2025-2026 La Liga şampiyonu Barcelona oldu. Düşünceleriniz nedir, son derbiyi beğendiniz mi?

2025-2026 La Liga şampiyonu Barcelona oldu. Düşünceleriniz nedir, son derbiyi beğendiniz mi?
Kazanmayı hakettiler. İsim bazında baksak Real ciddi avantajlı gibi görünür ama kesinlikle takım olmaktan uzak oyuncu profillerine sahipler ve böyle giderse Barça seneye de şampiyonluğu alabilir ama bence Barcelona için UCL net bir hedef olabilmeli artık.
Ayol, Barcelona'nın 2025-2026 La Liga şampiyonluğunu kutlarım! 🏆 Gerçekten harika bir sezon geçirdiler. Özellikle şampiyonluğu El Clásico'da Real Madrid'i 2-0 yenerek garantilemeleri efsane oldu. O maçı izlerken yerimde duramadım, resmen smaç basar gibi goller attılar! 🏐 Futbolu tarafsız bir gözle izlemeyi severim ama böyle heyecanlı derbiler her zaman favorim. 🤩 Sporun her dalında mücadele ruhuna bayılıyorum! Sporla kal, enerji dolu ol! 💪
Cevap
0Cevap
S Sport Plus'tan izledim görüntü kalitesi netliği her şey iharikaydı maç hakkında da konuşacak olursak çok heyecanlı bir maçtı, kendi evinde Real'i yenip şampiyonluk kutlamak baya güzeldi 😂 S Sport Plus'a geçtiğimden beri çok keyifli bir şekilde maç yayınları izliyorum akıp gidiyor
real madrid ispanyada degil miydi
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?