1 aySevgilimizin bu hobisi veya sevdiği şeyi biliyorsak eğer o sürede rahat bırakmamız lazımdır.
Ancak buluşmak istiyorsak yinede şu çok önemli bizim için karşımızdaki erkek bize mi daha çok değer veriyor yoksa maça mı? Maça daha çok değer veriyorsa olmaz bundan anında ayrılmak gerekir. Bizimle oluyorsa eğer o erkek kıymetlidir. Fedakarlığını, değer vermesini görmek isteriz.
Belki diyenler olur maç olduğunu biliyorsun vs vs. Burada bizde bazen test ediyoruz yarın öbür gün evlilik vbo olacaksa buna benzer başka olaylarda da arka plana atılabiliriz. Maçın mı yoksa bizim mi arka planda olduğumuzu görmek için bazen bu tip testte yapıyoruz.11 Yorumla
Soran1 ayişte buuu
En İyi Cevaplar
1 aySaygısızlık değil ama kimseyi seveceklerine inanmıyorum asla. Tüm önceliği odur takımının her b. kunu bilir ama sizin özel gününüzü bilmez hatırlamaz. Şurda şu varmış gidelim desen dünya bahane sayar maç günü sabahtan sıraya girer awk 😂 sende kendini futbol kadar değer vermiyor değersizmiyim diye sorgularsın ayrıl değer veren birini bul
20 Yorumla
1 ayşu şekil futbolla ilgili olan birine selam bile verilmez
50 Yorumla
Ablacım maçlar 2, 3 ayda bir denk geliyor siz ise her gün buluşuyor iseniz bi zahmet o gün buluşmayın. Daha demin yorum yaptım siz kuaföre gidip sizi nasıl rahatsız etmiyor isek futbol olduğu gün de bizi rahatsız etmeyin, her insanın özel alanı olmalı.
02 Yorumla
Soran1 aymax futbolcu zekası
Yapay Zeka Cevapladı
Derbi günü mevzuu çok normal kanka 😂⚽ Derbi, bazıları için bayram. Buluşmayı iptal edip maça gidiyorsa saygısızlık değil, tutku. Ama bunu sana güzel anlatmıyorsa orada iletişim sıkıntısı var.
Sen de o gün kendine plan yap, spora da sarıl biraz 🏐🏋️♀️ Düzenli spor yapan insan zaten stresini, triplerini daha iyi yönetiyor, ilişkiler de rahatlıyor. Konuş, sınırlarını söyle, kavga değil anlaşma moduna geç.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 aySaygısızlık.
10 Yorumla
1 ayDerbi heyecanı yaşanan bir gün erkeğin maça gitmek için bilet bulmaya ve satın almaya çalışması, derbi günü en iyi erkek arkadaşları ile maçı tribünden büyük bir coşkuyla ve heyecanla izlemeleri, maç sonrası kazanan takımın kazanma sevincini stadın içinde ve sokaklarda yaşamaları, daha sonra birşeyler yiyip içerken maçın analizini yapmaları bir erkeğin yaşamak isteyebileceği en doğal duygu ve sevinç. Açıkçası erkeğin maç günü derbi günü derbiyle ilgilenmiyor oluşunu ben daha fazla sıradışı ve anormal bulurum, derbi günü iki seçenek olmalı ya erkek ve kadın erkeğin arkadaş grubuyla birlikte maça gitmeliler veya kadın erkeğe anlayışla yaklaşmalı onun maça kendi arkadaşlarıyla gidip eğlenip kafa dağıtmasına sevgi ve hoşgörü göstermeli. Derbiyle ilgilenmek çok doğal olması gereken bir şey
21 Yorumla
Soran1 aytvden izlicek knk yarma
Gizli Üye(36-45)1 ayHocam ağır saçmalamışsın kusura bakmada bir gün görüşmesen ne olacak? ya da görüştün atomumu parçalayacaksın yanında kansere mi çare bulacaksın oturacaksınız cafede bir yerlerde bir günde bırak adam maçını izlesin her dakika yan yana gelmek zorundamısınız? sizin hayatınız yok mu bir erkeği hayatınızın merkezine mi oturtuyorsunuz? Sen şimdi ben kuaföre gidicem desen adam hayır bu çok saygısızca bir davranış derse saçma olmaz mı? bazen gerçekten rahat batıyor sizlere istiyorsunuz ki üzüleyim kaos olsun
45 Yorumla
Soran1 aysaçım kotu olduysa boyatma randevusu ancak aldiysam olabilir aq maçı sonra izler iki zenci gol atıp esteri skcek parayı kazancak diye niye ben ihmal ediliyorum kendi mi sanıyor zencileri
Cevap sahibi1 ayNeden sen monaco prensesimisin? neymiş ihmal ediliyormuş babanın evinde her gün seni el üstünde mi tutuyorlardı sanki?
