yani erkekleri bizim seçtiğimizi sanıyoruz; ama halbuki seçilen taraf biziz. Yani onlar bizi seçiyor ve açılıyorlar. Biz de bizi seçenler arasından bir tercih yapmış oluyoruz sadece.
(Sözüm erkeklere hoşlandığını söylemekten çekinmeyen kadınlardan dışarı)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
HAyır kadınlar tercih eder.. erkek tercih edilen olur her zaman
Değil sen her istekte bulunana karşılık veriyormusun hayır buda bir seçimdir
Demek istediğim nokta farkli. Kadınlar son sözü söyler, bu yüzden seçimi biz yaptığımızı sanırız ama halbuki çoktan seçilen taraf biziz
İki tarafın seçimidir ilk adımı sadece erkeker atmıyorki
evet öyle genel olarak bi kız var uzun süredir ilgili bana açılmadığım için bekliyor öyle %95i böyle.
E niye acilmiyosun
derslerim yoğun diye çalışamıyorum bir ilişkiyi kaldıracak param yok derslere odaklandım evden okula bir hayatım var şu an
O zaman umut verme
niye
neden?
Umut veriyorsun ki senden bir adım bekliyo, madem olmayacağını düşünüyorsun umut verme ki yoluna baksın kız da
finallerden sonra bakarım o yüzden umut veriyorum
Okiiii
Ne fark eder knk birbirinizi bulduysanız bir önemi kalmıyor
Kadın seçer ve isterse çeker alır.
Neye dayanarak
Haklisin ve seni seciyorum
Ama ben seni sevmiyorum , son sözü de ben söylerim
Son soz onemli degil istesem son sozunu degistiririm ama istemiyorum 👋
Değiştiremeyeceğjni bildiğin için kaciyosun
Bays
Kizlar borsadaki hisse senedi gibidir paran varsa bol. bol satin alirsin istedigin kadar sıkınti yok buradan tabikide olmaz burasi reel bir ortam degil ama reelde denk gelirsem seni satin almam kacinilmaz tabi istersem 😉
Ahahaha paraya ihtiyacım yok ya hadi başka kapıya djsjxj
Offff baska kapiya karti geldi hahahahaha iste tam bekledigim cevap gercekten istesem cok ucuz ve kolay bir sekilde satin alinirsin sen ama dedigim gibi burasi reel ortam degil o yuzden sanslisin hadi neyse ben baska kapiya gidiyim oralardan genk geliriz belki seninle😂
Ahahah beni şu ana kadar kimse satın alamadi çünkü maddi olarak karsilanamayacak kadar degerliyim.
Ha sana da biraz değerini yukseltmeni tavsiye ederim 😂
Yine hakli ciktim ya su basit kizlar sasirtmiyor cidden cok kolay satin alinabilecek birisisin umarim reelde karsima cikarsin ya 😂😂
Ağzına sakız etmişsin sadece aynı kelimeleri 😂 reelde karşına çıkmak için ise aynı ortamda bulunma şansımız yok , senin adına üzüldüm 😂
Hadi sana iyi çiğnemeler
Hayir birde cevap veriyorsun sonra bana ayni kelimeler diyorsun senin icin 100000 tane farkli kelimeler mi kullanmam lazim senin degerin bu kadar basit bir kizsin ama tabi kabullenmemen normal klasik tc kizisin cunku 😂😂 neyse sakiz bile senden daha degerli cignerim sikınti yok tesekkur ederim bu arada..
Hahaha ben psikoloğum ve sende aşağılık kompleksi görüyorum. Kendinde olan şeyi başkasına atfetmekten başka yaptığın bir şey yok.
Ayrıca böyle bir soruda da gizli olmazsın 😂
Seninle anca bir yerde karşılaşabiliriz reelde, o da benim klinigimde😂 ama sana ben terapi veremem etik kurallar gereği. Ama tavsiyem, acil yardım alman gerek😂
Ha bu arada, konu bitmemişse cevap verilir. Ama doğru, kendini aşağılık biri olarak görüyorsun ve cevap verilmeyi hak etmedigin bilindısına yerleşmiş.
Herneyse konu kapandı. Rica ederim bu arada 😂
En cok satin aldiklarimda psikologlardi ne guzel denk gelmis 😂😂
Aynen Öyledir 😂
👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼
Evet öylesiniz