Bu konuyu çok araştırdım ve vardığım sonuç şu yönde...
Karın kasları aslında her insanda belirli bir oranda gelişmiş durumda zaten. Vücudu dik tutmaya ve omurgayı korumak için sürekli çalışır durumdalar aslında.
Yani yapacağın mekikle onları güçlendirip biraz daha belirginleştirebilirsin sadece.
Ama belli olmaları, yani dışarıdan gözükmelerini sağlamak için; bel ve çevresindeki yağları eritmen gerekir.
Bunun için de; sıkı bir diyet şart. Yemeye içmeye dikkat etmediğin sürece bütün hareketleri unut.
Bu sıkı diyet programını da; sağlam bir kardiyo ile desteklemelisin. Çıkıp koşacaksın, spinning gibi yüksek tempolu fiziksel aktvitelere ihtiyacın var.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karın kaslarının üzerinde yağ tabakası var, sen yağları erittikten sonra kaslar ortaya çıkmaya başlar bu süreçte mekik hareketleriyle destekleyip çıkarabilirsin.. azim gerekli
38 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Neden spor hocası değilsin :))))
- +1 yıl
Ben günlük 180 mekik çekiyodum. bir ay yaptım sonra bırakmam gerekti. zamanla tekrar başlicam.3 farklı mekik aletinde 4*15 ten her alette 60 mekik. toplamda 180. her 15 te bir 30 sn 1 dk arası dinleniyodum. zayıf olduğum için yani yağ oranım az olduğu için çıkması daha kolay olurdu. tabi program dahilinde kilo alıyodum. onu da kas yapıyodum işte
Simdi tatliliga gidip 6 tane baklava alıyorsun yapistiriyosun, cok zor ya ama azimle fit olabilirsin Gym e git bence :)
61 Yorumla- +1 yıl
Aman Allahım :( bu sitede ne kadar keşfedilmemiş komedyen insan var stand up falan yapın siz ay bana bir şeyler oluyo
+1 yılMekik çek
ilk 3 gün 5 dk falan sonraki günlerde biraz daha 10 gibi yaza kadar sikilasir12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Sadece mekik yetmiyor ama @blondewoman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
images.sodahead.com/.../...40406661399_xlarge.jpeg
cdn.funnie.st/.../...-bagles-bread-plastic-bag.jpg
0.media.collegehumor.cvcdn.com/.../...ach-hair.jpg
weknowmemes.com/.../instant-6-pack-240x180.jpg
i2.asntown.net/.../...-hard-to-get-six-pack_06.jpg
böyle32 Yorumla- +1 yıl
eyv. kardeşim canım sıkkındı bir nebze güldürdün :)
- +1 yıl
ricalar @IamLegendd
+1 yılKardeş vucudundaki yag oranının % 7 den düşük olması gerekir ayrıca çalışıp abdominalleri şişirmen gerekir zayıfsan iki mekik çek çıkar ama hafif kalıplıysan meme yani göğüs kası çalış zayıfsanda baklavayı o kadar takma bl yemek yiyip spor yap , zayıf baklavalı erkek - şişman memeli kız bu bir gerçek :DD
20 YorumlaÖncelikle calsiyum değeri fazla besinler alarak kaslarının daha iyi çalışmasını sağlamalısın. Onları çalıştırmak da senin elinde her gün kendine bir sayı belirle onu setlere böl. Misal veriyorum başlangıç için 45 sayı 15 li setler halinde 3 e böl. Git git bu sana kolay gelmeye başladıkca sayıyı arttır setleri azalt :)
00 YorumlaKarın kası yapmak istiyorsan ilk önce azimli olman gerekir çünki evde çalışıcaksan 3-5 haftayla olucak bir iş değil bu sabır ve azim gerekli unutma fakat bir fitness/body salonuna para verirsen gitme ihtiyacı duyacağından daha verimli olabilir :) Bunun için internette bire sürü program mevcut araştırabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsana kesin bir çözüm önereyim ama hareket cidden aşırı zordur. 20-30 saniye bile yapabilsen iyidir ama. şimdi birincisi sırt üstü yatıyorsun yere. topuklarını 10 cm kadar kaldırıyorsun iki elin de yere değecek şekilde o an hafif mekik çekiyorsun yani kafanı hafif kaldır tam değil ama 15-20 cm yükselsen yeter. hareketi anladın mı bilmiyorum ama çok zordur ve çok yorucudur ama kas yapar mı? vücudunun tamamını çalıştırır hem de
00 Yorumla
+1 yılHocam göbekli biri isen muhtemelen karnın yağ tabakası olmuştur, onu mekikle eritip kasa çevirmen mümkün olur tabi güvenilir vitaminler bu aşamada sana ek yardımcı olacaktır. Fakat geberik zayıf bir vücudun var ise biraz kilo almaya bak derim. Tabi yanlış bilmiyorsam.