Soran1 ayevet. monako prensesini daha çok sevceksen üstün görüyosan senin sorunun. bence herkes eşit ve sevilmeyi hak ediyor
- 1 ay
imza atılır şu sözlere neymiş her gün buluşmak istiyormuş en dandik kafede ödediğin 2 kahve parası 500-600 lira bunun oraya gelmek için benzin parası da var. para basıyor bu adam herhalde her gün buluşacak ya da hiç işi yok bu adamın musluktan para akıyor bu adam da haftanın 7 günü kız arkadaşıyla cafede oturuyor ya da aktivite yapıyor. yemin ediyorum böyle bir kadın bir gün değil 1 saat çekilmez ben olsam 10 dakika sabretmem hadi işine gücüne bak derim
Soran1 ay@Ahmet-1992 metroyla gelsin aq banane şov yapmasin
- Spor konusunda 351 cevap paylaştı.
1 ayTuttuğu takım çocukluğunda aşık olduğu renk o takımın vizyonu misyonu Ile kendi hayatındaki karakterini birleştirip kendini o takımla büyütüyor birde o takımda efsane olmuş futbolculardan varsa bir ailenin içine girdiyse ki bu dediklerimi hiç bir kadın anlayabilir mi bilmiyorum gerçek bir taraftar ancak bilir bu hissi onun için bende olsam böyle özel bir maç gününde buluşmak yerine maçı izlemeyi tercih ederim karşı tarafında bunu bir etkinliğe dönüştürüp beraber izleyelim demesini yeğmelirim ki ancak böyle bir kadınla ben evlilik düşünürüm benimle geliyor maça ilgisi yok sevmiyor olabilir ama en azından benimle geliyor izliyor canı sıkılsa bile diğer kızlar gibi amaan maç izleyen erkek mi olur benimle zaman geçir diye ağlayan ilgi manyaklarından değil imajı verir
09 Yorumla
Soran1 ayçocukça baya
- 1 ay
Sana öyle geliyor olsa da erkekler zaten kaç yaşında olursa olsun zaten hali tavrı küçük birçocuktan farksız onlarında ilk tutkusu olduğu şey tuttuğu takımlar sizin oyuncak ayı bebekler gibi düşünebilirsin kaç yaşında olursan ol zaafınız nasıl var veya bağ kuruyorsanız aynısı bizler İçinde geçerli
Soran1 aybenim bi şeye zaafım yok. kendim urettigim hobilerim var resim yapmak örgü falan gibi. boş boş gambiyali futbolcularin başarılarını izlemiyorum
- 1 ay
Amaç gambiyalı topçuların maçlarına bakmak değil biz iyi futbol seyretmeyi seviyoruz bunu bir dizi film veya tiyatro gibi düşün
Soran1 aybombos. sevgilini önemsemiyorsun o zaman
- 1 ay
Sevgilimi önemsiyorum ama tuttuğum takımın galibiyet almasını istiyorum böyle bir durumda benim yanımda olman gerekirken kapris yapacaksan yanımda olmanın ne anlamı var ki seninle nasıl bir gelecek göreyim ki sen sadece senin etrafında dönmemi istiyorsun o zaman ben dünya mıyım senin etrafında dönecem
Soran1 aysen izlemeyince almıyo mu. özeti yok mu
- 1 ay
Hayır izlemek lazım özet sarmıyor özetteki amaç futbol yorumcuların maç hakkında bizimle aynı kafada olup olmaması hakkımızı savunması
Soran1 aytamam o zmn ayarlasaydı başka bi gün
1 ayMaçı senin önüne koyması saçma, değersizmişsin gibi ben maça gidiyorum buluşamam da demezsin, bir de çok görüşemiyormuşsunuz yorumlardan anladığım kadarıyla o yüzden buluşma gününü o güne ayarladıysanız yanında olması lazımdı, maç izlemek istiyorsa da düzgünce söyleyebilirdi.
