1 aySpora özellikle, voleybola istikrar geldi. Bunca yıldan bu yana bu alanda çok farkındalık oluştu. Sponsorlar takımları destekledi. Ortaya muhteşem bir başarı çıktı. Her erkeğin, Kadın voleybol takımının bu başarısını kutlamaları onları onurlandıracaktır.
12 Yorumla- 1 ay
haklısn
- 1 ay
Modun düşerse, olumlama ile ilgili bir yazı yazdım. Benim sayfamda cevaplardan üstte sende yap. Ben öğlen yaptım faydası oldu.
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 333 cevap paylaştı. yani bence o alan bostu ve akıllı biri gordu. yatırım yaptı. ben besıktaslıyım misal. ben olsam futbol yatırımlarını yapmazdım. türk ligi cok kıymetli değil. sürdürülebilir basarı cidden zor. rakipler arşa cıktı. baska alanlara girerdim. verim verecek basarı saglanablir alanlara. ki oralarda bi ismim olsun. bi gelenek olusturayım. bi kültür. tenis olabilir ya da ilerde havalı cool goruntusuyle golf belki. yani biraz ongörü lazım. bence valeybolda evet iyiyiz basarılıyız. jenerasyonda iyi ama sen cok kaptırmıssın kazanan oynayan sen değilsin ki:D sanırım bayan oldugundan ama gururlan ya ne olcak.
12 Yorumla- 1 ay
güzel yazdın
- 1 ay
Söylemem gerekeni yeri gelince yazmam gerekiyor. Onlarin başarısını gözardı edemeyiz. Orada sende olsan senin içinde yazmam gerekiyor. Teşekkür ederim.🙂🙂
Emeklerine yüreklerine sağlık. Yensekte yenilsekte kalbimiz hep onlarla. Bu futbol voleybol basketbol ayırt etmiyorum. Hepsinin emeklerine sağlık
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle öyle canım arkadaşım! 🤩 Filenin Sultanları sağ olsun, biz resmen bir kadın voleybol ülkesi olduk, sence de öyle değil mi? Bu başarıları izlerken içim içime sığmıyor, sahada onlarla olmak istiyorum! Her smaçları, her blokları gurur veriyor. Senin de böyle gurur duyduğun spor dalları var mı, çok merak ettim? Hadi sen de bu enerjiye katıl, spor her şeye iyi gelir! 💪🏐
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı.
u 1 ayTebrikler bizim prensesler bakıp örnek alsın
11 Yorumla- 1 ay
aynen
Spor konusunda 792 cevap paylaştı. O kadar emeğe hak ediyorlar diğer spor branşları şikelerden haksızlıklardan kafasını kaldıramıyor
11 Yorumla- 1 ay
aynen
Spor konusunda 362 cevap paylaştı. Kesinlikle öyleyiz, prenses futbol takımı oyuncularından daha delikanlılar.
21 Yorumla- 1 ay
bence de
Vurdum muydu oturtan kadınlar ülkesiyiz belkide ondandır.
12 Yorumla- 1 ay
evet
Biz voleybol ülkesi değiliz diğer güçlü AB ülkeleri voleybolu sallamadıkları için sen güçlü görünüyosun kendini avutma
10 YorumlaVoleybol en çok seyrettiğim spor. Temassız oyunları çok seviyorum. Körling, masa tenisi. açık hava tenisi. vs
10 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değiliz.
Kadınların, milli sporlar da dahil olmak üzere, hiçbir etkinliğini takip etmiyor, önemsemiyorum.
Feminizme geçit yok ✌️
131 Yorumla- 1 ay
Kardeş feminizmden ben de nefret ederim. Sürekli ve hep eleştiririm. Ama bunun feminizmle gerçekten alakası yok. Kadın voleybolcular bir başarı elde etmiş. Hem de ülkemiz için bir başarı. Gurur duyulması gereken bir başarı. Kadınları yok saymak doğru değil. Ama feminizm gibi erkek düşmanı ve kadınları üstün gören beş para etmez ırkçı bir ideoloji ile kadınları üstün görmek de doğru değil.