00 YorumlaKarın kasları mutfakta yapılır.
Doğru ve dengeli beslenmelisin.
Her insanın karın kasları vardır elinle karnına sondaj yap o sertliği hissedersin.
Deli gibi çalışarak karın kası yapılmaz yağları erit, haftada 3 gün karın kası egzersizi uygula farkı görürsün00 Yorumla
+1 yılprotein tozlarına asıl ve mekik çek zor bişey değil. bu protein tozuna asılanları çok merak ediyorum 3-4 sene sonraki hallerini ben 1 kutu weigt lerden aldım fakat çeyreğine falan gelmeden bıraktım gerçekten ilerde berbat ediyor vücudu eskisinden daha beter oluyor
00 YorumlaSpor salonuna gitmeni tavsiye ederim kardeşim. Bende de var az birşey. Arkadaşın dediği gibi yağlı ve karbonhidratlı beslenmemeye çalış. Protein ağırlıklı beslen. Yatmaya yakın sakın bişeyler yeme! En önemlisi bu. Benim gibi yiyipte yatmaya alışırsan o göbek seni bırakmaz :)
00 Yorumla
+1 yılArkadasim 30 mekikle bir yere varamazsin senelerin spor deneyimime ve antrenorluk tecrubelerime guvenerek cevaplayim sorunu. Ağırlıkli mekik cekeceksin kendi kilona zaten vucudun alismistir. Alisik olmadigi kilolari yuklemen lazim buda 3 ay surer en kisa yoldan yapim demen toplamda 5 6 aydir. Interneten lazer angelowun karin kadi antremanini izle ben hemen hemen onunkiyle ayni calisiyorum ve her ogrencimide o sekilde calistirdim fire vermeden en iyi sonuclari aldim. Basarilar..
00 YorumlaArkadaşlar bunun kısa yolu & kolay yolu yok. Karın kası yaparken karnınız yanacak. Acı çekeceksiniz. Ama sonucu sizi mutlu edecek. Olay bu, o acıyı çekmenizin sebebi ise karın kaslarınızın gelişimi olacak. Yani kaslarınız kasıldığı için o acıyı çekiyorsunuz. Haydi görelim sizi!
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bana bu konuyu danışanların bir çoğu karın kaslarını yattığı yerden yapmak istiyor. :)
İş o kadar kolay değil tabi şu an senin vücudunun durumunu bilmiyorum.
Estetik durması için karın kaslarınla birlikte diğer kasları da geliştirmelisin.
Ve bu iş gerçekten bir bilimdir. Karbonhidratlar proteinler yağlar eyvah eyvah :D
Sorun olursa ben burdayım.00 Yorumlaöncelıkle guclu olmalısn saglam kondısyon almalısın oyle 3_5 hareketle olmaz taktıklerı var yulaf ezmesı ye sabahları gun ortasında bı avuc badem ye lıflerını guclendırmen lazım dengellı beslendıkten sonra yanma hareketlerıne baslamalısın agrıların olacak ama pes edersen olmaz agrının ustune acıyla gıtmelısınnnn zorlamalısın kendınııııı
00 Yorumla- Spor konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir söz vardır karın kası mutfakta yapılır diye. Anlayacagin asıl önemli nokta beslenmedir. Protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenip şekeri yağı kesmelisin. Ve bunu düzenli sporla desteklemelisin. Her insanda varsir karın kası ama üstündeki yağlar bunları kapatır.