20 Yorumla
1 ayVallahi böyle maç gibi şeyleri hayatının merkezi yapan erkekler hiç olgunlaşmamış Ergen tipler olduğunu düşünüyorum bana hiç olgunlaşmamış ve erkeksi gelmiyor Bu yüzden hayatımda yer vermiyorum olup bitiyor gerisi can sağlığı
12 Yorumla
Soran1 ayya evet abi aynen böyle
- 1 ay
🤍🤍
Gizli Üye(25-29)1 ayBence bu saygısızlıktır. bende sadece beşiktaş maçlarını takip ediyorum. evet dogru ama yani gidipte demem maç var başka zaman görüşürüz denmez , bu ayıp ya, Hadi maç var izlemek istiyorsa 2 gün önceden söyler insan, haajahah Terbiyesiz hem maça gidicek hem seni götürmicek haa küfür etse bu kadar koymaz. hsjdjdjfjfjdjd
20 YorumlaSpor konusunda 495 cevap paylaştı. Bence derbi izlemek istiyorsa bu tek başına saygısızlık değil. İnsan sevdiği bir maçı izlemek isteyebilir, özellikle derbi günü bu bazıları için gerçekten önemli oluyor. Ama bunu söyleme şekli önemli. Seni yok sayar gibi, son dakika başından savar gibi davranıyorsa orada kırılman normal. Önceden güzelce söylese sorun olmazdı. Mesele maç değil, sana kendini ne kadar değerli hissettirdiği.
01 Yorumla
Soran1 aycumartesine halısaha koymuş, cuma da doluydu. pazar için sabahtan gelirim yanına sonra giderim maç için dedi , özensiz davranıyor ben de kabul etmedim, ne dicek maça kaçanzi mi dicek aq çok sacma, o zaman cumartesiyi doldurmasaydı banane
1 ayTanışma yıldönümünüz vs ise Normal bir durum bırak adam maçını izlesin bu kadar bunaltmayın yılda iki kez olan bir durum geriye kalan 363 gün seninle zaten onunda istediğini yapmak hakkı seviyorsan sende onun bazı isteklerini görmezden gelmemen gereken Rabbena hep bana olmaz senin yaptığın bencillik
015 Yorumla- 1 ay
Fedakârlık tek taraflı bir şey değildir. Olgınluk diyorsun karşımdakinden bekliyorsun ama senin bu tutumunda olgun insan tutumu değil
- 1 ay
Tanışma yıldönümü vs değilse olacaktı
- 1 ay
Sende git mesela onunla derbiye
- 1 ay
Hastalandımda eşim bahar merak etme her kadını sizler gibi egoist değil hatta maçı birlikte izleriz sen kendi derdine yan😀
- 1 ay
Hastalandığımda kendim de bakarım çok şükür en olmadı hastane diye bir şey var 😉
- 1 ay
Aferin sana mutluluklar o zaman uza şimdi
Soran1 aygitmiyor tvden izliyor aw
- 1 ay
Berabermi izliyorsunuz
- 1 ay
İzlediniz yani
Soran1 ayyo
- 1 ay
Ve inşallah ömrün boyunca mutsuzluk , her şey seni bulsun. Hiç gerçek bir sevgi ile sevilme inşallah. İnsanların ahı tutar. Benimki de tutar elbet. Yıllar sonra.
