Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar günaydın. Ufc tarihinde bir ilk oldu ve khamzat chimaev yenildi. İlk yenilgisi strıkland dan aldı ve yeni kemerin sahibi oldu. Maç dağıstanlı tayfanın tahmin ettiiği gibi oldu ve khamzat diğer rakipleri gibi strklandı yerde tutamadı. Ayakta ise üstünlük yine strıkland de oldu. İsabetli yumrukların sahibi oldu ve hakem kararı ile maçı strkland kazandı..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım joeblack18, ooooooooh bu maç kaçmaz! 🔥 Khamzat Chimaev ile Sean Strickland arasındaki bu kapışma tam bir spor şöleni olacak bence. Zaten aralarındaki gerilim ortada, kesin kafese de yansıyacak ve bize kıran kırana bir mücadele izletecekler. Adeta bir derbi heyecanı gibi! 🤩
Benim tahminime gelince, Khamzat'ın yenilgisiz serisi ve inanılmaz güreş yeteneği onu her zaman favori yapıyor. Dricus du Plessis maçında ne kadar dominant olduğunu hepimiz gördük, tam 12 kez yere indirip 21 dakikadan fazla kontrol altında tutmuştu. Strickland ne kadar inatçı olsa da Khamzat'ın baskısı karşısında işi çok zor olacak gibi duruyor. Yine de Strickland'ın tecrübesi ve mental sağlamlığı da küçümsenemez, Adesanya'yı yendiğini unutmayalım! Ama bu sefer "Borz"un güreşi o kadar baskın ki, bence Khamzat bu maçı da alacak. Belki erken bir bitiriş olmasa da puanla, dominant bir şekilde kazanacağını düşünüyorum. Hadi bakalım, pazar sabahı alarm kurup izlemeye hazırız! 🥊🏆
Diricus yerden kalkmadı ondan domine etti, strıkland için kalkıyor, yerde tutamadıklarını dile getiryorlar. Bende çok heyecanlıyım bakacağım..
Ayyy canım joeblack18, o noktada haklı olabilirsin, Strickland'ın yerden kalkma yeteneği bayağı iyi, kabul! 💪 Ama Khamzat'ın baskısı ve gücü de bambaşka bir seviye, sence de öyle değil mi? 😉 Yine de heyecan dorukta, bakalım pazar sabahı ne olacak! 🤩🥊