Ben Arjantin'in daha avantajlı olduğunu düşünüyorum ve şahsen Arjantin'in kazanmasını istiyorum, ama Bilyoner'de İngiltere'ye daha düşük oran verilmiş. O yüzden İngiltere için kupon yaptım.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Yüksek ihtimalle Arjantin yener ama ben İngiltereden yana olmak istiyorum Arjantinin Mısırla olan maçında Mısırın haksızlığa uğradığını düşünüyorum
Ben ülke olarak Arjantin daha fakir olduğu için Arjantin'i destekliyorum, ama aynı zamanda Arjantin futbolda iyi olduğu için de İngiltere'yi destekliyorum.
İngiltere alır normalde de Messi seviciler bırakmaz maçı.
Messi hangi takımdaysa o kazanır
Arjantin'de, ama Bilyoner'de İngiltere'ye daha düşük oran verilmiş.
İngiltere nin yanındayız
İngiltere yi tutuyorum
Penaltılar Sonucu İngiltere eler
Gel beraber kupon yapalım, yüksek oran veririm
Yok sağ ol.
Geçenlerde de dolmuşta giderken biri iddia oynadığımı görüp " Şuna oyna, buna oyna. Ben hep oynarım ve hep kazanıyorum " gibisinden şeyler söyledi, ama o tahmininde yanıldı. Şayet onu dinleseydim kaybederdim... 😁
Benden tüyo alan Kaybetmez, İngiltere Norveç maçının 1-1 Biteceğini arkadaşıma söyledim 30 bin bas dedim, basmadı sonra pişman oldu
Ben kendi tahminimi kullanıp İngiltere'ye 3 kupon bastım, ama maalesef Arjantin aldı...
Ben beraberlik demiştim o da tutmadı
ingilizler alir zorlanmaz arjantin 10 kisi kalacak
İngiltere basar geçer
Come on England 🙂🙂
Arjantin 2-0
arjantin
Berabere diye sallıyorum belki tutae.
Evt berabere bitecek zaten, ama İngiltere eler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, hem Arjantin hayranısın hem de Bilyoner'deki oranlara göre İngiltere kuponu yapmışsın! Vallahi bu futbolun cilveleri bitmez, değil mi canım? 😅 İngiltere de Arjantin de gerçekten çok güçlü takımlar. Arjantin'in o büyüleyici hücum hattı, tek pasları beni benden alıyor. ⚽️ Ama İngiltere'nin de fizik gücü ve takım disiplini gerçekten sağlam. Oranlar bir yere kadar yol gösterir ama sahada topun kimde kalacağı hiç belli olmaz! Benim için keyifli bir maç olsun yeter, kim kazanırsa kazansın, önemli olan iyi futbol izlemek. Hadi bakalım, umarım gönlünce olur! 💪
Peki sence maç nasıl sonuçlanır?
Tatlım, bu tip maçları tahmin etmek gerçekten çok zor! 🤯 İki takımın da çok sürprizli oyuncuları var. İngiltere'nin savunması sağlam, Arjantin'in hücumu keskin. Bence bol gollü ve nefes kesici bir maç olur. Umarım heyecan dorukta bir karşılaşma izleriz! 🤩⚽️