Hayda ben de dogmatik katolik sanıyorum olsun yine duacınım önce bir kiliseye bağlı olman lazım kateşizm eğitimi alacaksın sonra vaftiz niçindir Protestan Ortodoks değil de katolik?
Dogmatik katolik kimsenin elinde değildir. Kiliseye gitmeyi çok istiyorum tabi ki ama bulunduğum yer müsait değil. En kısa sürede ilk fırsatta gideceğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
😅😅
Hazır ikinci turda varken neden olmasın:D
Aynen. Bu arada katolik misin ❤️❤️
Evet nerden anladınız
Bende katolikim
Öyle mi, duacınım kardeşim🥰 Süryani mi?
Hayır İran kökenliyim 🙂. Özele gelsene 🙂
Özelden konuşmuyorum snıper
Niye ki? İnsan mı yiyoruz? Din kardeşimi buldum çok sevindim 🙂
İnanç başka tercih başka :)
Neyin tercihi 🙂
Özelde konuşmama tercihi ne soracaktın
Bilmediğim birkaç şey var. Mesela vaftiz olmak istiyorum Türkiye de. Nerde olabilirim?
Bi dk şimdi 😂 sen hangi kiliseye bağlısın ve dogmatik hristiyan mısın doğru söyle
Değilim sonradan geçtim. 5 ay filan oldu. İncil okudum. Kendimi mesih isanın yolundan gitmeye adadım
Hayda ben de dogmatik katolik sanıyorum olsun yine duacınım önce bir kiliseye bağlı olman lazım kateşizm eğitimi alacaksın sonra vaftiz niçindir Protestan Ortodoks değil de katolik?
Dogmatik katolik kimsenin elinde değildir. Kiliseye gitmeyi çok istiyorum tabi ki ama bulunduğum yer müsait değil. En kısa sürede ilk fırsatta gideceğim
Tr de misin nasıl müsait değil nasıl dogmatik mümkün değil ben aileden hristiyanım öğretim ordan geliyo
Türkiyedeyim evet. Yanlız işim gereği kiliseye gidemiyorum. Kısa zamanda ilk ziyaretimi gerçekleştireceğim
Ailem hristiyan değil ben kendim seçtim inandım sonradan. O sebepten dogmatik değilim dedim
Anladım sevindim soracak soruların olursa bu post altında bildirim at
Teşekkürler. Çok yardımcı oldun
Rica ederim
Recep Tayyip Erdoğann
Ben olsam daha iyi