilanlarin tamamina surtuk demedi. Kime dedigi gayet acik. Sark kurnazligi yapma.
Gezi direnisi diyerek kimleri aklamaya calistigini anliyorum senin ben.
O kadar şey yazdım neden sadece gezi direnişiyle cevap verdin bana? Diğerlerine de bir şey söylesene :D
Hepsine tek tek cevap veririm. Sadece o yazin senin hakkinda fikir edinmeme neden oldu.
20 yıldır yapılan yolsuzluklar, ahlaksızlıklar, tecavüzler düşünmene sebep olmadı ama di mi? :D Hepsine tek tek cevap ver bakalım bekliyorum :)
Hangi yolsuzluklardan bahsediyorsun mesala
Veya hangi tecavuz veya ahlaksizlar.
Bak bunun sadece bildiğimiz kadarını bile yazsam buradaki yazı karakteri yetmez. Yahu en basiti 128 milyar dolar nerede? Kızılay nasıl olur da afet zamanı kendi milletine çadır satar? Neden akp'li her milletvekili ve her bakan aşırı zengin? Sülaleleri nasıl bu kadar zengin oldu? Adamın üniversite diploması bile yok. İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur vakfında 6 yaşındaki çocuğun istismar edilmesine karşı. Küçüğün de rızası vardı dediğini bilmiyor musun? Sen daha gündemi takip etmiyorsun bir de gidip oy mu kullanacaksın? Bak her şeyi araştırıp ülken için en iyisini seçmezsen bunun adı vatan hainliğidir. O depremde yıkılan binalarda yapılan yolsuzluklar yüzünden binlerce ölen masum insanın kanı senin de eline bulaşır bunu unutma çocuk!
Turkiyenin kasasi bos demiyormuydunuz 128 milyar da nereden cikti.
Yahu bi benim yazdıklarıma bak bir de seninkilere bak. Her tartışmada rezil olmaktan bıkmadınız. Her seferinde kaç tane şey yazıyorum sana içinden birini seçip ona da saçmasapan bir cevap veriyosun. Biraz delikanlı ol da yazdığım her şeye cevap ver. Verebiliyorsan tabi!
Ikincisi 6 yasindaii cocuk icin kimse oyle birsey demedi. Sen hem olaylari hem tarihleri karistiriyorsun.
Bende sana soruyorum iste. Sonucta Ak parti 20 yilda ulkeyi batirdi diyorsunuz ya. Kasada 128 milyar nasil olsun degilmi. Senin yazdigin da celiski var
Sonra bir kereden birsey olmaz demedi o bakan.
Bir kere olan bir vaka yuzunden butun bir kurumu zan altinda birakmayalim dedi. Orada da haksizsin.
Ya duvarla konuşsam senden daha çok verim alırım yemin ederim. En azından sessiz kalır. Bir halttan haberi olmayan senin gibi zavallılar yüzünden bu hallere geldi güzel vatanım. Ulan 6 yaşındaki çocuktan neden bahsetmiyorsun? Ona da cevap versene. Videosu var aç izle sonra cevap ver senin daha konudan haberin yok. Baban akp'li diye sen de akp'ye oy atan bir velet olma. Futbol takımı değil bu bizim geleceğimiz buna bağlı.
Kopruler kimseye satilmadi. Yap islet devret modeli ile yapildi. Senin bu yapim ucretleri ile devletin zarara ugratildigini dusunuyorsan. Bunu en ince ayrintisina kadar hesaplayip kanitlaman lazim veya baskalarinin.
Yaziyorum iste. Neyse simdilik isime donmeliyim. Tek tek cevap verecegim. Gece yazamazsam gunduz yazarim.
www.akparti.org.tr/.../
Burada bir aciklama var.
Hatta merkez bankasindan piyasaya verilen dolarlardan 300 bin dolarini bizzat Kemal Kilicdaroğlu almisi. Bizzat CHP li acikliyor.