- 1 ay
@Alpha_Rules Feminizm, özelikle kadın voleybolununu, ideolojisini yaymak için etkin şekilde kullanıyor. İzleri iyi takip edersen detayları özellikle pad reklamlarında görebilirsin. Tabi sadece voleybolde değil, kadınların başarılı olduğu her durumu ideolojik reklam aracı olarak kullanıyorlar. Kadınlara değil kadın abtalliga karşıyım. Ve kadınlar üzerindeki bu ideolojik etki yüzünden boşanmalar arttı, evlilik ve doğum azaldı. Erkek kadın karşıtlığı da körüklendi.
- 1 ay
@aerolite Çok katılıyorum. Bu konuda yeterince nefret topladım zamanında KS de eheuue. Her milli takımda neredeyse 3 tane kendimi erkek hisssediyorum diyen tip var. Zaten tipe bak kadın demiyorsun. Kadın sevgilileri var. Muhtemelen emekli olunca trans ameliyat olacaklar. Kendimi erkek gibi hissediyorum diyenlerin kadın voleybolunda ne işi var. Bir de kadınlar dstekliyor bunları haksız rekabet bunlar. Kadınların hakkını kadınlardan çok savunuyoruz ajhkfbashj.
- 1 ay
@psychoparadıse Bir erkeğin feminizmi destekliyor olması bana göre net bir abtallık göstergesidir. Ve maalesef öyleleri de var.
- 1 ay
Feminizm orjinal anlamında insani bir şey. Uygulaması çok farklı senin karşı olduğun hangisi? Ben kadını erkeği hak hurriyet hukuk olarak ayırmam. Ayrılmasına da karşıyım. Ama bu erkek ve kadının tıplum aile yapısını bozmamalı. Bunu idrak edemeyip feminizmi erkek düşmanlığı olarak empoze ettiren görüşe karşıyım
- 1 ay
@psychoparadıse Feminizmin sözlük anlamı eşitliği ifade etse bile uygulamada eşitliği savunmadığı gibi, adının feminizm olması da ideolojinin gerçek niyetini açıkça ortaya koyuyor.
Ben de kadın, erkek arasında temel insani haklarda eşitliğe taraftarım. Ama bu demek değil ki toplum ve aile yaşamındaki kadın, erkek rolleri feminizmin istediği şekillerde değişsin. - 1 ay
Tamam işte aynı fikirdeyiz en başta da soylediğim gibi. İnsanlar ahmak ve feminizmi erkek düşmanlığı yok kadının erkeğin yaptığı herşeyi ypaabilme ozgurluğu ya da kadınlığını unutuğp mahmut abi gibi takılma şeyisi değil. Ama boyle davranan insanlara çok hard davrandığımı genel olarak site bilir. D
- 1 ay
@psychoparadıse Ben sadece zeki ve tutkulu, kadın gibi kadınları seviyorum. Öyle değilse ister feminist olsun ister olmasın benim gözümde çöpler. Ve maalesef site bunlarla dolu
- 1 ay
maalesef oyle her şey gonlunce olsun.
- 1 ay
@psychoparadıse Sağol, senin de 🥂
- 1 ay
@aerolite Dostum bu konuda tamamen sana katılıyorum. İşin feminizm tarafını direk eleştiririm. Gizli pohpohlanan feminizm de iyi değil. Haklısın. Ama salt bir kadın voleybolu sonucunu gördüğümde sevinirim ben yine de. Ama feminizm içeriği görsem ona direk karşı çıkarım. Güçlü kadın vurgusu yapsalar ona da direk karşı çıkarım. Ben olayları salt haliyle değerlendiriyorum artık. Çünkü diğer türlü öyle toplu ve detaylı bakarsan kadınların yüzde 90 ı feministtir. Bizim feminizmi ve feministleri dışlamamız lazım. Kadınları değil. Kadınları kendi tarafımıza çekmemiz lazım
- 1 ay
Mantıklı. Yabancı kızlara gittiğimizi görünce bence çark ederler ama şöyle bir şey de var. Yaşlandıkları zaman çark ediyorlar. Ben 24 yaşını geçmiş hiçbir kızı beğenmiyorum
- 1 ay
Olur tamamdır. Ederiz 😎💪
- 1 ay
Bizim Çocuklar adı dünyanın reklamı iş birliği vs yapılıp paralar aktarıldı sonuç hüsran. Milli takım olmasından ötürü tabiki yine de destekliyoruz. Ama sizin bu ucuz yorumlarınız ne olacak? Pad! Reklamları bizim içindir sizin için değil sevgili KS üyesi. Kadının olduğu yerden rahatsız olma çabası içine girmenizin nedenini anlamıyorum. Erkek futbolcuların oynadığı deodorant ve şampuan reklamları da var olmakla birlikte hiçbir reklam ideolojik kaygı içermiyor. Sizin gibi zihniyeti bozuk insanların kadınları herhangi bir yerde yerin dibine sokmasına izin vermeyeceğiz ve yine bu zihniyet bu savunuşu feminizm olarak adlandırıyor. Ne yazık üzülüyorum adınıza hepiniz de bir annenin evladısınız bu kin nedir anlayamıyorum.