00 Yorumla
+1 yılbak sna bir sır vereyim internetten nasıl yapıldığını araştır
öncelikle 10 dakka ısınma
sonra sırasıyla
45 saniye çakı
45 saniye mekik
45 saniye asılarak çakı
45 saniye ter mekik
45 saniye yana eğilme
45 saniye yarım ters mekik
45 saniye ters mekik
45 saniye karna çekiş
500 ip atlama
ve enson şınav pozüsyonunda 1 dakka bekle
hergün düzenli yap bak nasıl şekıllenıyor karın kasları ;)01 YorumlaAlt karın üst karın ve yan karın hareketleri var o hareketleri düzenli bir şekilde yaparsan çıkar ben 8 ayda çıkarmıştım 6 baklavayı :D azim ve kararlılık isteyen bir şey herkes yapamaz yani
00 Yorumlamekik yoruluncaya kadar çek ve say yorulduktan sonra kendini zorla 2 tane daha çek
her gün bu sayıyı bir arttır bırakma 1 hafta sonra karın toplamaya başlıyor tecrübe
youtube videolarıda faydalı
sadece karın işe yaramıyor sırt destekli yap00 YorumlaÖnce gidip bol bol sağlıklı yemekler yiyip kilo alacaksın spora felan gerek yok fazladan bir 15 20 kilo aldıktan sonra definasyona gir 2 ay sonra vücudu gör.
00 YorumlaKısa süre diye birşey yok çok sıkı çalışmakısın 4 ay ve en nankör kastır çalışmaya ara verdiğinde hemen yağlanır yine.
00 YorumlaSana eğer kilon 75 ve altıysa 3 ayda / 75 ve üstüyse 4 5 ayda karın kası yapma garantisi verebilirim diyeceğim şeylerle..
00 YorumlaKardiyosuz mekik pek işe yaramaz önce vücudu ısıtmalısın yağı yakabilecek hale getirip ondan sonra mekik çekmelisin yoksa akıntı tersine kürek çekersin
00 Yorumla- Spor konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılMekik artık yeni nesil telefonlarda bir çok uygulama var kendileri takvim bile oluşturuyor o belirli günlerde yaptığın sürece karnınada bağlı tabikii 2-3 gibi sürede çıkar
00 Yorumla
+1 yıldemek garın kas istersin ha
https://www.youtube.com/watch?v=KTvI6fUHf9800 Yorumlapara vermezsen evde spor yapmazsın sallarsın parayı ver kasları al :D
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen de öyle ddüzen için para vermen lazım.
+1 yılKarın kası diğer kaslar gibi değildir, yağ oranının en fazla %7-8 olması gerek. Fazlasında karın kası belli olmaz, istediğin kadar karın kası olsun.
00 Yorumla
+1 yılmekik+barfiks ve www. renkliweb. com/wp-content/uploads/kar%C4%B1n-kas%C4%B1-Side-pillar-bridge. jpg. com'dan önce boşluk bıraktım onu halledersin
00 Yorumla
+1 yılKarın en az çalışan kas grubudur. Fakat sadece karın çalışmasıyla olmaz Bacak ve sırtla birlikte uzun süre ve istikrarlı çalışman gerekir
00 YorumlaYağları eritim diye mekik çekersen hiç erimez aksine et sıkılaşır önce erit sonra çıkar, dümdüz yatarken ayaklarımı yavaşca kaldırıp indir, hızlı yaparsan iç bir faydası olmaz.
00 Yorumlakarında yağ varsa sadece mekikle çıkmaz sıkınca belli olur kardiyo yapman lazım yani 30 40 dk koş bisiklet sür yüz ip atla hangisi kolayına gelirse bunların yanında tabi mekik ağırlık falan
00 Yorumla
+1 yılbasit bro bol bol bira içcen :D alsana türk kası :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYou tube da bir video var onu aynen uygula. Mekik çekerek çok daha uzun sürer. Zaten bu daha beter oluyor.
00 Yorumlaİç karın kası çalıştıran hareketleri öğren derim.. Birde herkes bilmez:Arka kas guruplarını çalıştırmak karın kası gelişimini olumlu etkiler..
