ilk yapacağın hamle çok önem taşıdığından ondan analiz etmen lazım karşında ki kişinin takıldığı yerler, ilgilendiği konular, arkadaşları, arkadaşlarıyla nasıl konuştuğunu sosyal hesaplarından derleyip kafanda bir kişiliğini oluşturabilirsin ama bunu yaptığını belli etmeden konuşman lazım ve ilk konuşmayı sen başlattığından gözünde küçük düşme ihtimalin yüksek kızlar hep kendinden yükseklerde gözleri olduğu için ondan geçerli bir bahane bulman lazım yazman için olmuyorsa da pek kasmadan ipini bırakman lazım olursa anca öyle geri dönerse olur yani her tohumu farklı sulamak gerekir diyorumm :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı çerçevesinde
10 Yorumla
bak şimdi karşimmm bu işin cok guzel bı yolu tarif edimmm.
öncelıkle cakma bır face acıp orjınal face hesabını ve kızın hesabını eklıyosun. sonra arkadas öner kısmı var kendını ona önerıyosun ama oneren sen değilsin çakma face. bu onerı sankı arkadaslık ıstegını kabul et gbı gorunuyo ama aslında arkadası ekle yazıyo ve coğu kısı buna dıkkat etmıyo kız eger dıkkatsızse senı eklıyo kı kuvvet muhtemel ole olur anında kabul edıp buyrun beni eklemıssınız kımsınızzz dıye muhabbete gırıp olayı patlatıyosun % 100 çalısır hıc sasmazz :) denenmıs ve onaylanmıstır sevgıler30 Yorumla
Yani pek bilmiyorum ama seni tanimiyosa ve ciddi dusunuyosan kızda abaza değilse hiç sanaldan girme derim. Cesaret diyosan kesinlikle kendini tanıtma. Tanımak istediğini söyleme. Begendigini söyleme. bir süre durumlarını takip et. Birini anlamamış gibi yap ordan yürü.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılbir konu ustunden muhabbete girmen gerek bir fotografini gorursu. aa oraya bende gitmistim diye falan o anda kiz difek senin fotona bakar kim bu diye eger bgenurse uzun begenmezse kiza cevap verir gerisi kiza kalmis sen biraz daha muhabbet etmeye calisirsin eger kiz senle muhabbet ederse gonlu vardir etmezse yoktur istisnalar ise senin kendine yaratacagin sansa baglidir söyle ki sen kizin yarim agiz muhabbtini gore gore kizla muhabbete devam edersen ve kiz bir sure buna alisir senin hos sohbetine arkasindan kiz zen yazmadigin zaman ne oldu moduna girerse yani kizi bu moda sokacak kadar ettigin muhabbettten hoslandirirsan :) sonu evlilige kadar gider
64 Yorumla- +1 yıl
@Ppppinar dusunmedim dehil :) ama konusunu bulamadim akljnda bisey varsa dinlerim
Soran+1 yılNe evliliği ya kızı bir randevuya ikna edecek kadar muhabbetten bahsediyorum sadece
- +1 yıl
ben isin sonu demistim zaten pampa istemiyosan biyerde kesersin :D
+1 yılÖncelikle sürekli mesaj atıp niyetini belli etme ufak ufak ilerlemen çok daha faydalı olacaktır ortak noktalar bulmaya çalış bu sohbet ederken keyifli zaman geçirmesini sağlar bir süre sonra küçük küçük kıskançlığını göster ama sakın ileri gitme mazallah sanane der kalırsın öyle
Belli bir süre böyle devam et ama kanka kardeş ayağına girme ciddi ol ama şaka yapacağın ayarıda bil
Sana iyice ısındığını fark ettiğin an telim bozuldu şudur budur de ve bir süre uzak kal döndüğünde büyük farkı göreceksin lafı eveleyip gevelemeden sevdiğini söyle kimse konuşurken kıvıranları sevmez dobra ol reddedilsende en azından gururun ayakta olur