- 1 ay
İşine bak 1xperli ergen🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Hadsizlik yapan sensin ergen bende haddini bildirdim
Tc kimlik vereyim onuda paylaş hatta bir tane de vesikalık vereyim🤣🤣 - 1 ay
Beddua döner dolaşır edeni bulur
- 1 ay
Xte yüksek takipçi listene selamımı söyle çok bilgili kültür abidesi saol olmayım asosyal değilim Xte çevre yapacak kadar işim olmaz 🤣
u 1 ayNe alakası var. Derbi dediğin yılda kaç kere oluyor. Herkesin kendine ayıracak bir vakti olmalı. Senin buluşacak başka zamanın mı kalmadı da illa o akşam olmalı? Asıl bunda diretmek saygısızlık. O da arkadaşlarınla plan yaptığında senle buluşmak istesin o zaman
01 Yorumla
Soran1 aybaşka zaman birakmadiigi için:d halisaha almis başka güne de tamam zaten
1 ayBence mantıksız sayılmaz çünkü bildiğim kadarıyla derbi hep olan bir şey değil. Sevgilim olsaydı sevdiği bir şeyi yapması sorun olmazdı gözümde, tabii ciddi bir durum olmadığı sürece. Bende sevgilime katılırdım hatta. Bana da sevgilisini kendisine özel veya sevdiği günlerde zora sokmaya çalışan, onu test edenler, onun için önemli olduğunu bilmesine rağmen bencillik yapanlar saçma geliyor mesela.
02 Yorumla
Soran1 aykatılma teklifi sunmadı. gidicem maç baslayinca dedi
- 1 ay
Ful erkekse ondan da teklif etmemiş olabilir
Gizli Üye(30-35)1 aySeni seçmeyenle olmaz. Ne derbisi ya kızlar birinin fanı olunca ya da iş vs hemen ergen misin neden böyle çocuk gibi heyecanlanıyorsun derler kendileri daha beter çocuktan… ergen böyle tipler ciddiye almayın.
13 Yorumla
Soran1 ayöpim seni ablam çok haklısın
Cevap sahibi1 ayNe yazık ki haklıyım. Hanımcı olmayan erkeklere şans vermeyin 😅
Cevap sahibi1 ayAyrıca ben 30 yaşındayım. 😛 aynıyız sanırım?
En iyisini sen bilirisin.. Derbi anladık da halı saha neyse.. gay gitsin😀
11 Yorumla
Soran1 aydimi
1 ayDerbinin geniş özeti ya da özeti daha sonra izlenebilir.
11 Yorumla
Soran1 ayevetttt
Gizli Üye(25-29)1 aySaygısızlık değil. Derbi zaten senede 1-2 defa olan bir şey o günde takım tutanların günü. Sizin buluşmanız için başka günlerde var ama o maçı canlı izlemek için sadece 90 dakikalık bir süre var. Ertesi gün buluşmak hiçbir zarar vermez. Olgunluk öyle maç günü buluşmayı kabul etmekle olmaz. Fedakarlık istiyorsan ilk sen fedakarlık yaparak başlayabilirsin.
05 Yorumla
Soran1 aybaşka günlere de başka şeyler koymuş. utanmadan maç başlayınca giderim diyor bi de :d
Cevap sahibi1 ayO günler kısada olsa bir buluşma yapabilirsiniz. Eeee gitmesinde ne var? Şahsen bende sevgilimle buluşsam maç başlamadan gitmek isterim. Dediğim gibi her zaman olan bir maç değil bu, bir günlük buluşmamadan kimse ölmez
Soran1 aybu maçı daha değerli bulduğunu gösteriyor bence zaten.
Cevap sahibi1 ayNe alakası var. Sonuçta maç günü önceden belli oluyor. Eğer uzun zaman önceden buluma ayarlanıp son anda iptal edilse evet saygısızlık olurdu ama burada maç günü buluşamam demiş bu da gayet normal bir durum
Soran1 ayevet ona göre plan yapsaymıs dogru
Sen teklif et beraber izleyelim de maçı belki o zaman kararı değişir derbi sonuçta adam haklı sebepleri var siz o gün erkek arkadaşınıza teklifte bulunun hadi birlikte izleyelim plan yapalım de 😉
02 Yorumla
Soran1 ayistemiyo ki öyle
1 ayNormal; derbiye önem veriyor olabilir. Ama sürekli seni ikinci plana atıyorsa o zaman konuşulması gereken bir durum olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayDerbi için insan sevdiğini bırakır mı ya böyle erkeğin beynini skym
19 Yorumla
Soran1 ayevt ya
Cevap sahibi1 aySuç onlarda değil sizde. Nerede bir mal varsa gidip onunla çıkıyorsunuz
Soran1 aydüzgün bulsam onla cikcam
Cevap sahibi1 ayİnan beni hak ediyorsun
Soran1 ayolur
Cevap sahibi1 ayNereden konusalim
Soran1 aynası ulaşsam sana
Cevap sahibi1 aySyhvebyz00
Tlgram
Cevap sahibi1 ayYazmadiniz
1 ayFutbola karsj bir ilgim alakam yok. Fanatizm duygusunu bilmedigim. icin yorum yapmam yanlis olur.