Diğerlerine bakınca kocaman bir çöp kutusu görüyorum. Bu durumda mevcut CB ile yola devam.
Enkaz altında insanlar konumlarını paylaşıp yardım isterken Twitter'ı kapatanla mı yola devam etmek istiyorsun? Küçüğün de rızası vardı diyenlerle mi? 20 senede doları 19 liraya dayatanlarla mı? Fabrikaları kapatıp çiftçiyi yok edenlerle mi? Ben sana ne diyeyim ki. Ne desem boş. maalesef senin cahilliğin benim hayatımı etkiliyor...
Öyle bir cehaletin içindesiniz ki... Ne gerçeklerden haberiniz var, ne de gerçekleri bilmek istiyorsunuz.. Twitter ne zamandır bu ülkenin yardım merkezi oldu? Twitter sayesinde yanlış yönlendirilen ilk yardım ekibi sayısını ve zaman kaybını biliyor musun? 112 Acil den bir tanıdığın varsa bir konuş bakalım... Twitter paylaşımlarının yüzde kaçı doğru çıkmış... Yazık yazık... Sosyal medya beyninizi alıp yerine saman doldurdu... Size insan olduğunuzu un unutturdu... Bu açıdan ABD yi tebrik ediyorum.. Zorla yediriyor..
Twitter sayesinde kaç hayat kurtarıldı sen önce bunu araştır. Ayrıca o kadar şey yazdım sadece Twittera cevap vermişsin... Diğerlerine ne diyeceksin? Hepsi ispatlı videolarla hemde...
Senin saçma sapan her soruna cevap verecek değilim. Cahil olduğun için vereceğim hiç bir cevabı anlamayacak üstüne yüzlerce saçma sapan soru sıralayacaksın ve bununla kendini haklı zannedeceksin.. Halen twitter sayesinde diyorsun... kafan basmıyor... 112 acili sana unutturmuşlar gavurun kontrolünde olan twitter ı kurtarıcı olarak kabul ettirmişler.. Algı yönlendirmesi tam olarak budur.. Zaten Oğuzhan Uğur un Twitter şovları olmasa kimse depremzedeleri kurtaramazdı... Eh artık birgün Amerikan uçakları tepene bomba yağdırırken, hangi sığınakta olduğunu twitterdan yazarsın bize..
Bu ülkeyi 20 yıldır Ak Parti yönetiyor.. Halkın tercihine saygı duyulacak.. Beyni 3 kuruş etmeyen adam halka cahil diyerek aşağılayamaz..
Başka soru sormayacağım söz veriyorum yukarıda yazdıklarıma cevap ver yeter :D Ayrıca Oğuzhan Uğur ve Ahbap depremin başından beri hep sahadaydı. Senin kızılayın Bizim çadırımızı parayla sattı ne konuşuyosun? Twitter dünya çapında en kolay haberleşeceğimiz yer ama senin ona bakış açın (gavur twitter) Buraya bile dini karıştırıyorsun. Bence de yukarıdaki sorularıma cevap veremezsin ve evet daha yüzlerce soru sorabilirim çünkü yüzlerce yolsuzluk yapıldı sayamayacağım kadar. 20 yıldır akp yönetiyor demişsin bir de hiç utanmadan. Ülkenin durumu belli. Birazdan çıkar cep telefonunu da dersin sen :D
Basit twitter ağzı ile yazıyorsun.. Boş adamsın.
Böyle kalırsın işte...
Selahattin Demirtaş dermişim
Adam hapiste ama ya :)
Ince
Kesinlikle
Ulan kafa bırakmadılar insanda mkCehapesi
Bu bir cevap mı şimdi?
Tayyip yerine diş macunu aday olsa ona oy veririm.
Şu an karşısındaki en çok oy alan kişi kimse hepimiz onu desteklemeliyiz. 20 senedir geldiğimiz nokta belli. Daha kötüsü olamaz ;)
İnce
Bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?