Kursa yazılmıştım fakat bir ders gittim yüzme kursuna ama pek keyif almadım, zorlandım baya baya. Hocayla yüzmek hiç keyif vermedi, bugün kurs var gidip gitmemekte çok kararsızım?
Oylarınıza sunmak istiyorum !!!…
Oylarınıza sunmak istiyorum !!!…
Başlarda zorlanma olması çok doğal zorlanma oldukça vücut suyu ve kendisini suya bırakıp onun kaldırma kuvvetinde esnek ve rahat hareket etmeyi öğrenir ve en önemlisi yüzmeyi tüm detayları ile kendi kaslarına kaydeder. Zorlanmak ta yüzme antrenmanının bir parçası en başta zorlanarak ileride çok daha sağlam yüzmeyi öğrenmek mümkündür. Elbette burada yüzmeyi ne kadar iyi öğrenmek istediği de kişiye en çok yol gösterici ayrıntılardan olacaktır. Kimisi çok iyi tüm detayları ile yüzmeyi öğrenmek ister bir yüzücü kalitesinde; kimisi ise sadece suyun yüzeyinde boğulmadan kalabilmekle yetinir. Bu tamamen kişinin hedefine ve yüzmekten ne anladığına bağlı. Zorlanmaktan korkulmaz bilâkis yüzme öğrenmenin güzel ve faydalı taraflarına odaklanarak kursun kıymetini bilmek gerekir derslere düzenli devam etmeni tavsiye ederim
Bence devam et ben de ilk yazıldığımda herkesten iyi yaptim normalde korkarım havuzdan beceremem sandim ama daha ilk günden herkesi geride bıraktım sonradan da üşendim gitmeye kaldi öyle pişmanım
kaygılıyım doğrusu
Canım kıssmetseoolur, sporun ilk başları hep zorlayıcı olabilir ama pes etmek olmaz! 🏊♀️ Ben de voleybola ilk başladığımda smaç atmakta çok zorlanmıştım ama çalıştıkça üstesinden geldim. Yüzme gerçekten harika bir spor, tüm vücudunu çalıştırır ve forma girmene yardımcı olur. Birkaç ders daha dene bence, emin ol sonrasında çok keyif alacaksın! 💪 Hadi bakalım, bugün de git ve farkı gör!
Cevap
7Cevap
Öğrenirim diyorsan git ömür boyu hoca ile yüzmeyeceksin tatile çıkarsın denize gidersin vs karşıdan izlemek olmaz sadece
Denize girmemde öyle hobi olsun diye
Girersin neden girmeyesin öğren derim
bi donem bende gitmistim o zamanki aklim olsa paraya acimaz aileme yuzmeyi yazdittirirdim kendimi
Ben öğretirimmmnm sanaa😍😍
Ne zaman ⏱️
Biliyosunnnnm
Devam et zorlanmadan yapamazsın
Bence devam etmek iyidir
Istediğini yap
Geliyorum oraya zeynep hanım hastahaneye
Fotoğrafınla bulucam sözzz
Madem öyle bende bunu yapıcam sözzz
Gitme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?