00 YorumlaYağlar kaslara donusmez bu konuda bilinen bir yanlış var yağlar enerji için yakılır kaslar hipertrofi sayesinde genişler ve sertlesir
00 YorumlaZor falan degil bana sorarsan en kolay kas grubu vücut ağırlığıyla yapıyorsun 2 günde bir çalışsan 2 ay kendini belli eder :)
00 Yorumla
+1 yılher gün 4 set yapabildiğince tekrar mekik. ve 4 set yapabildiğince çakı hareketini 1 ay yap. vucut yağını azalt. gelsin kaslar :D
00 Yorumla
+1 yılGunde 2 kere mc donalds dan menu soyle zamanla olusur
00 Yorumla
+1 yılçalışmanın büyük önemi var 1 ay yapıp karin kası brklemek abes vr genellikle böyle olur sen çalış o çıkar :)
00 Yorumlaplank hareketini tavsiye ederim dostum (Y) ve tabi bununla beraber pek çok hareket var onları da beraberinde düzgün bir şekilde yaparsan güzel sonuçlar alırsın
00 Yorumla
+1 yılAdobe Photoshop indir bir kaç saat indirmesi bir kaç saniye de montaj yapması sürer.
00 YorumlaYaza az kaldı ya hep kafalarda aynı sorular tek derdiniz bu olur inşallah :)
00 Yorumla
+1 yıl6 aydır mekik çekiyorum cizgi bile yok ama yağı cok tüketiyorum
00 YorumlaVücut yağ oranını %10 aşşağılara felan çekersen otomatikman çıkacaktır
00 Yorumla
+1 yılen ıyısı hergun 20 ya da 30 mekık bır ayda dogal kas
00 Yorumlakarın kası yapmak zorundur sabır ister ve zor cok disiplinli calısmalısın
00 Yorumla
+1 yılmekik hareketleri yaparsın, düz mekik, ters mekik, roman mekik bir sürü çeşidi var.
00 Yorumlabende karın kası istiyorum nasıl yapabilirim bir kız olarak soruyorum kilolu değilim göbeğim yok en kısa sürede nasıl yapabilirim plz
01 Yorumla- +1 yıl
Ben biraz küçüğüm 21 yaşın ters okunuşu yaşındayım yani vende öyleyim ve karın kası egzersizi uygulaması yükliyin bence ben 1 ay önce yüklemiştim 4. Gün çerçevesi ve hafif görünüşü çıkmıştı şu an karın kaslarım var bide egzersizdrn yarım saat önce yeşil çay içmeni tavsiue ederim ve karon kasım var egzersizleri birakim deme karın kasının üstüne gine yağ tabakası gelri
Bodye gitmeye zamanin yoksa. mekik , sinav. ile birlikte sppr seti al en onemlisi damble ama degistirelebilir..
00 YorumlaKardeş sen bunları boşver günde cek 1000tane mekik 1hafta sonra cıKar ya da internete yaz bul hareketleri 3 saatte bir yap cıkar
00 Yorumlasadece mekikle olmaz beslenmene dikkat edeceksin ve kardiyo antremanı yapacaksın günde 100 mekik ceksen bile o yaglar erimez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkarın kası yapmak marifet degil
önemli olan kalıcı olmasını saglamak00 YorumlaInternette bunlarla alakalı uygulamalı vıdeolar var. onlara baksan daha yararlı olur;)
00 Yorumla
+1 yılGünde 100 er adet aralikla 700 tane ya da yapabildiğim kadar mekik sinav cek
00 Yorumlakısacası mutfakta yapılır. ne yersen öyle gözükürsün..
00 Yorumlakarın kanı diye okudum :D
12 Yorumla- +1 yıl
:D Sesli güldüm
+1 yılkarın kası İRADE ile yapılır.
00 Yorumla%60 diyet %40 karın haraketi ile
00 YorumlaYağlarını erit sonra kendisinden cıkar
00 YorumlaÇok zor ;) özellikle kadınların ki
22 Yorumla- +1 yıl
kadında karın kası iğrenç duruyo zaten. fit ve bakımlı olması yeterli
+1 yılTek gereken azim ve inanc bende işe yaradi
00 Yorumlaspora git 100 lira ver
00 Yorumla- Devamını Gör (38)