Tarafımca uygulandı bu teknik 5 yıldır beraberiz umarım sendede işe yarar Allah yardımcın olsun20 YorumlaSohbete direkt nasılsın diye başla profilinxe onunla ilgili illa ki birşeyler vardır tuttuğu takım gittiği okul dinlediği müzik tarzı gezdiği yerler izlediği filmler bir ipucu yakalarsın yani bunlardan bahsetmeye çalış cevaplarına göre konuyu uzatır veya kapatırsın ama sakın iltifat etme beğendiğini söyleme kısacası asılma başta bir tavırlarına bak önce analiz et ona göre zamanla açılırsın siyasete girme sakat işler ve sevgilisi olup olmadığını sorma çok basit sohbetlere de girme sıkılabilir gündemden bahsedebilirsin yeni çıkan bir film şarkı veya ülkede gelişen olaylardan biri olabilir bu gündem yani onun dışında ne önerebilirim saçma sapan vine veya komik video gönderme çok sert durma ama gevşek de davranma orta şekerli ol her cümlenin sonuna smile koyma itici olabiliyor bazen sorguya çeker gibi çok soru sorma onun hoşuna gidersen bir şekilde konuşmayı devam ettirir bence bu kadar şimdilik aklıma gelen başka birşey yok :)
20 Yorumlaaslında çoğu insanda yüz yüze konuşmada sıkıntı ceker.. normal bir insanla nasıl konusuyorsan karsındaki bayanla da o sekilde konus. örneğin bir arkadasınız eski bir arkadasınız sizi bulup eklemiş sosyal medyadan ya da siz onu ekledinizz. nasıl başlarsınız söze? selam merhaba nasılsın?
10 YorumlaEn temizini sana soyliyeyim mi?
Selam merhaba vs yazdiktan sonra sana bir kac yazi okutmak istiyorum eger vaktin varsa okur musun rica etsem diye sor. Sonra bu sayfanin linkini kopyala at ona girip burdaki soruyu ve cevaplari okusun. Sonra seninle tanismak icin o soruyu ben sordum dersin muhtemelen hosuna gidecektir konu konuyu acar zaten rahat ol20 Yorumla
+1 yılValla sosyal medyada tanisip cok fazla etkilendigim bir cocuk vardi dun sukurler olsun ki soyledim ve bekledigim tepkinin disinda bir tepkiydi harikaydi ^^
Yani sen ona yaz o yazmasa bile sikilsa zaten soyleyecektir boyle dusun
Ve ona guven ver grrcekten iae yariyor10 YorumlaInternettede kendin ol cunku nette yapmacik olursan yuz yuze iken kendin oldugunda. kiza kendin gibi degil yapmacik gelirsin
71 Yorumla- +1 yıl
helal be , katılıyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 425 cevap paylaştı. valla birader 5 gündür beynim patlıyo kıza nasıl acılayım diye hala bir yol bulmus değilim inst ekleyip konusayım diyorum kabul etmemesinden korkuyorum :) Su reddedilme korkusu yokmuu nalet olsun hadı onu geçtim kabul etti ne konusacam nasıl muhabbet acıcam :D bulursan banada soyle
10 Yorumla
+1 yılsosyal medyada kızın egosuyla konuşursun bence yüz yüze iyi olur. şimdi meraba diyeceksin sana tanışıyo moyooozoz diyecek sen de tutamadan kendini tanışabiliriz diyeceksin falan da falan kız seni tersleyecek ya da sen kızı bozmak isteyeceksin sözlü olarak gerek yok uzun iş bence
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sonuçu almışsın sanırım Numarasını yazdına göre :)
Hem birinden hoşlanmak için onunla baya konuşman gerekir resime bakarak hoşlandınsa o sadece göz hoşlanması kalb hoşlanması değil ki..
