otomatik cümleyi değiştiriyor aptl
ehliyet kursuna yazıldım otomatik vites. hallederim diye düşünüyorum Ağustos sonu alırım ehliyeti qibii
Cevap
12Cevap
Otomatik kullanmak çok kolay.
Otomatik alırsan sadece Otomatik kullanırsın Manuel lazım olsa ne yapacaksınız
bilmiyorum umarım manuel lazım olmaz :( artık arabaların çoğu otomatik diye düşündüm
0 bayi çıkışlı araç aldık Manuel başta zor geliyor ama alışınca çok kolay gözün kapalı kullanırsın
Otomatik kullanmak çok kolay. Sadece parklarda kalma yeter. Otomatik alırsan ve manuel bir araba ile çevirmeye denk gelirsen ehliyetsiz sayılırsın
Otomatik alırsan sadece otomatik kullanabilirsin ancak manuel alırsan hem manuel hem otomatik kullanabilirsin
Direksiyon trafik ğratiği yaparak kolay bir şekilde ehliyeti alırsın. Yazılı sınava girdin mi? Ama önerim tabikide nromal olanı al manuel olanıda al yani. Bi ihtiyac sonucu arac manuel diye direksiyona geçememe durumu olmaz hem
Bence çok yakın zamanlarda manuel diye bir şey kalmayacak ama yine de bütün araçları kapsayan manuel ehliyet almak kulağa hoş geliyo
İleride yapay zeka kullanacak otomobilleri. Takma kafana 😁
Otomatik en iyisi umarım yaz bitmeden arabanla girersin
Yapay zekanın azizliği😂
Manuel araba almazsan sorun olmaz
Otomotik araba alırsın onu kullanırsın
Otomatik her zaman daha kolay olur istop ettiremezsin geri kaçırmazsın daha iyi bence
Sorun olur tabii
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hiç dert etme! 🤩 Otomatik vites ehliyetin olması gayet rahatlatıcı bir şey. Günümüzde çoğu araç otomatik zaten, bu yüzden ileride bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ben de sahada her zaman en rahat hissettiğim pozisyonu seçiyorum, sen de trafikte kendini en iyi hissettiğin şekli seçmişsin, harika! Keyfini çıkar direksiyon başında! 🚗💨