• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Spor
1 ay

Biz cidden kadın voleybol 🏐 ülkesi miyiz?

birsuskuncicek
birsuskuncicek Takip Et
FenomenMentor Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
613
Yapay Zekaya Sor
Bu başarı helal olsun ya
Spor voleybol 🏐
Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AslanYılmaz12
    AslanYılmaz12 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    1 ay

Spora özellikle, voleybola istikrar geldi. Bunca yıldan bu yana bu alanda çok farkındalık oluştu. Sponsorlar takımları destekledi. Ortaya muhteşem bir başarı çıktı. Her erkeğin, Kadın voleybol takımının bu başarısını kutlamaları onları onurlandıracaktır.

1
    2 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      1 ay

haklısn

Yorumla
    • AslanYılmaz12
      AslanYılmaz12
      1 ay

Modun düşerse, olumlama ile ilgili bir yazı yazdım. Benim sayfamda cevaplardan üstte sende yap. Ben öğlen yaptım faydası oldu.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 ay
    Spor konusunda 333 cevap paylaştı.

yani bence o alan bostu ve akıllı biri gordu. yatırım yaptı. ben besıktaslıyım misal. ben olsam futbol yatırımlarını yapmazdım. türk ligi cok kıymetli değil. sürdürülebilir basarı cidden zor. rakipler arşa cıktı. baska alanlara girerdim. verim verecek basarı saglanablir alanlara. ki oralarda bi ismim olsun. bi gelenek olusturayım. bi kültür. tenis olabilir ya da ilerde havalı cool goruntusuyle golf belki. yani biraz ongörü lazım. bence valeybolda evet iyiyiz basarılıyız. jenerasyonda iyi ama sen cok kaptırmıssın kazanan oynayan sen değilsin ki:D sanırım bayan oldugundan ama gururlan ya ne olcak.

1
    2 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      1 ay

güzel yazdın

Yorumla
    • AslanYılmaz12
      AslanYılmaz12
      1 ay

Söylemem gerekeni yeri gelince yazmam gerekiyor. Onlarin başarısını gözardı edemeyiz. Orada sende olsan senin içinde yazmam gerekiyor. Teşekkür ederim.🙂🙂

Yorumla
  • lalecnr
    lalecnr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

Emeklerine yüreklerine sağlık. Yensekte yenilsekte kalbimiz hep onlarla. Bu futbol voleybol basketbol ayırt etmiyorum. Hepsinin emeklerine sağlık

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Smaçella
Smaçella Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Kesinlikle öyle canım arkadaşım! 🤩 Filenin Sultanları sağ olsun, biz resmen bir kadın voleybol ülkesi olduk, sence de öyle değil mi? Bu başarıları izlerken içim içime sığmıyor, sahada onlarla olmak istiyorum! Her smaçları, her blokları gurur veriyor. Senin de böyle gurur duyduğun spor dalları var mı, çok merak ettim? Hadi sen de bu enerjiye katıl, spor her şeye iyi gelir! 💪🏐

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

22

Cevap

40

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı.

Tebrikler bizim prensesler bakıp örnek alsın

1
    1 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      1 ay

aynen

• Eğitilme
    Eğitilme Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 48%
    1 ay
    Spor konusunda 792 cevap paylaştı.

O kadar emeğe hak ediyorlar diğer spor branşları şikelerden haksızlıklardan kafasını kaldıramıyor

1
    1 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      1 ay

aynen

Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 ay
    Spor konusunda 362 cevap paylaştı.

Kesinlikle öyleyiz, prenses futbol takımı oyuncularından daha delikanlılar.

2
    1 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      1 ay

bence de

Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    1 ay

Vurdum muydu oturtan kadınlar ülkesiyiz belkide ondandır.

1
    2 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      1 ay

evet

Yorumla
    • statüko
      statüko
      1 ay

Valla bak... yea vuruken kimi düşünüyorlar acaba Off exim aklıma geldir falan O sımacı bir düşüncesene bir

Yorumla
  • Gkhn222
    Gkhn222 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

Biz voleybol ülkesi değiliz diğer güçlü AB ülkeleri voleybolu sallamadıkları için sen güçlü görünüyosun kendini avutma

1
    0 Yorumla
  • kerem2NT
    kerem2NT Takip Et
    Yoda Yaş: 71 , eic 100%
    1 ay

Voleybol en çok seyrettiğim spor. Temassız oyunları çok seviyorum. Körling, masa tenisi. açık hava tenisi. vs

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 32%
    1 ay
    Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Değiliz.