hem internet den birinden hoşlanmak için baya zaman gerekir bir kaç ay eğer sevmek istiyorsan o zaman onunla bulusman gerekir sadece facebook ya da başka internet sitesinden yazmak sırf gönül eğlencisidir..!00 YorumlaMerhaba de oda merhaba dedikten sonra samimi havayla konusmaya basla. Tanisabilir miyiz gibi klişe cümleler kullanma mesela hoslandigi birseyi biliyorsan onun hakkinda konu ac veya fotografi varsa o fotografa yorum yapiyormus gibi ona söyle ama cok guzelsin tatlisin beni etkiledin gibi kelimeler kullanma
00 Yorumla
+1 yılÖnce Meleba de 😄
Sonra sohbete gir işte ortak arkadaşlar faaln derken takılın mesela ona gelecek için ne gibi hedefleri olduğu gibi sorular da sorabilirsin 🙃
Hiç görmedin mi kızı şimdiye kadar sen?24 Yorumla
Soran+1 yılNeyse hallettim ben ya 😀
- +1 yıl
İyi tamam o zaman 😊😊
İyi aşklar diliyorum 💚😛😛
Soran+1 yılAşk mı 😏 lütfen 😏
- +1 yıl
Çok sevimli bir konuşma olmuş ya bayıldım 😊 Halen böyle erkekler olduğunu bilmek sevindirici 😊😊
+1 yılBence konuşmak için ekstra düşünmen ve duyduklarını yapman doğallığını bozar.
Merhaba de, sonra oldugun gibi kafandakini söyle. Mesela bu yaşadığın iletişim zorluğunu anlat sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.
Doğallık her zaman samimiyettir.30 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 720 cevap paylaştı. kardeş son zamanlarda şöyle bişey başladı. Kızlar merhaba lafını çok klişe buldukları için bu tip mesajları ve yazanlarını ciddiye almamaya başladılar. Daha yaratıcı olmamızı bekliyorlarmış. Kendilerine sorsak siz olsanız ne yapardınız desek öyle far görmüş tavşan gibi bakarlar.
21 Yorumla- +1 yıl
fotoğraflarını, çekildikleri yerleri beraber poz verilen nesneleri ve durum güncellemelerini didik didik incele. Karakteriyle ya da en azından hoşlandığı şeylerle alakalı mutlaka bir fikir edinir ordan yürürsün. Ama konuyu açarken çok detaya inme. Yani kız vosvos seviyorsa tutup vosvosun tarihini anlatma.
- İnternet & Teknoloji konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce arkadaş olmak lazım. Onun neler ile ilgilendiğini, çevresini öğrenmeli. Tam olarak tanıyorum diye düşündüğünüz anda, ona bir merhaba ile uğramak lazım özelden. :):
20 Yorumla çekinmeden konusman lazım yaz ne olcak? eğer yazmassan..
https://www.youtube.com/watch?v=UgeCWhzUEoU10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBence internetten bu işlere girme nedenine gelince emin ol ki tek değilsindir senin gibi bir sürü kişiden bir sürü mesaj geliyordur o kişiye, hiç konuşmadan, hiç huyunu suyunu bilmeden insanın hoşlanması ya da etkilenmesi mümkün olabilir mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki mümkün çünkü ben ona aşık olmuyorum hoşlanıyorum insan çok güzel kişilerden etkilenir gayet normal dış görünüşle alakalı
+1 yılLaf atacaksın cevap gelmesini istiyorsan.
Profılını incele, resimleri incele, bölümüne bak. Onlara göre bir laf at.
''Merhaba hep pembe giyiyorsun ama senin rengin kesinlikle kırmızı olmalı'' de
''Çok sanslısın biliyor musun?'' de
gibi gibi.
Selam, merhaba, naber, hey, hayt huyt yazarsan cevap gelmez.
Netten bu iş zor diyen çirkin kızlara, ve abazan erkeklere bakma.00 YorumlaTanışma faslini geçtikten sonra karşındakini Ezberlemeye kendini de hep gizli tutmaya çalış yani seni tanıması için uzun zamanı olsun ama onu kısa sürede tanı. Samimiyetligini belli et sıcak kanlı ol anlayışlı ol üzerine gitme muhabbetleri yavaşlat çünkü fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye bilirim ben