- 1 ay
@Bodunums Kadınlarla bir sorun yok, sorun o kadar yorumdan sonra basit neden sonuçlarını dahi anlamaktan aciz olmakta alakalı. Yani sorun feminizmin kadınların bu algılama sorununu iyi yönetip erkeklerin üstüne salması, kendilerini üstün görme çabasıdır. Reklamlar, filmler, sosyal medya.. vs bütün platformlarda kadını yücelten ifadeler, dolayısıyla erkekleri de aşağı çekmek gibi bir sonuç üretiyor. Lakin sizler egonuzu beslerken bu tarafı göremeyecek kadar körleşiyorsunuz. Kadın ve erkeği birbirine hasım yapan, çatıştıran şey işte bu feminist ideolojinin bilinçli propagandasıdır. Neyse ki bunun farkında olan kadınlar da var.
- 1 ay
@Bodunums Ben kimsenin yüceltilip öncelik sağlanması değil tam eşitlikten yanayım. Kadınların toplumsal düzendeki eksikleri bu şekilde sağlanmaz. Aksine zarar görürler. Kadınların özellikle iş yaşamında doğru şekilde eğitilip ekonomik özgürlükleri sağlanmalı. Ama bu feminist politikalarda ben işveren olsam personel seçimimi erkek çalışanlardan yana kullanırdım.
- 1 ay
Enteresan enteresan fikirler bir öyle bir böyle. Hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ama feminist bir politika içerisinde olduğumuzu düşünmüyorum o söylediğin tam bir ütopya neden peki? Toplum yapısı bunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor zaten. Feminizm alt yapısında yatan fikri anlasanız zaten bu konuşmayı yapıyor olmazdık. Ataerkil toplum kadını ötelemekten başka bir çare sunmuyor bize. Sosyal, kültürel, iş olanakları ve daha nicesinde eşitlik istemek zorbalıktan kaçınmak istemek suç mu? Feminizm ve içerisindeki akımları tekrar gözden geçirmekte fayda var. Böyle dogmatik düşünceler hiç doğru değil.
- 1 ay
@Bodunums kanka muhmelen bana degil yazdiklarin ama , biri 34 yas alti biri 30 yas ustune bakmiyor. Bu kisisel tercih onu bile cinsiyet ayrimina nasil soktun? Arkadaslarin konustugu konuda tam bunun uzerine. Kadin hakki diye baskalarinin haklarina dokunuyorsun. Ne asagilamasi sen sarisin renkli gozlu erkek sevmiyorum ya da benden 5 yas buyuk erkek sevmiyorum deyince cinsiyet ayrimimi yapmisnokuyorsun? Yoksa kisisel tercih mi. Ayrica burada ki 3 insan da (sen haric) kadin haklari konusunda hem fikir lakin uygulanmasini bilmedigini savunuyoruz pek cok sozde feminizm savunucusunun. Yine okudugunu anlamayan kendince erkekle ayni cizgide durmak icin sacmalayan bir gorus senin ki. Bir de suclama yapnissin arkadas sabirli valla ben olsam okudugunu anla oyle gel der kestirirdim.