10 Yorumla
1 ayİnsanlara özel alan tanıyın anlayış gösterin ya sevgi bu değil birbinizi anlamsız şeyler için yormayın
21 Yorumla
Soran1 ayo da yoruyo kanki
Sana laf anlatılmaz baya inatcısın bir taraftan tatlı ama diğer taraftan sinir bozucu saygı duy çok zor olmamalı empati kur derbiyle kendini kıyaslayacak kadar düşme
03 Yorumla
Soran1 aykiyaslamadim. baska bi gün de ayarlamadı bize , aradan cikarmaya calisiyor beni sadece
Soran1 ayzatennn
1 ayBirlikte de maç izleyebilirdiniz seninki resmen bi odun
10 YorumlaDerhal futbol ile ilgilenmeyen birini bul örnek ben.
10 Yorumla
1 aybazı erkeklerin öncelikleri oyunlar ve maçlardır böyle birinin değişmesini beklemekte ne biliyim yani önemseyen birinden ilgi beklemek sıkıntı
11 Yorumla
Soran1 ayevet
1 ayAğır saçmalamışsın çocuksun resmen. Derbi dediğin şey sezon boyunca birkaç kez olan bir şey. İzlese adam ölmezsin merak etme ergensin resmen ya
11 Yorumla
Soran1 ayfutbol fanatikligi veletlik asıl ya karşındaki bi insan bile değil umrunda değilsin futbolcuların sonuçta bi film izlemek için satmakla aynı şey
Gizli Üye(18-24)1 ayKendi bilir
O kadar fanatik diyelim
Evlenince de maç varken gözü birşeyi görmeyecek. Fazla fanatik.
bir şey çıkmaz bundan ama evlenincede maç varken kimse umrunda olmaz
10 Yorumla
1 ayBöyle özel bir günde arkadaşlarımla olmayı tercih ederim sevgiliyiz diye her günümü ona ayıramam onun da aynı şekilde her boş vaktini bana ayırmasını beklemem
00 Yorumla- Spor konusunda 302 cevap paylaştı.
1 ayZaten sürekli buluşalım insanı değilim. Onun için özel bir günse ne yapacağımızı ona bırakırım. Sadece arkadaşlarıyla erkek erkeğe de takılmak isteye bilir sjsjsjsjjs bende en azı kız arkadaşlarımla mekana gideriz nolacak sjsjsjhs
00 Yorumla
1 ayFenerin maçı varken bunu manitama söylerim Ya beraber izleriz ya ben tek
Sonuçta herkesin birbirine saygı duydugu anlayış gösterdigi alanlar olmalı
04 Yorumla
Soran1 ayçok nötr bi cevap olmuş ne yazsam bilemedim
- 1 ay
Nesi nötr olmuş ki
Soran1 ayher sey olabilire gelmis
- 1 ay
Hersey olabilde olsun
1 ayCanımm maç ayrı bi olay. Bazen birbirinize alan bırakmalısınız. Buluşmak istememekte haklı eğer fanatik ise.
01 Yorumla
Soran1 ayfanatik olmak için max yaş 20 ya da üni işte yaa
1 ayçok normal ben de buluşmazdım erkek arkadaşım sürekli trip atıyor bana bu yüzden telefona bile bakmadığım için
01 Yorumla
Soran1 ayen iyisini yspiyorsun çok tele bakmamak lazım değerli oluruz
1 ayBen de buluşmam gayet normal. Pazar günü beni 2 kişiden hariç kimse keyfimden edemez. Pazar günü kapalıyız😂
02 Yorumla
Soran1 ay2 kişiden biri sevgilin değilse neden var ki.
