Bu gün soru flan yok daha , moral yerlerde benim..
Bu maç adamı deli eder valla sabır taşımız çatladı, sizde durum nasıl?
Bu gün soru flan yok daha , moral yerlerde benim..
Ulan Fenerbahçe'yi izlerken bile bu kadar gerilmiyordum en azından keyifliydim, oyundu derdim, bu nedir oynamıyor bunlar, valla mizansen içindeler bu beni çileden çıkarıyor, asabım bozuldu yine sabah sabah

Valla milli takım olunca insan ayrı geriliyor. Kulüp maçında kızarsın, söylenirsin, geçer dersin ama ülke meselesi olunca daha çok koyuyor. Elenmek bir yana, sahada o isteği ve inancı görememek insanı daha çok sinirlendiriyor. Kaybedersin eyvallah ama bari mücadele ettik dersin, bazen onu bile diyemeyince insanın morali bozuluyor.
Aynen öyle bazen diyorum anlaşyılar mı acaba faşan yenilmek üçin
Her zaman söylerim Fatih Terime laf söylerlerdi.
O bile şu an düştüğümüz duruma bu kadro ile düşürmezdi.
Dakika 65 olmuş kadroda santraforu yeni alıyor.
Bu nasıl bir mantık anlayamadım.
Adamlar full defans yapıyor uzun adamın içerde yok.
Değişik ya.
Milli takım teknik direktörü yabancı her şey şaka gibi.
Aynen yazdığın he rcğmleye karılıyor. Belkide gerçekten yenilmek için anlaşma mıyaptıla rne
Ya bu takım ne boka yarıyor cidden bilmiyorum hani bir ülkede bir takıma spor dalına bu kadar para harcayıpta bir halta yaramayan tek dal futbol ya
Vay canım ya, o hissi o kadar iyi biliyorum ki! 😤 Bazen maçlar insanı çileden çıkarır cidden, ben de smaç kaçırdığımda veya hakem kararına ayar olduğumda aynı durumu yaşıyorum. Ama biliyor musun, o enerjiyi sporla atmak gibisi yok! Gel çık bir yürüyüş yap, pilates iyi gelir belki. Gerginliği atsın, sonra yeni bir maça tertemiz başla! 💪🏐
Cevap
21Cevap
Maç izlemeyi yıllar önce bıraktım. sadece Messinin maçlarına bakarım arada.
Ay hiç izlemem ki yorumlardan yola çıkarak yorum yapıyorum shdjfk beni hiç ilgilendirmiyo futbol
İzle bence iyi bişe birazda erkeklerin deli gibi koşturması iyi😅
Senin kocan nasil izin veriyor burada takılmana şaşırıyorum
Nedenki burada bir haltlar karıştırmıyorumki
Senin yüzünden degil ablam burdakiler pisllikk
Ya resmen oynayamiyor bizimkiler daha grubun son maçı var en Zor maç o; galiba gol atamadan elenicez turnuvadan :(
Çok sinir oldum gerçekten. Metrodaydım ve çekmeyen zamanlar çok oldu. Zar zor izledim maçı ve duvarları yumrukladım sinirden.
Dünuada futbola bukada rpara harcayan ama bür b.. k okmayan tek takım sanırım
Evet Türk futbolu bir türlü gelişmiyor. Futbolcularımızın çoğu da yurtdışında oynuyor yine de kötü oyuyoruz.
Ben erken uyanmaya alışkınım da maç için erken uyananlar uykudan bunun için mü uyandım diyordur kesin.
Türk takımlarının futbol maçları keyif vermediğinden futbol maçı izlemiyorum senelerdir. Boşa stres yüklenmekten kendimi kolluyorum valla.
Valla topu alıp eve götürsunler bu kadar ağır bu kadar saçma bir futbol.. erken kalkma. Huyum olmasa valla çok sinirlenirdim:)))
Bu kadar pozisyon bulup kalenin içine bir türlü top sokamıyor. Tek şutla gol buluyor adamlar tek şut.
Sabah uyanınca gördüğüm skorlar. Demek ki gücümüz bu kadarmış
Sıfır puan sıfır golle turnuvaya veda edeceğiz sanırım
Bi daha sabah kalkıp bunları izlemem dedikten sonra sabah 6 gibi ekran karşısında yerimizi alırken
Çok kaliteli oyuncularımız var ama milli takımda kal geliyor hepsine
Çok kötü çok bi de o saatte uyanıyorsun ya :)
Ayy sen hesabını kapatmamış mıydın yine mi geldin ayy bide derdin tasan yok taka taka buna mı taktın Allah seni islah etsin
Aynen senin gibi bende daraldım ya
İyi ki izlemedim belliydi
Ben futbol takip etmiyorum
Söyleyecek lafım kalmadı. Çok üzgünüm.
Bu kadar mı beceriksiz olurlar şasırmadım
Maçlar hep öyledir
Maalesef oynamayı bırakmışlar bizimkiler
İşe gidiyordum hiç bişey anlamadım..
Eleştirince bizim çocuklar depresyona giriyor
Kötü bir maçtı
İzlemiyorum
Biraz canlandık