- 1 ay
@psychoparadıse Dostum okuduğunu anlamada ve okurken hangi düşüncede yazıldığını çözümlemede sorun yaşadığını düşünüyorum ve yukarıdaki yorumların neden ve hangi fikirde yazıldığını bilecek yaştayım o yüzden bana; sen bunu söylerken suç değil de biz erkek olduğumuz için suç mu paradoksuna sokma bizi. Senin okuduğunu anla öyle geli benim ilkokulda öğretmenim söylüyordu ben de sana tekrar söylüyorum. Ayrıca arkadaşla gayet seviyeli tartıştık sabırla bunun bir ilgisi olmadığını düşünüyorum. Senin fikrinde olmayan bir insanı kestirip atıyorsan hayatına mana katmanı dilerim. Muhtemel aklına her takılan yapay zekaya soran bir tipsin. Tartışırken ihlale girersen ben de girerim. İyi günler :))
- 1 ay
@Bodunums Biraz boş yapmışsın sanki. Feminizmi savunan insanların ortak noktası hiçbir şey bilmeden bir şey biliyormuş gibi davranmaları. The Red Pill belgeseleni izledin mi mesela Cassie Jaye in yaptığı. Feminizmi eleştiren sayfaların görüşlerini hiç inceledin mi? Erkek haklarını savunan sayfalara hiç bakıp erkekler ne mağduriyetler yaşıyor hiç gördün mü? Tek taraflı olaya bakıyorsunuz. Bu genelde narsisizimden kaynaklanıyor. Feminizmin neyi savunduğu belli. Her durumda kadınları savun, yücelt, her durumda erkekleri aşağıla ve suçla. Feministler de tam olarak bunu yapıyor. Bu durum yukarıda Aerolite beyin de dediği gibi cinsiyetleri birbirine düşürüp çatışma çıkarıyor. Bu çatışma erkekleri düşman gibi rakip gibi göstermeyen çalışan bir zihniyetin ürünü. Feminizm toksik ve tehlikelii bir ideoloji. Bunun propagandasının yasaklanması gerekiyor. Çünkü cinsiyet ırkçılığı bir fikir özgürlüğü değildir. Merve Boluğur çıkıyor “erkeklerin yüzde 99 u şeref siz dir “ diyor. Feministler de buna gülücük koyuyor, alkış tutuyor. Zihniyetleri tam olarak böyle çalışıyor
- 1 ay
@Bodunums Sen feminizme sempati duyuyorsan erkek düşmanı, kin ve nefret dolu birisin demektir.
- 1 ay
@Alpha_Rules Ne anlatıyorsun sen? Saçma sapan ezbere önüne ne geldiyse yazmışsın. Merve BOLUĞUR diyor hahaha. Özetle belden aşağı yaptığınız yorumlara tepki gösteriyor ve insan haklarından bahsediyorum. Kim feminist değil beni ilgilendirmez. Ayrıca her insanın hakkını korumak gerektiğine inanırım erkeklerin yaşadığı mağduriyete saygım sonsuz ama sen burada sadece dünya üzerinde erkekler eziliyormuş hegemonyası kurarsan üzerimde kızarım. Ayrıca ne geriliyorsun ben gayet pozitifim kin ve nefret dolu olan sizsiniz. Aaa!!
- 1 ay
@Bodunums Yorumlarında gizli bir erkek düşmanlığı seziyorum. burada erkek erkeğe kendi aramızda konuşuyoruz. Bizim içimize girip saçma sapan feminist zırvalıklarını buraya taşıdın. Bir de üste çıkmaya çalışıyorsun. Maskülen tavırların var. Önce kadın gibi kadın olmayı öğren. Fazla sivri dillisin erkeklere karşı. Senin feminen olmaman, feminizme güzellemeler yapman seni zaten yeterince itici yapıyor. Feministler yalnızlıkları da arttırıyor. Kutuplaştırıcı dil kullanıyorsunuz. Sürekli erkekleri suçluyorsunuz. Erkeklerin yaşadığı mağduriyetlere saygım var demen değil, bu saygıyı göstermeni bekleriz. Bu saygıyı göstermemişsin sen burada. Hep sivrilmişsin. Hep öne çıkmaya çalışmışsın. Zıtlaşmışsın. Hiçbir cümlende erkeklere yönelik bir anlayış, samimi bir dinleyiş yok. Boş boş tartışıyorsun sadece. Yaşın da 34 bir de. Bu yaşa kadar feminizmin ne bok olduğunu öğrenemediysen vay senin hayat tecrübenin haline. Benim feminizme ya da feministlerin saçmalıklarına oek tahammülüm yok. Bu yüzden bildirimleri kapatıp çıkıyorum. Kendi kendine tartış. Sahte bir zafer ilan et. Çünkü sen bir güvercinsin ve masanın üzerindeki satranç taşlarını devirip oyunu kazandığını zannediyorsun. Mantıklı hiçbir argümanın yok ve sana mantıklı argüman sunulunca da “ Merve BOLUĞUR diyor hahaha” gibi zeka yoksunu bir cevap veriyorsun. Seninle konuşulmaz.