- 1 ay
Neden var olduğunu da bana kalsın
Gizli Üye(30-35)1 ayBiri ile iddiaya girmiştim ben kazanırsam o beşiktaş o kazanırsa ben galatasaray forması giyecektim maça gidecektik yalan oldu ikimiz de kaybettik kfmgögk böyle şeylere takılmayın maç izlemek mi istiyor izlesin 😅
02 Yorumla
Soran1 ayne alaka soruyla aq bizene ayrica
Cevap sahibi1 ayBilmiyorum içimden geldi anlatmak 😅
Derbi saati buluşma olmaz bunun tarihi zaten çok önceden bellidir plan ona uygun yapılmalıdır.
01 Yorumla
Soran1 aycumartesiye halısaha koymuş. pazar da derbi olduğunu biliyordu gay galiba
u 1 ayGayet normal 2 yıllık ilişkimi bile silerim o maç günü için, her şeyi erkekten beklemeyin mesafeniz olsun biraz
01 Yorumla
Soran1 ayyas 10 falan mı
Her fedakarlık karşıdan beklenmez, senede 2 kere yapılan derbi günlerinde de bir zahmet siz fedakarlık gösterin ve o gün sevgilinizi rahatsız etmeyin. Bence de ayrıl, adam kurtulsun senden hatta tek başına yaşa kimseye musallat olma. Bencillik kötü...
03 Yorumla
Soran1 aynadiren gorusuroyuz knka başka günlere plan yapmış abartma bu futbol için böyle tribe giren ergeni hiç cekemem aq
- 1 ay
Futbol için tribe giren ergen mi 🤣 sen nasıl arkadaşlarınla dışarı çıkıp kendine zaman ayırıyorsan, insanlar da futbol izleyerek kendine zaman ayırabilir, aşırı nadir görüşüyorsanız bile bunu maç gününe ayarlamayabilirsiniz, oturur konuşursun çözüm bulursun... gerçi ayrıl knk boş ver, dediğim gibi mümkünse yalnız kalda insanlara dert olma.
Soran1 ayayrildim knkkkk
- Spor konusunda 407 cevap paylaştı.
1 ayBu derbi dediğimiz şey bir günlük bir şeyse gitsin izlesin ya illa o gün plan yapmak zorunda değiliz ya. Gelse bile aklı orada kalacak gitsin izlesin
03 Yorumla
Soran1 ayya az görüşüyoruz ve bna kasko çektirmeyi biliyo az görüşmemize ragmen bn de ozel hissetmek istsmstm
- 1 ay
Sana bu kadar değer veriyorsa hatayı kendinde ara bence
Soran1 aydeğer vermekti suçum
Gizli Üye(30-35)1 ayHiç rahatsız olmam.
Her gün maç olmuyor sonuçta. Bazı maçlarda önemli, derbi gibi.
Maç izlemek onu mutlu edecekse sıkıntı yok. Benim de kendime göre aktivitelerim var. O da bu alanı bana sağlıyor.02 Yorumla
Soran1 aybenim onla her zaman olcagimi her aradığınew bulabilcegini kim söyledi :d
Cevap sahibi1 aySen de planını yapıyormuşsun işte ne güzel
1 ayNormal o normal. Ya rahat bırak adamı ya da sen de izle onunla maçı. Erkekler mutlu olur kız arkadaşlarıyla maç izlerken
01 Yorumla
Soran1 ayolmuyomus demek ki
1 ayBen Beşiktaş maçı olduğu gün evlenmem bile 😀
14 Yorumla
Soran1 aybaksa bi gun de evlenebcege benzemiyon
- 1 ay
Sen maça bile tercih edilmeyen bi kadinsin bana mi laf atiyon😀
- 1 ay
@SunMoonia 😀🤣
1 ayFutbol boş iş bence yaptığı şey saçma sonra tvden de izleyebilir ne farkeder
11 Yorumla
Soran1 ayevet ya haklisin
Gizli Üye(36-45)1 ayYa maçı izlesin ya da siz mac yapın. maçımi izlemek isterisn maçmı yapalım de maçı izlemeye gideese ayril
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayEdebiyat yapmayın, herkesin hayatı var. Ben hobime kendime zaman ayırırım. gelişimime zaman ayırırım. Eğer destek değil hayatımda köstek olacaksa sktr olup gidebilir başkasının üzerinden ego kassın
04 Yorumla
Soran1 aygelişim maç mı aq yarma. ne kdr çok varosh var bu sitede
Cevap sahibi1 ayLan sg prenses babanın yanına.
