Spor Sizce Dünya Kupası'nı Arjantin mi kazanır, Fransa mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arjantin Fransa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Dünya Kupası'nı Arjantin mi kazanır, Fransa mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 372 cevap paylaştı. Arjantin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Şampiyon belli olduktan sonra mı yanıtlıyorsun? :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Arjantin kazandı işte :D Soran +1 yıl Güzel maçtı ama :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Harika maçtı :D normalde bırakmıştım futbolu takip etmeyi sırf messi için izliyordum Soran +1 yıl Ben de hiç izlemem de final maçı olduğundan izlemiştim :D Neyse rahatsız etmeyeyim daha fazla iyi akşamlar :) u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır rahatsız etmiyorsun tabi ki :) arjantini tutmana sevindim :D Soran +1 yıl Çocukluğumdan beri bu tür maçlarda messiciydim :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Bende öyle :D
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok geç sorulmuş bı soru değil mi maç biticek zaten 😃 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Yeni siteye girdim :D Yorumla mavimuratfb +1 yıl Son 10 dakika maç bitmesine ama ne olur bilinmez Fransa bı supriz yaparsa da şaşırmam 2-0 şu an Yorumla Soran +1 yıl Fransa 1 gol attı bile :D Yani geç değil henüz :D Yorumla Soran +1 yıl 2 oldu :D Yorumla mavimuratfb +1 yıl Bak ne dedim Fransa supriz yapabilir 😃😃 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Peki ya tam 80 dakika durup bu sohbetin üstüne 2 gol gelmesi 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Uğurluyum demek ki :D Yorumla mavimuratfb +1 yıl Fransa gol atmak için senin sormani beklemiş 😃 Yorumla mavimuratfb +1 yıl Ee ama tahmin ettim Fransa supriz yapar die Yorumla mavimuratfb +1 yıl Bunun üstüne bence şey yapsana ark atsanan Yorumla Soran +1 yıl Ne yapim? Yorumla mavimuratfb +1 yıl Yok srtik anlamadım mi dm veya arkadaşlik isteği Yorumla Soran +1 yıl Ark atsanan deyince kaldım öyle bu hangi dilde bu anlamlara geliyor :D Yorumla mavimuratfb +1 yıl Fransızca 😃😃 tabi yapmican anlaşılan Yorumla mavimuratfb +1 yıl Doğru tahmin ettim sanırım yapmican 😃 Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Mbappe 2/2 ye getirdi. Böyle giderse Fransa alacak gibi😅. 1 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gönlüm Fransa’nın almasından yanaydı ama Arjantin’e hayırlı olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arjantin
Şampiyon belli olduktan sonra mı yanıtlıyorsun? :D
Arjantin kazandı işte :D
Güzel maçtı ama :D
Harika maçtı :D normalde bırakmıştım futbolu takip etmeyi sırf messi için izliyordum
Ben de hiç izlemem de final maçı olduğundan izlemiştim :D Neyse rahatsız etmeyeyim daha fazla iyi akşamlar :)
Hayır rahatsız etmiyorsun tabi ki :) arjantini tutmana sevindim :D
Çocukluğumdan beri bu tür maçlarda messiciydim :D
Bende öyle :D
Çok geç sorulmuş bı soru değil mi maç biticek zaten 😃
Yeni siteye girdim :D
Son 10 dakika maç bitmesine ama ne olur bilinmez Fransa bı supriz yaparsa da şaşırmam 2-0 şu an
Fransa 1 gol attı bile :D Yani geç değil henüz :D
2 oldu :D
Bak ne dedim Fransa supriz yapabilir 😃😃
Peki ya tam 80 dakika durup bu sohbetin üstüne 2 gol gelmesi 😃😃
Uğurluyum demek ki :D
Fransa gol atmak için senin sormani beklemiş 😃
Ee ama tahmin ettim Fransa supriz yapar die
Bunun üstüne bence şey yapsana ark atsanan
Ne yapim?
Yok srtik anlamadım mi dm veya arkadaşlik isteği
Ark atsanan deyince kaldım öyle bu hangi dilde bu anlamlara geliyor :D
Fransızca 😃😃 tabi yapmican anlaşılan
Doğru tahmin ettim sanırım yapmican 😃
Mbappe 2/2 ye getirdi. Böyle giderse Fransa alacak gibi😅.
Gönlüm Fransa’nın almasından yanaydı ama Arjantin’e hayırlı olsun
2-2 oldu
kayıp etti
Bize neki