ikisinden biri aday çıkacak olsa sizce hangisi olmalı
Mansur başkan
Ekrem imaro
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer Chp den bir aday çıkacaksa bu isim en başta Tanju Özcan olmalı bana göre. Daha sonra Mansur Yavaş. Ekrem İmamoğlu ise 3. Sırada dahi olmamalı bana göre. Chp li Erdoğan bana göre.
İmamoğlu
Cevap
12Cevap
Tanju Özcan’ı çok arkaplanda bırakıyorlar. Kendisinin yaptığı hareketler ve sözlerinden dolayı tebrik ediyorum, pes etmeden istikrarlı şekilde yürüyor. Bence Tanju Özcan’ı kaybetmemeleri ve ön plana çıkarmaları gerek.
Adolf hitler olsun hepsinden iyidir her konuda. Milletin parasını saçma sapan konserde yemez en azından
Haklısın ak gibi çalsa daha iyi
Ak parti hırsız diye bunlarda mı hırsız olsun, kafana tüküriyim
Diğer taraf çalıyor diye senin tarafta mı hırsız olmalı
Çalana çaldı diyeceksin eşşek gibi 20 sene iktidar yapmayacaksın, aynı zamanda çalmak ayrıdır, harcamayı şeffaf şekilde gösteren insana ise çaldı demek ayrıdır
Millet aç AÇ , milletin @ptal @pral konsere değil hizmete ihtiyacı var saha iyi şartlara ihtiyacı var. Chp belediyeleride torpilli adam kaynıyor diğeride ne yani doğru mu şimdi. herkes yapıyor diye. 80 milyonun oy halkım olduğunu unutmuşum diğer seçim zafere atarım iktidar olur.
Halk aç, ama halk cahil, demokrasiyi bu yüzden sevmiyorum, 60 yaşında köyden çıkmamış okuma yazma bilmeyen gündemden haberi olmayan mehmeht amcayla okumuş gündemi bilen eğitimli mehmet amcanın oyu bir olmamalı
Cahil bir çoğunluk var diye herkes yanmamalı
Halk cahilde, siyasi partilerin hepsi torpil yuvası, hangisi olduğu fark etmeden hepsi aynı. Bu durumda yurtdışından başkan ithal etmek kalıyor , yandaşı doyurmaktan halkı unutuyorlar çünkü. Yabancı olan bunlardan bin kat daha iyi yönetir ülkeyi
son kreş meselesi ve ibb meclisi tartışmasından sonra anladım ki bunlarla imamoğlundan başkası mücadele edemez. imamoğlu iyidir
gece gece yat uyu kral Türkiye'de siyaseti kim düzeltmişti bunlar düzeltecek kendi hayatını bari acı kendi zamanını yazık etme
Ekrem imamoglu ile erdoganin bir farkı yok. İmamoglu rte karışmasında oy vermem. Mansura veririm tabiki.
Mansur Yavas daha makul. Ekrem saglagin teki.
İkisi arasından mansur ama o da çok yaşlı bence
Hakan Fidan..
imamoğlu tayyibin içki içen hali gibi
İkisinden de olmaz
Bu ülkeye nitelikli, eğitimli, sorumluluk sahibi, vicdanlı, adil teknokratlar lazım. İdeolojik yozlaşmanın ve hegomanya çatışmalarının ürünü siyasiler değil. Gelen giden herkes yiyor
Bu ülkedeki mevcut siyasilerin hiçbirinden olmaz
Mansur olmalı
Erdoğan olmasın da
Niye orada paraciklari götürsün diye mi
Şuandaki suyunu cikariyor
Abdullah öcalan
Hz. Erdoğan ♥️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?