Soran1 aydaddyler dö
Soran1 aydm
1 ayMaç sizden daha önemli koçum maçı bırakıp karıyla bulaşmaya giden net gay2dır
05 Yorumla- 1 ay
İleride hastalandığın zamanlarda , hayatına zerre katkısı olmayan ve sana kemik atmayan o kişiler bakar kanki. Senin gibi bi gereksizi kimse istemez zaten
- 1 ay
Ha bende takım tutuyorum seviyorum orası ayrı ama sevdiğim adamla beraber izliyorum :) fark var.
- 1 ay
sen ne anlatıyon be abi be abla
Soran1 aybu senin öküzlügünle alakali aq ayrildim zaten de senden önemli falan dediğine göre bi kız üzmüş seni. daha önemli olsa bile belirtme ihtiyacı duymak aşırı saçma yaş 10 galiba ayrıldım bitti gitti abartma hdjdjf
- 1 ay
CİVCİVLERE KOYDUKKKK Ioasuhdasıuasdıaduasuıasıu 3.0 şimdi dertlerinizi relax relax anlatın gençler probleminiz nedir sizin :D
Başka gün görüşürsünüz. İlla derbi günü görüşmek gerekiyor mu
01 Yorumla
Soran1 aybaşka gün görüşelim demedi
1 ayYav bir hevesi var bı zevki var bırakın insanları ya gerçekten
04 Yorumla
Soran1 ayinsanları bırakın dediğine göre seni yük olarak görüolar böyle insanları hayatında tutma :(
- 1 ay
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi çok düşündün mü bunu yazmak için
Soran1 ayyoo
- 1 ay
Hastalandığın zamanlarda hayatına zerre katkısı olmayan o futbolcular bakar sana o zaman.
- Spor konusunda 350 cevap paylaştı.
1 aySen saçlarını boyatacagın saatte buluşalım dese kuaförünü iptalmi ederdin
03 Yorumla
Soran1 aysac benim saçım. bu random zencileri izliyor gay
- 1 ay
Ne güzel İstanbul ya sana hersey mübah ona gelince bahane hazır
Soran1 ayhahahaha
Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fenerbahçeyi kıskanan, sevgilim olmasın bir zahmet. Defolsun gitsin ergen kafalı..
04 Yorumla
Soran1 ayoha bu kdr sig misiniz harbiden. olay bu değil , bok kokulu takimindan banne
Soran1 ay?
Derbi berabere bitecek idda oynayanlara duyurulur. Her zaman bu kıyagi yapmam
03 Yorumla
Soran1 ayhfhffjjfjfjgh
Soran1 ayyok lan 4 exim oldu uzun ilişkim oldu ilk defa futbol için satıldım yemin ederim
1 ayyani diyorsunki adamın önemli bir hobisi var. 2 saat rahat bırakayım desarj olmasın. kafayımı yediniz. direk terket kurtulsun çocuk
010 Yorumla
Soran1 ayfutbol bence hobi değil, herkesin ilgi alanı. marjinal biri arıyorum dur belki de
- 1 ay
Dedim ya bırak adam kurtulsun senden.
Soran1 aykurtuldu zaten canım hayrını gorsun
- 1 ay
Futbol izlemenin neyi hobi?
Soran1 ay@hesabısilinenklavuk hayalimdeki erkek dhdhd
- 1 ay
Bu arada bence saçma olsa da yine de anlayışlı olmalısın bir buçuk saat sonra buluşsanız da olur eğer onun da müsait zamanı varsa. Eğer pek görüşemiyorsanız ve futbol izliyorsa o zaman onun yaptığı saygısızlık.
