sizce messili arjantin mi yoksa mbappeli fransa mı şampiyom olur

sizce messili arjantin mi yoksa mbappeli fransa mı şampiyom olur
Arjantin ve Fransa'yı genel olarak değerlendirirsek kadro kalitesi ve derinliği olarak Fransa elbette önde hatta çoğu futbol otoritesi muhtemelen bu maçta da doğal olarak Fransa'yı favori gösterecektir.
Ancak bu Fransa ile 2018 de şampiyon olan Fransa arasında ciddi farklar var mesela 2018 Fransa oyunu domine eden, hem topa sahip olup hem de sürekli hücüm edip rakibi yıldıran bir takımdı ancak son 2 maçta da özellikle gördük ki Fransa topa çok sahip olamayıp oyunu geride kabulleniyor ve hızlı, bitirici oyuncularıyla kontra atak kovalayıp gol buluyor sonrasında da savunma yapmaya devam ediyor mesela dün ki maçta Fas milli takımında iyi bir bitirici olsa maçı rahatça eşitliğe getirebilirdi ki sonrasında da rakibi sahasına hapsedip uzatabilirdi ancak iyi bitiricileri yoktu.
Arjantin takımının bitirici ve yaratıcı oyuncuları var bu kişiler Messi, Alvarez ve Enzo Fernandes yani eğer son iki maçta oynadıkları gibi oynarlarsa ve şansa gol bulmazlarsa finali Arjantin kazanabilir.
Hatta son maçta gördük ki Messi frikik çalışıyor sürekli yani Messi'nin finalde harika bir frikik golünü atıp maçı kontralarla kopartma ihtimalini de görebiliriz.
Kupayı bu saatten sonra Arjantin hata yapmaz ise alır fransa defans o kadar uyumlu değil ve Fransa eksiklerine rağmen buraya kadar geldi İngiltere Fransa dan daha iyi ve kaliteli bir kadroya sahip ti ancak Fransa nın şansı iyi gitti ve İngiltere'yi saf dışı bıraktı. Arjantin bu kupada şu ana kadar çok iyi Arabistan maçında yarı otomatik ofsayt olmasaydı durum çok farklı olacaktı kupayı Arjantin hakediyor.
Fransa'dır diye tahmin ediyorum.
Anladim tatlım
rica ederim dün kedicik gelmiş
bitmesin tatlım
Umarım Arjantin alır
messmi tatlım
Evet aşkom
Teşekkürler bu arada
rica ederim aşko master olmanada az kalmış
♥
Ayy evett💋
Cevap
25Cevap
Arjantin destekliyorum Messi için. o kupa messinin ellerinde kalkmalı
Sanki Arjantin bir adim önde fransa 2 maçtır kötü oynuyor
Haklısın abla birde Arjantini daha motive buluyorum. ama fransa da mpabe tehlikeli biraz
Mbapbe 2 maçtır etkisiz
Dün ki maçta son golün asistini yapmıştı yani sahada pek olmasa da skor odaklı gibi
Aynen ama messi hem skora odaklı hem maça hem de takımı ateşliyor
Messi 2018'in intikamını alacaktır Allah'ın izniyle
Gönül isterdi ki Fransa alsın ama kupayı Arjantine vericekler
hiçbiri kesin galatasay galatasaraydan en sevdiğimde ronaldo
bende cimbomluyum ama galatasarayla ne ilgisi var
Kim hak ediyorsa, o olsun
Haklısın canım
ben bu maçta arjantinden yanayım betlesenedeki kasamı bastım bakalım
Arjantinin peri masalı devam edecek ve Arjantin kupaya ulaşacak
Arjantin alır messi
ne yazık ki fransa olacak
Arjantin Messi aldı aldı alamadı bir daha alamaz