Evet arkadaşlar Galatasaray - Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek şampiyonluğa çok yaklaştı. Maçta Talisca maç 0-0'ken penaltı kaçırdı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek şampiyonluğa çok yaklaştı. Maçta Talisca maç 0-0'ken penaltı kaçırdı. Maçı nasıl buldunuz?

Sarısıyla, kırmızısıyla, alnımızın akıyla kazandık. Hiç tartışmasız bir galibiyet. 🟨🟥
Sane'nin pozisyonu penaltıydı, verilmedi. Ederson, penaltı olunca yenileceğini anlayıp, hakemin ısrarlarına rağmen kaleceye geçmeyip ikinci sarıdan kendini attırdı. Hakem onun ağzına emzik takım, zorla kaleye geçirecek hali yoktu. Bu saatten sonra şampiyon GALATASARAY.
Ederson çöpü iyi ki gelmemiş 😄, balon Kerem'i iyi ki Benfica'ya satmışız.
Üst düzey diye diye Galatasaray'a sırf transfer çalımı atmak için böyle yaparlarsa işleri zor 😄. Adamlar santraforsuz oynuyor ya, taraftar bunu nasıl kabulleniyor şaşıyorum.
Hocam 18 yaşındaki adamı getirirsin anlarım ama yetiştirmek için getirirsin 😄 sen iyi bir santrafor getir, Sidiki'ye de arada forma şansı ver, kendini geliştirsin. Bak GS geliştirmek için 18 yaşındaki orta saha Nhaga'yı getirdi, arada forma şansı veriyor 😄. Yani kendilerimi şampiyon olmak istemiyor, anlamıyorum ki 😃
Daha o bir şey mi? 😄 35 yaşındaki Arabistan'da kurumuş Kante'ye ve Ederson'a verdiği paralar. Kerem'e Galatasaray'da kazandığının 2 katını veriyor, bir ton da bonservis ödedi.
Kerem yüzünden Avrupa'dan 1 yıl men cezası alması muhtemel diyorlar. Bu yıl GS Avrupa'dan 60 milyon euroya yakın gelir elde etti. İyi para 😄
Yahu Galatasaray iyi kötü başarılı olduğu için şampiyonlar liginden, stat gelirlerinden localardan projelerden vesaire bu paraların büyük bölümünü çıkarttı. Fenerbahçe'de ne başarı var ki? Böyle giderse Galatasaray daha da güçlenerek devam eder çünkü çocukların geneli Galatasaray'lı oluyor bu da ileride bunun büyük maddi dönüşü olacak Galatasaray'a...
Osimhen'in gelmesiyle forma satışları bile arttı 😃 şahsen önümüzdeki sezon Osimhen'in formasını almayı düşünüyorum. Şu 9 numarayı ona versinler bi 😄
Hakem rezalleti net iki penaltı verilmedi ve penaltıya sebeb olanın sarısı vardı neden ikinci sarıdan atılmadı.. hele o uzun sarı kafa. Atill S. Yumruk atıp kart dahi nasıl yemedi..
Yunus yanlışlıkla hakeme çarptı diye yediği sarı.. fenerden zaten cacık olmaz. Davidson çok gereksiz hareketler yapıyor. İlkayi bu saatten sonra kadroya dahi almayin renato bundan 10 kat daha iyi
Seneye bu ilkay, noa lang, orta sahada daha iyisi alınmak şartıyla lemina ya yedeğe çekilmeli ya da kontejyandan dolayı gönderilmeli, icardi, abdülkerim'in yerine demiyorum ama o bölgeye üst düzey bir stoper, bir tane 10 numara alınması lazım. Ve osimhen'e mutlaka iyi bir yedek
Aynen öyle tabi osi satılmaz ise
Bugünün parçaşı şöyle...
Dört sene üst üste şampiyon olduukk
devler liginin parçası olduukk
dört sene üst üste şampiyon olduukk
fener yine ikinci olduuu
Gerçekleri tarih yazaarr
tarihi de Galatasaraayy
transfer çalımııı, keremin alımııı
yine sonunda aldın başınııı
💛❤️ Şampiyon Galatasaray 💛❤️
Şampiyonuz💛❤️😅

Sağol kardeşim
Derbi atmosferi bayağı ateşliydi kanka ⚽️ Skor 3-0 olunca kağıt üstünde net galibiyet ama Talisca o penaltıyı atsa psikoloji komple değişirdi. Futbolda anlık konsantrasyon, penaltı sakinliği tam spor psikolojisi dersi konusu. Sen de maçtan sonra gerilimi atmak için hafif koşu ya da HIIT aç, yağ yakmak için efsane olur 🏃♂️🔥
Cevap
14Cevap
Şampiyonluğa çok yaklaştı değil şampiyon Galatasaray bu senede.
Kazandığımız için mutluyum 🥳.
Yahu Fener'in kazanmasını bekleyen var mıydı? :D
Adamlar saklamıyor bileahaha
Geçen bir tesis açılışında oldu bu konuşma.
Fener çok kötü oynadı, bu tartısılmaz. Maç GS nin haklıydı.
Ama Edersonun su hareketini eğer hiç nir kurum araştırmayacaksa temiz futbol demeyelim.
Rüşvet yese bu kadar belli eder.
Biz bunu her sene yapıyoruzzz.
Şampiyon olacağız💛💛🥰
3 attık 3 şefimm djd
Süperim fjdj
Kimse umrumuzda değil.
Hak edilmiş bir galibiyet. 😍♥️
Cimbom mahalle takımıyla oynar gibi oynadı maç zaten cimbomun hakkıydı
Fenere 3. lük hayırlı olsun
Cimbomada şampiyonluk
Fener mal gibi oynadı gs de ekmek gibi yedi
Talisca ve Edersonun muhteşem oyunu sayesinde
Galatasaray 3,0 Ekmek spor
3-0 skor dedim oynasam gelmezdi 🙄😀
Fener hırslı çıkıp kazanır diye düşünüyordum sadece ilk 10 dakika oynayabildiler taliscan'ın penaltısından sonra takım düştü ve galatasaray hakkıyla kazandı.
Maçı izleyemedim ama hak eden kazansın demiştim nasip…
ederson ne güzel sattı maçı hahah :D hayalleri başka bahara
Berbat ötesi hakem devamli durdurdu maci iki takimda organize ataklar yapamadi kopuk kopuk oyunlar herzamanki gibi hakem ile alinan penaltilar luzumsuz kart göstermeler ülkede futbolda bitmişte bakma arada göz atiyoruz
Feneri bıraktım Beşiktaşlı oldum artık bu beden bu çileyi daha fazla kaldıramaz
Ooo Cimbombombommm
Sağol Okan Okan 😄
Fenerde bir uğursuzluk var ya kesin zamanında birinin ahını fena aldı.
Tebrik ederim Galatasaray
maçı izlemedim, tebrikler.
İzlemedim gerçek bir futbol sever olarak
Biri ne demişti küfür gs yenemez diye noldu
Eski heycan yok maçlarda
İzlemedim tebrik ederim GS yi oldum olması FB den nefret ederim
bu taraftara bu yapılmaz 😔
Adami sever demedik mi
Olmadılar mi şampiyon halen
Allah uzun ömür versin fb
Susma hakkımı kullanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?