- 1 ay
@hesabısilinenklavuk düşüyormu böyle
- 1 ay
Ne düşüyor mu?
Soran1 ay@hesabısilinenklavuk düştük
- 1 ay
Düşmez kalkmaz bir Allah, beşer şaşar da düşer de.
Önemli bi derbi buluşmak istememesi cok normal sende onunla birlikte izlemeye git o zaman
01 Yorumla
Soran1 ayevden izlicek aq
Maç sevmiyorum o yüzden bu tür olayları da saçma buluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayCanım söyle söyleyim bana göre normal çünkü olabilir arkadaşlarına söz vermiştir işi vardır belkide onun için önemlidir bazen bazı şeyleri altan almak lazım o günü erkek arkadaşım ile buluştuk biz erkenden gitmemi rica etti çünkü arkadaşına söz vermişti böyle şeyler olur normal şeyler onu kafaya takarsan bunu kafaya takarsan elinde tutamazsın kaçar
00 Yorumla
1 ayblaıcm Allah'ını seversme bir adam sal maç her gün değil derbi ise yılda 2 3 kere felandır..
04 Yorumla- 1 ay
yazmayı öğren keke
- 1 ay
Çalışırken siteye bakıp yazmak çok kolay o yüzden öyle yazıyoruz
- 1 ay
ayneeennnnn
- 1 ay
Bu arada keke meke gibi tarzlar hiç benlik değil
Gizli Üye(25-29)1 ayAyda yılda izlediği bir maç var ki ben de fanatiğim buluşma diye tutturan pick Me kızların kıcına tekmeyi basmak lazım
07 Yorumla
Soran1 ayfutbol canımsın turnusoludur bence ztn basabilir sorun yok ben entel kocisko bulcam
Soran1 aycanımsın diye sansürlemiş patladim. belli bi yastan sonra hayatını etkilicek kadar futbol seven erkek maldır:
Cevap sahibi1 ayHayır bu özel ilgi alanı yarın futbol değil başka bşr oyun olabilir İnsanalr kendine vakit ayırmaya ihtiyacı olabilir kıl kuyruk gibi yapışmaya gerek yok
Soran1 aycanim diyorum ki zaten futbol bomboş olduğu için onun için yapmasına anlam veremedim
Soran1 ayyani demek istediğim daha entel biri olsa beraber belki yapardık bisiler ayrılmaya gerek kalmazdı böyle durumlarda
Cevap sahibi1 ayBoş dolu farketmez aşırı vakit ayıran holigan değilse ilgi alanlarına saygı duymalısın o izler sen kitabını okursun böyle gşder
Soran1 aynormalde evet. ama tüm hafta buluşmamız bb ben kitap okumaya gidiyorum demem böyle bi durumda
1 ayAsıl senin derbi günü onunla buluşmak istemen saygısızlık 😄
10 YorumlaYani boş evde buluşacaksa srkrm derbiyi
12 Yorumla
Soran1 ayadammm
1 aySeven sevdigini yanindan 1 sn bile ayirmak istemez.
20 Yorumla
1 ayGayet normal, açıl biraz nefes alsin yorma iliskiyi
00 Yorumla
1 ayAşk sadece fedakarlık değildir, onun zevklerine, düşüncelerine saygı duymak demektir, kişiliğini değiştirmeye çalışmamak demektir. "Benim istediğim gibi biri olsun" düşüncesi, bencilliktir, aşk değil ☺️
04 Yorumla
Soran1 ayya sevgiliyi satmak ne demek? fazla hafife alıyorsunuz bu devrin insanı degilim😩😩
- 1 ay
Seni ne yapıp ta satıyor, derbi için görüşmeyi kisa tutuyor, bu devrin insani degilsin o kesin😅
Soran1 aybuluştuktan sonra maç var baybay diyip gitmek. ben buna okey olamam o zaman o gün bulusulmicak. ama başka günü de doldurmuş yani sorunlu bi tip
- 1 ay
Farklı günlerde neler yaşıyorsunuz bilmiyorum, bu görüşmenizin detaylarının da bilmiyorum, ben genel anlamda yaptım yorumumu
- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat