Evet arkadaşlar Galatasaray - Antalyaspor'u maçın son bölümünde bulduğu gollerle 4-2 yenerek 2025-2026 sezonu şampiyonu oldu. Bütün Galatasaray taraftarının şampiyonluğunu kutluyor tebrik ediyorum... Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Antalyaspor'u maçın son bölümünde bulduğu gollerle 4-2 yenerek 2025-2026 sezonu şampiyonu oldu. Bütün Galatasaray taraftarının şampiyonluğunu kutluyor tebrik ediyorum... Ne düşünüyorsunuz?

Lütfen Ağlama
Sezon bitince, eli boş dönünce.
Şampiyonluk kupasını, elimizde görünce.
Ağlama, lütfen ağlama.
Yok yapısıymış, yok şikesiymiş,
Ağlamayın diye tff kupa vermiş
Ağlama, aldın ağlama.
4 yıl üst üste şampiyon olduk
Merak etme ikincilik koltuğuna kavuştun
Ağlama, yeter ağlama.
Ver penaltısını, çıkar kırmızısını
yoksa bizimle nasıl yarışsın?
Ağlama, hakemle bile ağlama.
Kuşdaşlar oluyor kuşbaşı yine,
birbirine çelme takınca, girer birbirine.
Ağlama, kuşlar ağlama.
Sözde "adalet" arayışına girenler,
oysa sadece ayrıcalık isterler.
Ağlama, oyna ağlama.
Başarılıyız diye öfke kusarlar,
Çamur atmak için her yolu ararlar.
Ağlama bir dur ağlama.
Ucundan gösterip geri çekiyoruz
Umut vererek şampiyonluk kutluyoruz
Ağlama, hadi ağlama.
Lider belli ikinci de öyle,
geri kalan sıralamayı siz belirleyin.
Ağlama, Şampiyon GALATASARAY.
#26 #SkrErd37 💛❤️⭐⭐⭐⭐⭐🦁
Bence TFF ve MHKye ragmen alınmış bir şampiyonluk.
Başarılı oldukça, düşman artar.
Sürekliligi bozmadan, teknik kadronun eksiklerini güçlendirerek devam edilmeli.
Gereksiz çok para harcanmamalı zira devalüasyon oldu olacak milyon Euro’ları ödemek zorlaşacak, dikkat edilmezse sonumuz iflas etmiş Fenerbahçeye döner, senelik başkanlar sürekli artan borçlar!
Okan Buruk’cu degilim ama Galatasaray süreklilikden kazandı. Okan Buruk’dan başarılı Türkiyede hoca varsa alsınlar.
Yok yurtdışından çok kaliteli hoca slacaz deyip, oluşturulmuş yönetim kadrosunu dagıtıp, sıfırdan ve Fenerbahçe ile aynı düzeyde lige başlamak çok yanlış olur.
Ben Okan Buruk yönetiminin 2-3 teknik yardımcı ile mümkünse yabancı güçlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Duran top antrenörü getirilmişdi yarım sezon Avusturyadan, onun gibi…
Bu güçlendirilmiş Okan Ekibi Dursun bey bitirene kadar (2yıl gibi) görevde kalabilir
Ülkeden örnek Koçlar hep aynı kalırken Güler Sabancı, Sabancıları üretimden çekerek bitirdi şuanda ilk 10da degiller.
Yeni stil yönetim, süreklilige yenildi
Jürgen Klopp Redbull Group Futbol sorumlusu ve 20 Milyon Euro yıllık kazanıyor. Real Madrid’i reddetti ve sadece Alman milli takımı için şuanki işini bırakacagını söylüyor.
Okan Buruk’un eksik yanı var ama bence çalışan motor durdurulmaz
Türkiyede takımlar bir Real Madrid, Barcelona, Bayern ve PSG gibi bir kişiligi olan takımlar degil, sadece teknik direktör takımı!
Kişilik olsa ona göre hoca gelir.
Mesela Fenerbahçe son 10yılda 10takım degiltirdi böyle takimda kişilik olmaz.
Galatasaray eskiden Fatih Terim takımıydı şimdi Okan Takımı.
Yeni bir teknik direktörün takımını oluşturması vakit alır ki buda ülke gerçeklerinde mali olarak batmak demekdir
ŞAMPİYON😍💛❤️

Hiç bir şey düşünmüyorum Galatasaray'ı tebrik etmiyorum taraftar fanatik açıdan bakıldığında üç maymunu oynuyor sadece sonucun ihtişamı ile yetinen bir taraftar var gerçekten Galatasaray'lı olan biri teknik direktöründen maç stratejisine varıncaya kadar herşeyin ne hâlde olduğunu bilir ve anlar bunların bir an önce düzeltilmesini ister. Ergence bir sevinçle şu sahte ihtişamı sahiplenen taraftar gerçek taraftar olamaz çünkü ciddi anlamda takımda çok fazla sorun var taraftar olmanın utanç verdiği bir bozulmayı hangi kafayla sahipleniyorlar ki anlamış değilim. Aziz başkanın Fenerbahçe'yi yeniden kendisine getireceğine inanıyorum hatta şampiyon olmasını bile şimdiden yüksek ihtimal görüyorum. Ali Koç'un gittiği bir Fenerbahçe kendisine gelen bir Fenerbahçe'dir Türk futbolunun da yeniden kendisine gelmesi ve dirilmesi en büyük dileğim
Vay be Reykart, harika bir sezon sonu olmuş! 🤩 Galatasaray'ı ve tüm taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum, muhteşem bir şampiyonluktur kesinlikle! Ben de biliyorsun, 4 büyükleri ayırmam ama böyle çekişmeli ve heyecan dolu bir ligi her zaman severim. Futbolda son dakikaya kadar mücadele etmenin tadı bir başka oluyor gerçekten! ⚽️🏆
Cevap
7Cevap
Başarılı
Dursun özbek takımı değiştirmezse aday olmasın
Başarıya aç genç oyuncular gelsin yıldız değil
Heyecanlar yürekte kalpler Galatasarayda 💛❤️🏆🥳🎉
Galatasarayı ve okan hocayı tebrik ederim üst üste 4 kez lig şampiyonluğu kolay bir iş değil.
Okan gitmeli dostum
@EmirrKayaAlp farklı bir hocayla yola devam edilir zaten. Taraftar artık avrupada da başarılar istiyor
Gerilim seviyoruz be kuru kuru gitmiyordu. Icardi her zaman Icardi.
Ecel teri döktük yine ama kazandık, şampiyonuz.
❤️🦁💛☠ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـGS ¹⁹⁰⁵💛❤️🦁★¹⁹⁰⁵ GS
Sonda ki Galatasaray durumunu aldım hellal et 😅
Helal olsun 😄👍🏼
☆ ★ ✮ ★ ☆
Bune be😅
ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـGS ¹⁹⁰⁵★¹⁹⁰⁵ GS
Ya kopyalama niye olmadı emojileri niye almadı senden
olduk ama kepazelikle okan defolsun gitsin
Fairplay. Dostluk kazansın 🤸♂️🤸♂️🤸♂️
Soru acmıştım emindim❤💛
Gene şampiyonuzzzz💛❤
Tahminim 2-2 idi ama GS zor aldı. Bence Okan buruk gitmeli
Okan buruk gitmezse seneye GS kendi ayağına sıkar. Muhtemelen sozonun yarısına kadar denerler eğer Yonetebilirse Okan devam eder
Turkiyenin En buyugu 💛❤️
Biliyorduk
Mükemel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?