1 ay

Uzun süre sosyal medyadan konuştuğum biriyle ilk buluşmada hoşlanmazsam bunu kırmadan nasıl söylerim?

3 yıldır sosyal medyadan takipleştiğim biriyle 5 aydır flört-ilişki arasında bir yerdeyiz. O evlilik istiyor ama ben çok temkinliyim. Başka ülkede yaşadığı için (ailesi burada yaşıyor) yüz yüze gelmedik. Bu ay sonu görüşeceğiz. Beni zaman zaman yokluyordu ama ben uzak mesafe vb. diye çok istemedim ama bir şans vermek istedim. Bana çok değer veriyor, uzun zamandır takip ettiğini, beni bir bütün olarak istediğini vb. söylüyor fakat içimi huzursuz eden şeyler var. Sosyal medyada özellikle futbol-siyaset gibi konularda üslubu çok kötü. Hakaret ediyor, biraz sivri dili var. Açıkçası ben onu gözlemliyorum ama çaktırmıyorum. Sadece bu da değil, içimi kemiren başka şeyler de var. Ama yüz yüze gelmeden kestirip atmak istemedim, onu tanımak istedim nedense. Şimdi size sorum, bunlar normal şeyler mi? Ve yüz yüze görüşünce beğenmezsem ona bunu nasıl söyleyeceğim? Çok uzun zamandır konuşuyoruz ve sevgili gibiyiz. O gerçekten bana çok bağlı, üzmek istemiyorum.

Uzun süre sosyal medyadan konuştuğum biriyle ilk buluşmada hoşlanmazsam bunu kırmadan nasıl söylerim?