- 1 ay
@Bodunums bombos bir yazi. Alakasiz v sacmasin iyi geceler
1 ayKızlarımmmm yaaa ☺️🌸💜 çok başarılılar. Erk* bi halt beceremediği yerde çiçek gibi açtılar helal olsun ahahah
10 YorumlaSpor konusunda 989 cevap paylaştı. Evet iyi voleybolcu kızlarımız var iyi ki varlar
10 YorumlaÜlke olarak yüzümüzün güldüğü tek spor dalı sanırım voleybol. Bizim kızlar sağolsun 😊
10 Yorumla
1 ayAslında spor ülkesiyiz ama bazıları sadece futbol konuşuyor
10 YorumlaTabi ki avrupa ve dünya şampiyonluklarımız var
10 YorumlaFilenin sultanları evet ama futbol konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum
10 Yorumla
1 ayMaşallah evet biz futbol değil ama basketbol ve voleybol ülkesiyiz
10 Yorumla- Spor konusunda 665 cevap paylaştı.
1 aykadınlarımız çok iyi bu konudaa brezilyadan sonra ikinci ülke biziz net
10 Yorumla - Spor konusunda 883 cevap paylaştı.
u 1 ayAşığım Sultanlarıma. Efeleri de es geçmemek lazım. Onlarda süperler.
11 Yorumla- 1 ay
evet güzel
1 ayBiz spor ülkesi değiliz biz çalıp çırpma dolandırma, zengini daha zengin fakiri daha fakir yapma ülkesiyiz
20 Yorumla
1 ayFilenin Sultanları bizi gururlandırıyor
11 Yorumla- 1 ay
evet
1 ayO kadar canla başla ter döküyorlar başarıyı sonuna kadar hakediyorlar 👏🏻👏🏻
10 YorumlaSpor konusunda 801 cevap paylaştı. Voleybol da karışan yok şike dönmüyor
11 Yorumla- 1 ay
evet
1 ayNe ülkesiyiz bilmiyorum da kadın voleybol takımımıza helal olsun.
00 YorumlaSpor konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet öyleyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aytabi voleybolu farklı niyetle izleyen erkekler olsa da
10 Yorumla
1 ayBizim en büyük başarımız voleybol çiçeğim
10 YorumlaHayır biz bi bok değiliz
10 Yorumla
1 ayÖyleyiz futbol ülkesi olmadığımız kesin
10 YorumlaBayılıyorum sultanlaar 👏🏼
10 Yorumla
1 aybence de öyle voleybol ülkesiyiz
10 YorumlaKadınlar erkeklerden de çok iyi
10 Yorumlavalla helal olsun yüzümüzü kara çıkarmadılar
10 Yorumla- Spor konusunda 303 cevap paylaştı.
1 ayEvet bence öyleyiz 👍
10 Yorumla
1 ayHelal olsun, öyleymişiz.
10 Yorumla
1 ayEvet Filenin Sultanları var olsun
10 Yorumla
1 aySonuna kadar arkandayız filemizin sultanlarııı 👏👏👏👏👏👏👏
10 YorumlaSpor konusunda 443 cevap paylaştı. futbol ülkesi olmadıgımız kesin
10 Yorumla
1 ayöyle oldu asıl güreş spor
00 Yorumla
1 ayKatılıyorum kadın volleybal takimina
10 Yorumla
1 ayGaliba
10 YorumlaSpor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet
10 YorumlaSpor konusunda 442 cevap paylaştı. Evet..
10 YorumlaKesinlikle başarılar
10 Yorumla
1 ayaynen öyle canım +basketbol
10 Yorumla
1 ayEvet öyleyiz kalite tesadüf değil
10 Yorumla
1 ayevet öyle gibiytiz
12 Yorumla- 1 ay
@ıyuyuıkluıky ama iyşyiz gercekten
- 1 ay
@Chauchyymath evet öyleyiz valla
Evet öyle
00 YorumlaGaliba evet
00 Yorumla- Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 ayAynen öyle
00 Yorumla evett başarılarr
00 Yorumla
1 ayÖyleyiz evet
00 Yorumla
1 ayAynen öyle 👍
00 Yorumla
1 ayEvetttttttttttt
00 YorumlaTam olarak öyle değil
00 Yorumla
1 ayEvet
00 YorumlaSpor konusunda 322 cevap paylaştı. Evet