00 YorumlaYapmacık cümleler kurmadan, sanki gerçek hayattaymış gibi tamamen sen olarak konuşmak her zaman iyidir..
30 Yorumla
+1 yılbak dostum aynen şunu yaz: ' aslında olmazları olayacak kadar olmazsızlaştırdım artık oldurmaya çalışmaya çalışıyorum yaz' :D ama sakın aşk meş işlerinden bahsetme arkadaş ol tav et sonra o tıpış tıpış gelir ama direk hoşlanma falan dersen o iş yatar haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılbence öncelikle paylaştığı komik veya üzgün olduğunu hissettiren bir durum paylaştıysa facebook hesabında ona göre konu açabilirsin mesela: durumların çok komik okumaya bayılıyorum gibi ya da moralin mi bozuk? iyi bir dinleyiciyimdir :)
00 Yorumla
+1 yılMerhaba nasilsin faslindan sonra onu tanimak istedigini falan yaz dalga gecmedigini belli et yoksa kiz seni tinlamaz ikna kabiliyetini kullan eger imkanin varsa yuz yuze gorus sanal ortam cok sacma cunku
00 Yorumla
+1 yılVay be numarasını bile almış ben hayatta bu siteden birine numaramı vermem 😀
43 Yorumla- +1 yıl
bana verirsin ama dimi numaranı :D
- +1 yıl
Bakarız :D :D @NesliTükenmişErkek
- +1 yıl
:D :D
Zor soru, Kızın profiline gir bak, neler yapıyo vs.. Belki konuşulacak bir konu çıkar:)
10 Yorumlainternetten daha kolay bence
farklı şeyler dene herkes gibi olma
mesela ımm yaşadaıgn bir anıyı anlat saçmala filan sonra bir şeklde konuşursuzn
ne saçmalıyosun dese bile muhbbt başlamş olur10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılvalla netten yazan herkesi tersliyorum ben sinirleniyorum çünkü bana gerçek gelmiyor sanal sonuçta sanki karşımdaki de gerçek değilmiş gibi
50 Yorumla
+1 yılbişi sorarak basla güzel bir konu bul ve soru sor (saçma olmasın) ona göre konu konu yu acsın
10 Yorumlasakın ilk olarak merhaba veya selam deme direk naber de.
10 YorumlaDışardaki gibi hayal et kolay olur kendin gibi davran illa cevap vermesini bekleyerekten yazma eğer öyle davranırsan kaybeden sen olursun
10 YorumlaAbicim yorumları okudumda selam yaz merhaba yaz fılan hepsı hıkaye sana tam anlamı ıle bı akıl veremıcem ama kızları anlamak cok zor cok konusursun yavsıo derler yazmazsın burnu havada derler. o an nasıl davranmak ne konusmak ıstıyorsan onu soyle bence bu ısı kızlardan akıl alarak yapma derım :D
00 Yorumla
+1 yıldirekkk net olarak öyler uzun uzun yav şöyle oldu da böyle oldu da hoşlandım da deme sakın engeli yersin edebiyat parçalama net bir şekilde nasılsın? napıyosun veya neyi merak ediyosan onu sor derim ben anlıyor musun beni?
01 Yorumla
Soran+1 yıldirek bir şey içmeye davet etmeliyim o zaman
İnternet & Teknoloji konusunda 923 cevap paylaştı. Etkileyici konuşmak çok önemli :)
Güzel sözler söyle10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönce Arkadaşlık isteği gönder bayan fake adresi alıp, benimki bana öyle yaptı,5aydır birlikteyiz ve deli gibi aşığım ona.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbirlikteyiz işte kavga ihtiras aşk tutku ne ararsan var😉
+1 yılSelam ver mantıklı bir sohbet bahanesi ya da soru ile başla niyetini dah aen bastan belli etme :D
14 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bir sohbet bahanesinin ne olduğunu soruyor zaten soru
- +1 yıl
ortak bir yonunuz varsa ondan açabilirsin bahsi en uygunu bu sadece arkadaş olmak istedim deyip sosyal cocugu oynayabilirsin
- +1 yıl
iş arkadaşını eklesen bunumara yer mi?
- +1 yıl
@italiyano85 iş arkadaşları birbirini ekleyebilir yer yemez farketmez sonuçta ortam dogar
+1 yılBence derdin neyse direk açık açık kendisine açıkla deki sakıncası yoksa seni tanımak isterim kötü bir niyetim yok hoşuma gidiyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan ben işletme ve psikolojideki tüm kızlara facebooktan yazdım hepsi reddetti * abartmadan söylüyorum 300 kişiye yazdım 3 tanesi kabul etti onlarda aşırı çirkin poşet geçirsen miden bulanır nasıl ayarlıyonuz * ya. zaten okuldada adım çıktı abaza diye
00 Yorumlaİlk önce onun için bir şarkı seç
Sonra onun linkini yolla.13 Yorumla- +1 yıl
ergen style
Soran+1 yılİyi fikir ama müzik zevki farklı olabileceğinden biraz risk
- +1 yıl
sen de benim kafadansın. burcun ne.
Bence yanlışlıkla yazmış gibi yap :-D
Eminim işe yarar sonra yaz selam nasılsın vs.12 Yorumla- +1 yıl
+1
gerçekten tutuyor
Soran+1 yılBen kıza direk yazmaktan çekinmiyorum ki sadece sanalda ne konuda konuşulabileceği sıkıntı
+1 yılNapıyon yarraam diye söze başlayabilirsin. Sonra edebiyattan filan bahset. Kamerayı aç, şiir oku. O da açsın filan.
00 Yorumla
+1 yılzor ama etkileyici ya da gülümsemesini sağlayacak mesaj at gerisi gelir
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence reelde konus sosyal medyada pek ilerliyecegini dusunmuyorum.. Gercekte daha cok sansin olur
10 Yorumlasosyal medya profillerine bakarsam %90 oranla cevap vermesini sağlarım, sohbet kurabileceğin yerleri söylerim. ö. m den ulaş
00 YorumlaYuh kıza bak sen kendini niye kastın ki kız dünden razıymış numarayı vermeye
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kız razı değil demedim ki ama ters bir konudan girersem o kesin şansıda kaybedebilirdim o yüzden soruyu sordum 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 468 cevap paylaştı. :D bir tane kız facesi aç bir sürü arkadaş ve gruplara gir erkekler seni tavlamak için mesaj atar ne gibi konuşmalar yapıyor görürsün konuşmları olduğu gibi kıza yaz kızı tavlarsın burada uğraşmana gerek kalmaz :D
10 YorumlaMerhabalaş ama tanısalım mi deme nasılsın falan neler yapıyorsundan gir gerisi gelir
10 Yorumla
+1 yılBen saçmalatmaca yapıyoyorum. Kız salaksa anlamıyor zaten beni direk bitmiş oluyor.
10 Yorumlaönce bir hal hatır sor sonra yalandan nerden yaş kaç sonra şova başla espriler goygoylar gelir devamı:p
13 Yorumla
Soran+1 yılNasılsın?
Soran+1 yılNerden yaş kaç
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce yüz yüze görüştüğün biri mi bu yoksa daha önce görüşmediğin biri mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de benim gibisin galiba anladığım kadarıylan. ben de hiç konu bulup sohbete giremem hiç. o yüzden de şimdiye kadar ne kız arkadasım oldu nede sevgilim. 22 yaşındayım bakalım nereye kadar. :( :( :( ama artık dayanamıyorum ya çok zoruma gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılselam diyip baslayabilirsin. veya tanışabilir miyiz
00 Yorumla@AFRODİT20 @Dafiiduckk arkadaşların taktik işe yaramıyor. Dikkate alma.
00 YorumlaOkuyorsa okuldan falan gir mevzuya. Lank diye girme ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi smilerle hal etmissin saygilaeimi sunarm sana helal olsn 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBen de yürüyecem birazdan birine :D
Güzel kız. Boştaysa neden olmasın dimi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı başına geldi hiç yapmayacağım şeyi yaptım ve yazdım konu ilerledi nasıl mutluydum çünkü hergun goruyodum onu sonra sevgilisi olduğunu öğrenince faceden sildim o yazmiyodu zaten bende şimdi ayrılmışlar ve ben özlüyorum.
00 YorumlaTanıdıksa veya ortak arkadaşların varsa kolay olur aslında
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtak bir şey yok olsa konuşacak bir şey bulunur
+1 yılbirseyler sorabilirsin cevabini bildigin de olabilir
00 YorumlaBele.. bele bele yazcan nassısan , hoşmusan ben çok hoşımdır ema senana. bir yerden başlayasın haa bele bele
00 Yorumla
+1 yılahhh yaz ne oldu yazarsa gözüme girdin yaz. Asfhjlşlhc
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bir gün hayallerinde ki erkek sana ahhh yazar skdjs
- +1 yıl
Evliyim lo
- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026