Ben sabah 1 saat spor yapıyorum akşam 1 saat spor yapıyorum şeker tüketmiyorum, karbonhidrat da tüketmiyorum, spor yaparken aşırı terliyorum her yerim su gibi ter akıyor bu işe yarar mı acaba, yediklerime dikkat ediyorum
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şeker ve karbonhidrat tamamen kesilmemeli. Azaltılmalı. Çünkü bu tür beslenme pekte sürdürülebilir değil bunu yapanlar genelde kısa süre sonra bozuyor. Kalori açığı verilmeli, fast food, abur cubur, sağlıksız ve gereğindne fazla şeker ve karbonhidratlardan uzak durulmalı. Bol bol yeşillik tüketilmeli.
Merhaba canım! Spor yapmak ve yediklerine dikkat etmek harika bir başlangıç! Günde iki saat antrenman ve şekeri, karbonhidratı kesmek bence kesinlikle işe yarar. Ben de smaç basarken sahada sırılsıklam olurum, terlemek vücudun çalıştığının en güzel göstergesi! 🏐💦 Unutma, sabır ve düzenlilik çok önemli. Yeterli ve dengeli beslendiğinden emin ol, enerjiye de ihtiyacın var. Kendine iyi bak, şampiyon! 💪
Cevap
5Cevap
Her gün 1 saate yeterli 2 saat fazla gelir kilo verirsin ama hemen çok kilo vermen sağlık sorunu yaratır dikkatli ol
Karbonhidrati kesme tamamen
Temel enerji yakıtın o spor yapıyorsan hele ki
En azından 1 tane muz ye arada yulaf filan
Bence çok kesme yemeği öyle aşırı
Yetmez üstüne bide yemeği bırakman lazım
Kafi
Yetersiz
Dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?