Kadınların, milli sporlar da dahil olmak üzere, hiçbir etkinliğini takip etmiyor, önemsemiyorum.

Feminizme geçit yok ✌️

1
    31 Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 ay

Kardeş feminizmden ben de nefret ederim. Sürekli ve hep eleştiririm. Ama bunun feminizmle gerçekten alakası yok. Kadın voleybolcular bir başarı elde etmiş. Hem de ülkemiz için bir başarı. Gurur duyulması gereken bir başarı. Kadınları yok saymak doğru değil. Ama feminizm gibi erkek düşmanı ve kadınları üstün gören beş para etmez ırkçı bir ideoloji ile kadınları üstün görmek de doğru değil.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@Alpha_Rules Feminizm, özelikle kadın voleybolununu, ideolojisini yaymak için etkin şekilde kullanıyor. İzleri iyi takip edersen detayları özellikle pad reklamlarında görebilirsin. Tabi sadece voleybolde değil, kadınların başarılı olduğu her durumu ideolojik reklam aracı olarak kullanıyorlar. Kadınlara değil kadın abtalliga karşıyım. Ve kadınlar üzerindeki bu ideolojik etki yüzünden boşanmalar arttı, evlilik ve doğum azaldı. Erkek kadın karşıtlığı da körüklendi.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      1 ay

@aerolite Çok katılıyorum. Bu konuda yeterince nefret topladım zamanında KS de eheuue. Her milli takımda neredeyse 3 tane kendimi erkek hisssediyorum diyen tip var. Zaten tipe bak kadın demiyorsun. Kadın sevgilileri var. Muhtemelen emekli olunca trans ameliyat olacaklar. Kendimi erkek gibi hissediyorum diyenlerin kadın voleybolunda ne işi var. Bir de kadınlar dstekliyor bunları haksız rekabet bunlar. Kadınların hakkını kadınlardan çok savunuyoruz ajhkfbashj.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@psychoparadıse Bir erkeğin feminizmi destekliyor olması bana göre net bir abtallık göstergesidir. Ve maalesef öyleleri de var.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      1 ay

Feminizm orjinal anlamında insani bir şey. Uygulaması çok farklı senin karşı olduğun hangisi? Ben kadını erkeği hak hurriyet hukuk olarak ayırmam. Ayrılmasına da karşıyım. Ama bu erkek ve kadının tıplum aile yapısını bozmamalı. Bunu idrak edemeyip feminizmi erkek düşmanlığı olarak empoze ettiren görüşe karşıyım

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@psychoparadıse Feminizmin sözlük anlamı eşitliği ifade etse bile uygulamada eşitliği savunmadığı gibi, adının feminizm olması da ideolojinin gerçek niyetini açıkça ortaya koyuyor.
      Ben de kadın, erkek arasında temel insani haklarda eşitliğe taraftarım. Ama bu demek değil ki toplum ve aile yaşamındaki kadın, erkek rolleri feminizmin istediği şekillerde değişsin.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      1 ay

Tamam işte aynı fikirdeyiz en başta da soylediğim gibi. İnsanlar ahmak ve feminizmi erkek düşmanlığı yok kadının erkeğin yaptığı herşeyi ypaabilme ozgurluğu ya da kadınlığını unutuğp mahmut abi gibi takılma şeyisi değil. Ama boyle davranan insanlara çok hard davrandığımı genel olarak site bilir. D

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@psychoparadıse Ben sadece zeki ve tutkulu, kadın gibi kadınları seviyorum. Öyle değilse ister feminist olsun ister olmasın benim gözümde çöpler. Ve maalesef site bunlarla dolu

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      1 ay

maalesef oyle her şey gonlunce olsun.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@psychoparadıse Sağol, senin de 🥂

