Ülkücüler cahil tipler. Hep birileri tarafından gaza getirilerek bu ülkede olay çıkardılar, insan öldürdüler. Sonuçta bu ülke geri kaldı. Ülkelerini çok seviyorlarsa bilimle, teknolojiyle uğraşsınlar. Kahveden çıkmıyorlar
sana öleleri dekeliyordur :) emin ol bizde de çok mütavazi kişiler var hemde okumuş kişide çok :) onları da sen kahvahane köşesinde zaten göremen :)) bizde reklam yapma olayı olmadığı için gözünüzde cahil gibi gözüküyoruz :)
Ülkücüye silah ver, şu adam vatan haini de. Gider babasını vurur. Bu kadar mantıktan yoksun kişilerdir. Alkol almadan sarhoş geziyorlar. Hep kullanıldılar
o silah allahın emri olur zaten :D bıçak çakı da eksik olmaz ama alkol kullanmayan da fazla herkesi aynı keseye koymamalısın bence :) ben mesela alkol kullanmıyorum üni mezunuyum işimde gücümdeyim herkes böyle :) sen sadece ön yargılısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mansur Y. aday olmaz eğer kk aday olursa RTE yeniden seçilir onun dışında boş şişe bile aday olsa kazanır
mhp kökenli ama chpden belediye başkanı olmuş ne yapmışda bu kadar üne kavuştu sadece medya parlatması
benim tahminimce erdoğan çıngar çıkarmadan
gitmez
Koyunlar hala aynı kafada bunlar kızlarını suriyelilere verirler midesizler
Ülkücü salklar yüzünden ne katliamlar oldu bu ülkede. Bilimle, teknolojiyle uğrşmazlar varsa yoksa onun bunun evine saldırmak, insn öldürmek.
senin şimdi g0tünü koruyorsa o ülkücüler koruyor ;) chp lilerin ilk okulda condom dağıttığını biliyor musun niye sence hiç düşündün mü?
Ülkücüler cahil tipler. Hep birileri tarafından gaza getirilerek bu ülkede olay çıkardılar, insan öldürdüler. Sonuçta bu ülke geri kaldı. Ülkelerini çok seviyorlarsa bilimle, teknolojiyle uğraşsınlar. Kahveden çıkmıyorlar
sana öleleri dekeliyordur :) emin ol bizde de çok mütavazi kişiler var hemde okumuş kişide çok :) onları da sen kahvahane köşesinde zaten göremen :)) bizde reklam yapma olayı olmadığı için gözünüzde cahil gibi gözüküyoruz :)
Ülkücüye silah ver, şu adam vatan haini de. Gider babasını vurur. Bu kadar mantıktan yoksun kişilerdir. Alkol almadan sarhoş geziyorlar. Hep kullanıldılar
o silah allahın emri olur zaten :D bıçak çakı da eksik olmaz ama alkol kullanmayan da fazla herkesi aynı keseye koymamalısın bence :) ben mesela alkol kullanmıyorum üni mezunuyum işimde gücümdeyim herkes böyle :) sen sadece ön yargılısın
Allah ta seçilse turkiyeden bi bok olmaz hayatımız çöp oldu gitti
Mansur Yavaş olur diye umut ediyorum
Mansur aday olursa alır
ikisinede gunahimi bile vermem :)
Yavaş yavaş mansur yavaaaş 😁
Ben olacağım
yalan söylebilir misin :D
Hayır
haram yiyebilir misin?
Istemli yemem
halkın açken sefalet içinde yaşarken rahat uyuyabilir misin?
Tamam knk olmuyom ya
işte bu yüzden cumhurbaşkanı değiliz :D
You are a man