Gündem Sizce cumhurbaşkanı kim olacak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar? Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce Sinan Oğan Fatih Erbakan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce cumhurbaşkanı kim olacak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Sorduğun da soru ayol tabiki dünya lideri tekrar başkan olacak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen nokta koysaydın ben yine anlardım 😂😂😂 sağol yinede. Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Sende sağ ol 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Eywallah Maraşlı Yorumla
conican33 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kılıçdaroğluna oyumu vereceğim ama yine de rte kazanır bence 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben Muharrem Bey’e veririm de Erdoğan devam eder herhalde ama artık bir değişim şart gibi 0 1 Yorumla wantutiri +1 yıl oy bölme bence Kemal Kılıçdaroğluna ver Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Her zaman ve her yerde Recep Tayyip Erdoğan 1 5 Yorumla MâleDominant +1 yıl Ne meraklıymışsınız s.. kilmeye Yorumla AKBEY___52 +1 yıl Asıl bay bay Kemal gelsin bak o zaman siz nasıl dikiyor Yorumla AKBEY___52 +1 yıl Bu gençler var hiç beyin denen bir şey yok Yorumla MâleDominant +1 yıl Sen git akşam kuru ekmek yemeye devam et Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Bay bay Kemal gelince de değişen bişey olmayacak aynı sistem devam edecek sen hiç bir şeyin zam yiyip tekrar ucuzladığını gördün mü Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 941 cevap paylaştı. Muharrem ince olur umarım 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. muharrem ince 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Recep Tayyip Erdoğan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En basit örnek vereyim faiz artışını destekliyor du kk değil mi abd faiz artışı sonucu kaç banka battı imf kucak ayaklar imf demek ülkeyi onlar yönetecek bunlar sadece kukla olacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sorduğun da soru ayol tabiki dünya lideri tekrar başkan olacak
Sen nokta koysaydın ben yine anlardım 😂😂😂 sağol yinede.
Sende sağ ol 😅😅
Eywallah Maraşlı
Kılıçdaroğluna oyumu vereceğim ama yine de rte kazanır bence
Ben Muharrem Bey’e veririm de Erdoğan devam eder herhalde ama artık bir değişim şart gibi
oy bölme bence Kemal Kılıçdaroğluna ver
Her zaman ve her yerde Recep Tayyip Erdoğan
Ne meraklıymışsınız s.. kilmeye
Asıl bay bay Kemal gelsin bak o zaman siz nasıl dikiyor
Bu gençler var hiç beyin denen bir şey yok
Sen git akşam kuru ekmek yemeye devam et
Bay bay Kemal gelince de değişen bişey olmayacak aynı sistem devam edecek sen hiç bir şeyin zam yiyip tekrar ucuzladığını gördün mü
Muharrem ince olur umarım
Her sey olabir valla cok ilginc bir seçim
muharrem ince
Erbakan
maalesef kiiii
Recep Tayyip Erdoğan
Neden peki?
En basit örnek vereyim faiz artışını destekliyor du kk değil mi abd faiz artışı sonucu kaç banka battı imf kucak ayaklar imf demek ülkeyi onlar yönetecek bunlar sadece kukla olacak
Trump olmalı
Muaarrem slim