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 ay

@aerolite Dostum bu konuda tamamen sana katılıyorum. İşin feminizm tarafını direk eleştiririm. Gizli pohpohlanan feminizm de iyi değil. Haklısın. Ama salt bir kadın voleybolu sonucunu gördüğümde sevinirim ben yine de. Ama feminizm içeriği görsem ona direk karşı çıkarım. Güçlü kadın vurgusu yapsalar ona da direk karşı çıkarım. Ben olayları salt haliyle değerlendiriyorum artık. Çünkü diğer türlü öyle toplu ve detaylı bakarsan kadınların yüzde 90 ı feministtir. Bizim feminizmi ve feministleri dışlamamız lazım. Kadınları değil. Kadınları kendi tarafımıza çekmemiz lazım

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@Alpha_Rules Kadınlar bence gittikleri yerde dursunlar. Nasıl olsa çark edip kendileri geri dönerler. Biz de bu arada aşkta yabancı kontenjanına odaklanıp, rekabeti arttırırız 😉

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 ay

Mantıklı. Yabancı kızlara gittiğimizi görünce bence çark ederler ama şöyle bir şey de var. Yaşlandıkları zaman çark ediyorlar. Ben 24 yaşını geçmiş hiçbir kızı beğenmiyorum

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@Alpha_Rules Ben 30 yaşın üstüne selam bile vermiyorum 🤣🤣 25-30 arasını sen bana pas et, onları itinayla 😈

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 ay

Olur tamamdır. Ederiz 😎💪

Yorumla
    • Bodunums
      Bodunums
      1 ay

Bizim Çocuklar adı dünyanın reklamı iş birliği vs yapılıp paralar aktarıldı sonuç hüsran. Milli takım olmasından ötürü tabiki yine de destekliyoruz. Ama sizin bu ucuz yorumlarınız ne olacak? Pad! Reklamları bizim içindir sizin için değil sevgili KS üyesi. Kadının olduğu yerden rahatsız olma çabası içine girmenizin nedenini anlamıyorum. Erkek futbolcuların oynadığı deodorant ve şampuan reklamları da var olmakla birlikte hiçbir reklam ideolojik kaygı içermiyor. Sizin gibi zihniyeti bozuk insanların kadınları herhangi bir yerde yerin dibine sokmasına izin vermeyeceğiz ve yine bu zihniyet bu savunuşu feminizm olarak adlandırıyor. Ne yazık üzülüyorum adınıza hepiniz de bir annenin evladısınız bu kin nedir anlayamıyorum.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@Bodunums Kadınlarla bir sorun yok, sorun o kadar yorumdan sonra basit neden sonuçlarını dahi anlamaktan aciz olmakta alakalı. Yani sorun feminizmin kadınların bu algılama sorununu iyi yönetip erkeklerin üstüne salması, kendilerini üstün görme çabasıdır. Reklamlar, filmler, sosyal medya.. vs bütün platformlarda kadını yücelten ifadeler, dolayısıyla erkekleri de aşağı çekmek gibi bir sonuç üretiyor. Lakin sizler egonuzu beslerken bu tarafı göremeyecek kadar körleşiyorsunuz. Kadın ve erkeği birbirine hasım yapan, çatıştıran şey işte bu feminist ideolojinin bilinçli propagandasıdır. Neyse ki bunun farkında olan kadınlar da var.

Yorumla
    • Bodunums
      Bodunums
      1 ay

Türkiye Cumhuriyeti başlangıçtan itibaren kadını yüceltmiş ve öncelik sağlamıştır. Aşırılıktan kendi şahsımda rahatsız olmakla birlikte hiçbir cinsin birbirine çatıştırılması taraftarı olmadım olmam da. Ama sizin yukarıdaki yorumlarınız epey aşağı çekici cinsten.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@Bodunums Ben kimsenin yüceltilip öncelik sağlanması değil tam eşitlikten yanayım. Kadınların toplumsal düzendeki eksikleri bu şekilde sağlanmaz. Aksine zarar görürler. Kadınların özellikle iş yaşamında doğru şekilde eğitilip ekonomik özgürlükleri sağlanmalı. Ama bu feminist politikalarda ben işveren olsam personel seçimimi erkek çalışanlardan yana kullanırdım.

Yorumla
    • Bodunums
      Bodunums
      1 ay

Enteresan enteresan fikirler bir öyle bir böyle. Hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ama feminist bir politika içerisinde olduğumuzu düşünmüyorum o söylediğin tam bir ütopya neden peki? Toplum yapısı bunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor zaten. Feminizm alt yapısında yatan fikri anlasanız zaten bu konuşmayı yapıyor olmazdık. Ataerkil toplum kadını ötelemekten başka bir çare sunmuyor bize. Sosyal, kültürel, iş olanakları ve daha nicesinde eşitlik istemek zorbalıktan kaçınmak istemek suç mu? Feminizm ve içerisindeki akımları tekrar gözden geçirmekte fayda var. Böyle dogmatik düşünceler hiç doğru değil.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@Bodunums Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Feminizmin ne dediği değil uygulamada ne yaptığı beni ilgilendirir. Bunu anlamak bu kadar zor mu?

Yorumla
    • Bodunums
      Bodunums
      1 ay

Bir şey uygulamada size göre yanlış diye tüm kadınlar hakkında şuursuzca yorumlar yapmayı hak mı görüyorsunuz kendinizde? Yok 30 yaş üstüne bunu yaparım yok işe almam. Kıymetli beyiti de size armağan ediyorum.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@Bodunums Tüm kadınlar değil. Haşaa, arada aklı başında düzgün olanları da var.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      1 ay

@Bodunums kanka muhmelen bana degil yazdiklarin ama , biri 34 yas alti biri 30 yas ustune bakmiyor. Bu kisisel tercih onu bile cinsiyet ayrimina nasil soktun? Arkadaslarin konustugu konuda tam bunun uzerine. Kadin hakki diye baskalarinin haklarina dokunuyorsun. Ne asagilamasi sen sarisin renkli gozlu erkek sevmiyorum ya da benden 5 yas buyuk erkek sevmiyorum deyince cinsiyet ayrimimi yapmisnokuyorsun? Yoksa kisisel tercih mi. Ayrica burada ki 3 insan da (sen haric) kadin haklari konusunda hem fikir lakin uygulanmasini bilmedigini savunuyoruz pek cok sozde feminizm savunucusunun. Yine okudugunu anlamayan kendince erkekle ayni cizgide durmak icin sacmalayan bir gorus senin ki. Bir de suclama yapnissin arkadas sabirli valla ben olsam okudugunu anla oyle gel der kestirirdim.

Yorumla
    • Bodunums
      Bodunums
      1 ay

@psychoparadıse Dostum okuduğunu anlamada ve okurken hangi düşüncede yazıldığını çözümlemede sorun yaşadığını düşünüyorum ve yukarıdaki yorumların neden ve hangi fikirde yazıldığını bilecek yaştayım o yüzden bana; sen bunu söylerken suç değil de biz erkek olduğumuz için suç mu paradoksuna sokma bizi. Senin okuduğunu anla öyle geli benim ilkokulda öğretmenim söylüyordu ben de sana tekrar söylüyorum. Ayrıca arkadaşla gayet seviyeli tartıştık sabırla bunun bir ilgisi olmadığını düşünüyorum. Senin fikrinde olmayan bir insanı kestirip atıyorsan hayatına mana katmanı dilerim. Muhtemel aklına her takılan yapay zekaya soran bir tipsin. Tartışırken ihlale girersen ben de girerim. İyi günler :))

