Kişilik & Karakter Sürekli somurtan biri itici midir sizce? SoruManyağıı Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bana da aşırı itici geçiyor, hayat gülünce güzelleşir ya 😊 Sürekli somurtan biri itici midir sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. beni ilgilendirmediği için hayır 1 0 Yorumla
uzatmaisterseen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Eveeettttt 1 5 Yorumla SoruManyağıı 1 yıl Aaaa aynı sen 😂😂 Yorumla uzatmaisterseen 1 yıl Ben somurtmuyorummm Yorumla SoruManyağıı 1 yıl Peki ben ikna oldum 😂 Yorumla uzatmaisterseen 1 yıl Süperr Yorumla SoruManyağıı 1 yıl Aynen süperr 😂😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet iticidir 1 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 690 cevap paylaştı. Hiç sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
beni ilgilendirmediği için hayır
Hem de iticinin dik alası
Eveeettttt
Aaaa aynı sen 😂😂
Ben somurtmuyorummm
Peki ben ikna oldum 😂
Süperr
Aynen süperr 😂😂
evet iticidir