uzerine gitme bence. Senden baska sorunlari da olabilir. Ayrilmak isterse ayrilir zaten. Eskisi gibi niye ilgilenmiyorsun diye beynini de yeme. Zaman ver sakin ol. Hastalanirsin tabi hava soguk buyumus yani cocuk ne var bunda. Sen de bu arada kendine ceki duzen ver. Sitede sikayet edecegine git kendine bak guzelles ne bilim sacinin rengini degis kasinin modelini degis guzel kiyafetler al bak kendine. Eger bikti diyorsan bir degisiklik yap kendinde!! ya da ona suprizler yap. renk kat iliskine. onu sevdigini hissettir ama sikayet kapris kiskanclikla degil.
01 Yorumla
Soran+1 yılya bir sorunu falan yok önceden her şekilde buluşmak isteyen insan artik hep bahane buluyor. ben gayet bakimkiyim yani o bakimli olmamdan bile şikayet ediyor. üzerine gitmiyorum o yüzden iki yildir bu durumdayiz. yanima gelince bile bir bahane bulup kalkmak istiyor o sadece sıkılmış ve biktim artik ilişkimde hep ben renk katiyorum o kılını bile kipirdatmiyir :(
En İyi Cevaplar
Sıkılıp soğumanın belirtileri. İlk başlarda fedakarlık sonrası sıkılma
116 Yorumla
Soran+1 yılayrilmak mi istiyo?
- +1 yıl
Olabilir. Sonuçta 5 yıl dile kolay baya uzun soluklu bir ilişki. Belki de senin ayrılmanı bekliyor. Sana söyleyemiyor olabilir ayrılmak istediğini belki. Ama ayrılmayın ya 😒 5 yıl çok anınız vardır. Hayaller yaşanmışlıklar falan insan dayanamaz bence. Ama öncesinde fedakarlık yapmış kar yağmur demeden gelen insan neden buluşmak istemesin artık? Soğudu sıkıldı bunun sonucu ayrılık oluyor genelde. Ama dereyi görmeden paçayı sıvama önce konuş bence
Soran+1 yılkonusuyorum sacmalama seni seviyorum diyip konuyu kapatiyo. ayrilmak istese çekip gidicek biri zaten ben ayrilalim diyince izin vermiyo. aksam küsüyorum sabah ariyo özür diliyo ama özledim ya iki ay bulusmamak ne :(
Soran+1 yılbir sıkıntısı olsa paylasirdi herşeyi birbirimize anlatiriz bu konuyu aciyorum sacmalama bir havalar düzelsin buluşuruz diyo ya yaza kadar bulasamiycak miyiz :(
- +1 yıl
Önceden kar yağmur demeden olsun sıkı giyinir buluşuruz diyen insan nerde o zaman? Havalar yazın ısınıyor valla şu an kış yaza kadar buluşmamak diye birşey mi var? Ne kadar gözden uzak o kadar gönülden ırak. Böyle yapmamalı bence yanlış yapıyor. Ama illa ki var kafasında birşey. Havalar isinsin demek bahane o zaman neden önceden kışın geliyordu yanına? O zamanda gelmeseydi o zaman he tamam derdin. Öyle bir dünya yok çözün bu konuyu bence
Soran+1 yılbende aynen böyle düşünüyorum biz yağmur altında titreyerek buluştuk ve hic şikayet etmedi. şimdi soğuk havalar düzelsin diyo yaaa cok saçma bence sıkıldı o benden :(
- +1 yıl
Evet bizde öyleyiz daha neler neler ama başlarda böyle fedakarlık yapıp da sonunda böyle insan sevdiğini caydığını görmesi çok kötü bir durum gerçekten. Ben kalpten ayrılmanızı asla istemem sonuçta o kadar yıl birlikte olmuşsunuz. Çok hayalleriniz çok yaşanmışlıklarınız vardır. Böyle eli kolu bağlı çaresiz kalmak çok zor bir durum ortada net birşey yok. Sana net olsa bak durum böyleyken böyle dese tamam en azından ne olup ne bittiğini bilirsin ama insan böyle düşün düşün kafayı yer
Soran+1 yılaynen öyle sürekli neyin var diyorum benden sıkıldın mi istemiyo musun diyorum hayir seviyorum diyo ya önceden bir hafta görmeyince 1 dakika görmek için bizim evin karsisinda beklerdi ne oldu ne değişti diyorum büyüdük diyo cok saçma değil mi?