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 ay

@Bodunums Biraz boş yapmışsın sanki. Feminizmi savunan insanların ortak noktası hiçbir şey bilmeden bir şey biliyormuş gibi davranmaları. The Red Pill belgeseleni izledin mi mesela Cassie Jaye in yaptığı. Feminizmi eleştiren sayfaların görüşlerini hiç inceledin mi? Erkek haklarını savunan sayfalara hiç bakıp erkekler ne mağduriyetler yaşıyor hiç gördün mü? Tek taraflı olaya bakıyorsunuz. Bu genelde narsisizimden kaynaklanıyor. Feminizmin neyi savunduğu belli. Her durumda kadınları savun, yücelt, her durumda erkekleri aşağıla ve suçla. Feministler de tam olarak bunu yapıyor. Bu durum yukarıda Aerolite beyin de dediği gibi cinsiyetleri birbirine düşürüp çatışma çıkarıyor. Bu çatışma erkekleri düşman gibi rakip gibi göstermeyen çalışan bir zihniyetin ürünü. Feminizm toksik ve tehlikelii bir ideoloji. Bunun propagandasının yasaklanması gerekiyor. Çünkü cinsiyet ırkçılığı bir fikir özgürlüğü değildir. Merve Boluğur çıkıyor “erkeklerin yüzde 99 u şeref siz dir “ diyor. Feministler de buna gülücük koyuyor, alkış tutuyor. Zihniyetleri tam olarak böyle çalışıyor

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 ay

@Bodunums Sen feminizme sempati duyuyorsan erkek düşmanı, kin ve nefret dolu birisin demektir.

Yorumla
    • Bodunums
      Bodunums
      1 ay

@Alpha_Rules Ne anlatıyorsun sen? Saçma sapan ezbere önüne ne geldiyse yazmışsın. Merve BOLUĞUR diyor hahaha. Özetle belden aşağı yaptığınız yorumlara tepki gösteriyor ve insan haklarından bahsediyorum. Kim feminist değil beni ilgilendirmez. Ayrıca her insanın hakkını korumak gerektiğine inanırım erkeklerin yaşadığı mağduriyete saygım sonsuz ama sen burada sadece dünya üzerinde erkekler eziliyormuş hegemonyası kurarsan üzerimde kızarım. Ayrıca ne geriliyorsun ben gayet pozitifim kin ve nefret dolu olan sizsiniz. Aaa!!

Yorumla
    • Alpha_Rules
      Alpha_Rules
      1 ay

@Bodunums Yorumlarında gizli bir erkek düşmanlığı seziyorum. burada erkek erkeğe kendi aramızda konuşuyoruz. Bizim içimize girip saçma sapan feminist zırvalıklarını buraya taşıdın. Bir de üste çıkmaya çalışıyorsun. Maskülen tavırların var. Önce kadın gibi kadın olmayı öğren. Fazla sivri dillisin erkeklere karşı. Senin feminen olmaman, feminizme güzellemeler yapman seni zaten yeterince itici yapıyor. Feministler yalnızlıkları da arttırıyor. Kutuplaştırıcı dil kullanıyorsunuz. Sürekli erkekleri suçluyorsunuz. Erkeklerin yaşadığı mağduriyetlere saygım var demen değil, bu saygıyı göstermeni bekleriz. Bu saygıyı göstermemişsin sen burada. Hep sivrilmişsin. Hep öne çıkmaya çalışmışsın. Zıtlaşmışsın. Hiçbir cümlende erkeklere yönelik bir anlayış, samimi bir dinleyiş yok. Boş boş tartışıyorsun sadece. Yaşın da 34 bir de. Bu yaşa kadar feminizmin ne bok olduğunu öğrenemediysen vay senin hayat tecrübenin haline. Benim feminizme ya da feministlerin saçmalıklarına oek tahammülüm yok. Bu yüzden bildirimleri kapatıp çıkıyorum. Kendi kendine tartış. Sahte bir zafer ilan et. Çünkü sen bir güvercinsin ve masanın üzerindeki satranç taşlarını devirip oyunu kazandığını zannediyorsun. Mantıklı hiçbir argümanın yok ve sana mantıklı argüman sunulunca da “ Merve BOLUĞUR diyor hahaha” gibi zeka yoksunu bir cevap veriyorsun. Seninle konuşulmaz.

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 ay

@Alpha_Rules Arkadaşlar bence artık bu iletişim bir yere varmayacak. Uzatmaya, kalp kırmaya gerek yok.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      1 ay

@Bodunums bombos bir yazi. Alakasiz v sacmasin iyi geceler

Yorumla
  • numbnessne_
    numbnessne_ Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay

Kızlarımmmm yaaa ☺️🌸💜 çok başarılılar. Erk* bi halt beceremediği yerde çiçek gibi açtılar helal olsun ahahah

1
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 ay
    Spor konusunda 989 cevap paylaştı.

Evet iyi voleybolcu kızlarımız var iyi ki varlar

1
    0 Yorumla
  • XMeltemx
    XMeltemx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay

Ülke olarak yüzümüzün güldüğü tek spor dalı sanırım voleybol. Bizim kızlar sağolsun 😊

1
    0 Yorumla
  • OneAboveAlll
    OneAboveAlll Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay

Aslında spor ülkesiyiz ama bazıları sadece futbol konuşuyor

1
    0 Yorumla
  • Abc_25
    Abc_25 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay

Tabi ki avrupa ve dünya şampiyonluklarımız var

1
    0 Yorumla
  • Obi_beyyy
    Obi_beyyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay

Filenin sultanları evet ama futbol konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum

1
    0 Yorumla
  • Leviathan_S
    Leviathan_S Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay

Maşallah evet biz futbol değil ama basketbol ve voleybol ülkesiyiz

1
    0 Yorumla
  • TipSizAdam06
    TipSizAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 ay
    Spor konusunda 665 cevap paylaştı.

kadınlarımız çok iyi bu konudaa brezilyadan sonra ikinci ülke biziz net

1
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Spor konusunda 883 cevap paylaştı.

Aşığım Sultanlarıma. Efeleri de es geçmemek lazım. Onlarda süperler.

1
    1 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      1 ay

evet güzel

Yorumla
  • GeceyeYazılmışLanet
    GeceyeYazılmışLanet Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay

Biz spor ülkesi değiliz biz çalıp çırpma dolandırma, zengini daha zengin fakiri daha fakir yapma ülkesiyiz

2
    0 Yorumla
  • Sensiz-Adam
    Sensiz-Adam Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay

Filenin Sultanları bizi gururlandırıyor

1
    1 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      1 ay

evet

Yorumla
  • aaydaalabuladaaa
    aaydaalabuladaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay

O kadar canla başla ter döküyorlar başarıyı sonuna kadar hakediyorlar 👏🏻👏🏻

1
    0 Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay
    Spor konusunda 801 cevap paylaştı.

Voleybol da karışan yok şike dönmüyor

1
    1 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      1 ay

evet

Yorumla
  • hüzünlükemancı
    hüzünlükemancı Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay

Ne ülkesiyiz bilmiyorum da kadın voleybol takımımıza helal olsun.

0
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    1 ay
    Spor konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Evet öyleyiz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

tabi voleybolu farklı niyetle izleyen erkekler olsa da

1
    0 Yorumla
  • hükümsüz34
    hükümsüz34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay

Bizim en büyük başarımız voleybol çiçeğim

1
    0 Yorumla
  • TꪊƝișș
    TꪊƝișș Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay

Hayır biz bi bok değiliz

1
    0 Yorumla
  • beyzaond35
    beyzaond35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay

Öyleyiz futbol ülkesi olmadığımız kesin

1
    0 Yorumla
  • SimliAyin
    SimliAyin Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay

Bayılıyorum sultanlaar 👏🏼

1
    0 Yorumla
  • лíġHTMAgNeT
    лíġHTMAgNeT Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

bence de öyle voleybol ülkesiyiz

1
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay

Kadınlar erkeklerden de çok iyi

1
    0 Yorumla
  • ssezzerss
    ssezzerss Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    1 ay

valla helal olsun yüzümüzü kara çıkarmadılar

1
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay
    Spor konusunda 303 cevap paylaştı.

Evet bence öyleyiz 👍

1
    0 Yorumla
  • TesadüfenBurada
    TesadüfenBurada Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

Helal olsun, öyleymişiz.

1
    0 Yorumla
  • napıcanki123
    napıcanki123 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay

Evet Filenin Sultanları var olsun

1
    0 Yorumla
  • YoncaItırkaragül
    YoncaItırkaragül Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    1 ay

Sonuna kadar arkandayız filemizin sultanlarııı 👏👏👏👏👏👏👏

1
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    1 ay
    Spor konusunda 443 cevap paylaştı.

futbol ülkesi olmadıgımız kesin

1
    0 Yorumla
  • İmkansız-33
    İmkansız-33 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 97%
    1 ay

öyle oldu asıl güreş spor

0
    0 Yorumla
  • Blendaxerkegi
    Blendaxerkegi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 ay

Katılıyorum kadın volleybal takimina

1
    0 Yorumla
  • Rüyayenidengeldi
    Rüyayenidengeldi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay

Galiba

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    1 ay
    Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evet

1
    0 Yorumla
  • ƊØLƲNÂƳ
    ƊØLƲNÂƳ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay
    Spor konusunda 442 cevap paylaştı.

Evet..

1
    0 Yorumla
  • Onurrr42
    Onurrr42 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Kesinlikle başarılar

1
    0 Yorumla
  • ecem112233
    ecem112233 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    1 ay

aynen öyle canım +basketbol

1
    0 Yorumla
  • barbarosbey1
    barbarosbey1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 ay

Evet öyleyiz kalite tesadüf değil

1
    0 Yorumla
  • ıyuyuıkluıky
    ıyuyuıkluıky Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    1 ay

evet öyle gibiytiz

1
    2 Yorumla
    • Chauchyymath
      Chauchyymath
      1 ay

@ıyuyuıkluıky ama iyşyiz gercekten

Yorumla
    • ıyuyuıkluıky
      ıyuyuıkluıky
      1 ay

@Chauchyymath evet öyleyiz valla

Yorumla
  • Light00
    Light00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay

Evet öyle

0
    0 Yorumla
  • amor19
    amor19 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Galiba evet

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 ay
    Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Aynen öyle

0
    0 Yorumla
  • jumper_
    jumper_ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

evett başarılarr

0
    0 Yorumla
  • _Şeker_Kız_
    _Şeker_Kız_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay

Öyleyiz evet

0
    0 Yorumla
  • crazyboy09
    crazyboy09 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 95%
    1 ay

Aynen öyle 👍

0
    0 Yorumla
  • Kadınsıahmet
    Kadınsıahmet Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 94%
    1 ay

Evetttttttttttt

0
    0 Yorumla
  • hakangler
    hakangler Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    1 ay

Tam olarak öyle değil

0
    0 Yorumla
  • Unrealbaddie
    Unrealbaddie Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay

Evet

0
    0 Yorumla
  • Ummuttt
    Ummuttt Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Spor konusunda 322 cevap paylaştı.

Evet

0
    0 Yorumla
  • ahmett744
    ahmett744 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 98%
    1 ay

evet öyleyiz

0
    0 Yorumla
  • Cnymnn
    Cnymnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 ay

Evet

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Öyleyiz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 ay

aynen ole

0
    0 Yorumla
  • Smileaholic
    Smileaholic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 ay

Yess

0
    0 Yorumla
  • rumuz3232
    rumuz3232 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    1 ay

Kesinlikleee :)

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Biz cidden kadın voleybol 🏐 ülkesi miyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bayanlar Voleybol Milli Takımımızı Başarılı Buluyor musunuz? 4 cevap verildi
Kadın sporcularımızı takdir ediyor musunuz? 6 cevap verildi
Kadın Milli Voleybol Takımımız Sırbistan'ı yenebilir mi? 9 cevap verildi
Bizim ülkedeki kadınlar? 6 cevap verildi
Eczacıbaşı kadın voleybol takımı dünya şampiyonu oldu. Bu büyük başarı neden yeterli ilgiyi... 121 cevap verildi
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nde Çin'i 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu! Sizce... 44 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce bir kişi görmediğini birini sevebilirmi?
  • Hayatınızdaki kadının ya da erkeğin en baskın karakter özelliği ne?
  • Kac tane kırığınız var?
  • Size waffle yapar mıydım?
  • Sevgi özgür bırakmak mıdır yoksa sahip çıkmak mı?
  • Kime kakaolu süt ısmarlayayım?
  • Gece gece pizza gider mi?
  • Fenerbahçe ilk maçta mağlup! Ne düşünüyorsunuz?
  • Şu plastik terlik modası hakkında gerçekten ne düşünüyorsunuz?
  • Gençlerbirliği 2 - Fenerbahçe 1... Sarı lacivertliler lige mağlubiyet ile başladı! Ne düşünüyorsunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