Geçtiğimiz günlerde UFC Beyaz Saray etkinliğinde ABD Freedom 250 etkinlik kemeri ve hafif siklet kemeri için Justin Gaethje ile maça çıkan Topuria, çok ağır bir şekilde mağlup olarak 5. raundda çekilme kararı aldı ve hastaneye kaldırıldı.
Her 2 göz çukurunda ve burun septumu üzerinde kırıklar mevcut. Doktorlar operasyona gerek yok ama kemiklerin kaynaması için çok uzun bir süre gerektiğini iletmişler. Yüz kısmında birden fazla kırık var. Alın sinüsü yanında sol elmacık kemiğinde parçalı kırık, burnunda yer değiştirmiş kemik kırığı, çene arka duvarı kırığı, alt çene mandibula bölümünde ince kırık bulunuyor.
Dövüşten sonra da yaşadığı tıbbi sorunlar; yoğun baş ağrısı, sinüslerde basınç, burun tıkanıklığı, nefes alımında güçlük, geçici görme bozukluğu ve beyin sarsıntısı yaşamış.
Sizce İllia Topuria daha mı güçlü dönecek ya da eskisi gibi olamayacak mı, ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Topurıa yı hiç beğenmem. İyi mi? iyi ama çok fazla şişirilmiş bir dövüşçü olduğunu düşünüyorum...
Adam başarılı ve yenilgisizde hiç yenilmeyenleri yendi ve çok iyi gidiyordu. Bitik bir adamı dipten zirveye taşıdılar kemeri bırakınca justin yükseldi dipten. Vallahi hiç beklemiyorduk böyle bir yenilgiyi..
Bİlemedim benim için hep amerikalılarla para için dövüştürülen bir dövüşçü gibi geldi ya. Tekrar soyluyorum soylemim mma bilmeyenler takip etmeyenler için belki küçükmseyici görünebilir ama küçümsemiyorum. Evet iyi bir dövüşçü lakin çok güzel zamanlarda çok yerinde insanlarla dövüştürüldüğü için hafif bir ittirmeyle birlikte parayı kırabileceği dövüşlere çıktığına inanıyorum hep :D Volkanovski topuriadan iyiydi bence.
Topuria max'i charles'ı volkonovskiyi nakavt etti. Max ilk defa nakavt olmuştu. O akşam octagondaki topuria yoktu orada normalde o diretklerin hiç birini yemezdi topuria kaçar ve cevap verirdi. Max maçından da volkanovski maçından da biliyoruz yazık oldu vallahi. Çok ağır hasar aldı.
İyileşir iyileşir o gürcü aygırı. Fena dayak yedi ama amator bir kick bozçu olarak bizim bile nelerimiz düzelmedi klasbfjkas Buna hiç bişey olmaz. Görme kaybı vs bişey olmadıysa iyileşir 2-3 ayda toplar.
Aynen bakacağız artık.
Böyle bir spor olamaz olmamalı ya 😕
Geçmiş olsun. Çok kötü olmuş. Allah şifa versin.
Resmen dağılmış adam