Dusuncesiz biri mi sizce?

Sevgilimle konuşurken ona çiçekleri çok sevdiğimi anlattim. Bilmiyorum arkadaşlar sevdiğimin bana çiçek alması çok hoşuma giderdi hep istiyorum kimse bana çiçek almadi. O duyguyu yaşamak istiyorum. iste sevgilime çaktırmadan çiçekleri cok sevdiğimi söyledim. Neyse ayaklar geçti hiç almadi. Sonra bi defa muhabbeti açıldı bende şakasına bebek takliti yaparak çiçek istiyom cicek al bana dedim hani şakaya vurarak istedim. Oda baya güldü sipariş gibi oldu dedi hatta bende güldüm. Ama hiç almadi. Aylar geçti yine muhabbeti geçti bana dediki çiçeğe vereceğim parayla gider bi et yeriz dedi ben de hoduksun gerçekten dedim alındı bana öyle deme falan diye. Ama arkadaşlar bj kadar dile getirmiştim insan bi almaz mı yani sevdiğini mutlu etmek için o benden istese jest yapardım. Evlenmeyi düşündüğüm biri cicim ayında bile falan almadi sizce ben mi abartıyorum? Yani ben paraci biri değilim yanlış anlamayın ona kazak falan aldım hep oda bana mont almıştı bi defa. Evden tatlılar kurabiyeler yapıp götürdüm ona kaç kere. İstediğim sadece o çiçek alma duygusudur

Dusuncesiz biri mi sizce?