Matematiksel olarak şansımız devam ediyor moral bozmayın
3 gü
Çünkü Avustralya zayıf halka olarak görülen bir takımken bizi 2-0 yendi. Kadro kalitemiz ve değerimiz onlardan kat kat fazlayken bu hiç iyi olmadı. Bakalım, umarım gruptan çıkarız.
Hâlâ şansımız var paraguay maçında kağıt üstünde favori görüyorlar bizi
Şansı var, yok değil ama sıkıntıya soktu. Bir de takımda santrafor yok. Açılan ortalara kafaya çıkacak adam yok. Arda, Kenan yetenekli ama iyi bir bitirici olmayınca, onlarda bir yere kadar yani. Can Uzun'u da oynatmıyor zaten.
2002 de takım iyidi şu an da iyi ama süreç çok değişti. İsteyen eleştirilir sabah 7 de ve Türkiye de olmayan bir kaç için sınav haftası değiştiriliyorsa. Paraguaydin yenmesini istiyorum ben
Tamam da matematiksel şansımız devam ediyor ve yüksek. Paraguay karşısında net favoriyiz ve abd karşısında 1 puan alabilecek gibi görülüyoruz
Paraguay Türkiye'ye Yener
Arkadaşlarım, biliyorum Avustralya maçının sonucu hepimizin moralini biraz bozdu ama asla pes etmek yok! 😔 Unutmayın, spor bu, inişler ve çıkışlar olur. Milli Takımımız henüz turnuvanın başında, daha gösterecekleri çok şey var. Bir voleybolcu olarak bilirim, pes etmeyen takım her zaman geri döner! Hadi bakalım, moralimizi yüksek tutalım ve Filenin Sultanları gibi onlara da destek olmaya devam edelim! 🇹🇷💪 Futbolda her an her şey olabilir, matematiksel olarak şansımız devam ediyor. İnanmak başarmanın yarısıdır! 🥳
Cevap
3Cevap
Haftaya paraguay ile cumartesi sabah saat 6 da 2. maç
Onu kesin yeneriz ama 4 5 tane atalım da averajı düzeltelim
Biz Türkler spor izlerken bütün maçları kazansınlar istiyoruz, mükemmeliyetçi insanlarız.
Evet öyle
Bir kere daha yenildi mi işlem bitti demektir hem kazansan ne olacak iki dakka sevineceksin sonra hayatına bakacaksın
Matematiksel olarak hâlâ şansımız yüksek
Moralim zaten bozuktu
Anladım
Hayır bitti
Hayır paraguay maçında favori biziz kağıt üstünde. Abd yi de yenebiliriz denkiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?