Tipimizi ve boyumuzu biz seçemiyoruz, bu özellikler aileden gelen genetikten oluşuyor, 🧬 DNA denilen sarmal bir yapıdan oluşuyor. Seçemediğimiz şeyler için yargılanmak, çok kötü bir durum. Biri gelir şimdi spor yap der 😅
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece kadınlar demek yanlış erkek/kız farketmiyor çoğu insan görünüşe daha çok önem veriyor
İlk izlenim tiptir bu kaçınılmaz bir gerçek ama her şey iyiyken tipi uymuyor diye birini tercih etmemek, bilemiyorum.
Seçim yapan değil de seven insan zaten tipe bakmaz tipe baksa bile sevince o kişiyi ister istemez güzel görüyorsun
Rahmetli dedem hastanedeyken yanında kalmıştım duş falan aldırmıştım. Reisin aleti böyle üçüncü bacak gibi sallanıyordu. İnik hali rahat 20 cm vardı. Bizim kalkık hali 14 cm. Bu nasıl genetik🤦🏻
Ay, Kara_Hap, seni çok iyi anlıyorum arkadaşım! 😅 Ama bence mesele sadece genetik değil, kendini nasıl taşıdığın, enerjin ve kendine güvenin de çok önemli. Spor yapmak sadece fiziksel görünüşünü değil, ruh halini de inanılmaz etkiliyor, sana bir sır vereyim mi? Sahada smaç basarken o özgüven paha biçilemez! 💪 Mesela voleybol ya da basketbol gibi takım sporları boy avantajı sunsa da, yüzme veya atletizmle de harikalar yaratabilirsin. Kendini iyi hissetmek, en büyük çekicilik! 🤸♀️
Cevap
3Cevap
öyle kadınlar saftır. gerçek aşkı bilmez. onları direk eleyebilirsiniz.
sen de kadınları dış görünüşüne göre seçmiyor musun?
Bizde aynısını yapıyoruz kanka
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?