Soran+1 yılaynen ya dediği su artik ergen değiliz millet arkamizdan konuşuyor nu hoş değil ya evlencez herkes ciddi olduğumuzu biliyor diyorum hoş değil diyo :(
- +1 yıl
Eyvahhh bide ikizler burcuymuş 😒 Çok değişken ruh halleri var onların sinir bozucu oluyor 😒 Ergence mi? Arkanızdan mı konuşuyorlar? Ergence olan sevmek mi? Büyüdü diye buluşmamak sevgi mi? Neden arkanızdan konuşsunlar? Eğer konuşan varsa geçer karşısına adam gibi ben bu kızı seviyorum der ve konuşanları susturmasını bilir. Aşık insan gözü kara ve fedakar insandır. Arkamızdan konuşan var diyip kaçan adam evlenmekten de kaçar. Ya kaçan adam herşeyden kaçar bence. Cevapları çok saçma. Ya karşına geçsin adam gibi derdini söylesin kaçıp da seni peşinde sürüklemesin. Sen kimsenin oyuncağı değilsin. Kimsenin keyfine göre buluşamazsın. Senin de aklın fikrin var. Al karşına anlatsın herşeyi öyle ya da böyle onun seni böyle üzmeye hakkı yok
Soran+1 yılaynen öyle önceden ben derdim millet konuşuyor konuşsunlar bizene biz birbirimizi seviyoruz diyordu. simdi yok millet şöyle diyo ya bizene diyorum ayiptir diyo bende o böyle devam ederse bitirmeyi düşünüyorum iki yildir bu durumdayiz ve biktim artik herşeyi ben üstleniyorum :(
Soran+1 yılcok konuştuk bundan sonra bende ilgi göstermiycem bir sürede böyle deniycem düzelmezse ayrilcam :(
- +1 yıl
En sağlıklısı bu olucak gibi duruyor. Konuştuğun halde böyle devam ediyorsa sorun zaten ondadır net. Sıkma canını. Elbette üzülürsün senin yerinde kim olsa üzülür. Ama böyle kaçan erkekle evlilik olamaz. Böyle devam ederse ayrıl derim en fazla üzülür acı çeker ağlar sonra zaten unutursun. Kim bilir daha ne nice insanlar vardır. Allah gönlüne göre verir inşallah
olabilir evet yani yine seviyordur senide üşümeye değmez artık onun için diyordur önceden dediğine göre yeni sevgiliyken kastediyorsun artık seni kazamış sen, in onun sevdiğini biliyor ekstra bir çaba harcamama gerek kalmadı diyor kafasında
013 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen öyle biz yağmur altinda titreyerek kaldik simdi soğuk diyo ya :( ne yapmam gerek
Soran+1 yılayriliyim mi
Soran+1 yılama iki senedir ilgisiz iki senedir dayaniyorum yeter yani?
Soran+1 yılne gibi birşey olabilir?
Soran+1 yılbunu kaç defa sordum baskasi varsa söyle dedim annesinin babasinin üzerine yeminler etti kimse yok dedi :(
Soran+1 yılayrildik zaten artik bir önemi kalmadi
Soran+1 yıliste sorun da bu ben onu o kadar sevdim onun için elimden geleni yaptim kaç kez gitti yalvarip döndürdüm cok Yoruldum cok yiprandim benim gibi sevenide bulamiycak bu kadarda eminim...
ilişkiniz ilerlemedi mi hiç? Aileler filan haberdar olmadımı? Söz nişan v. s bir şey olmadımı? Eğer olmadıysa sıkılmış bence.
Aynı olay bendede oldu çünkü ;)017 Yorumla
Soran+1 yılailelerimizin haberi var bir sene söz yapcaktik ama kismet olmadi.
Soran+1 yılayrildiniz mi?
Soran+1 yılsen mi ayrildin o mu?
Soran+1 yılözledin mi onu?
Soran+1 yılhadi ya ben bitiremem cok seviyorum onu ama onun öyle bir düşüncesi varsa kabul ederim.
Soran+1 yılseviyorum ama Yoruldum ya insan hic mi özlemez ben bir gün görmesem dayanamam :(
Soran+1 yılailelerimiz biliyo ama annem istemiyo bu yüzden ilerlemiyo :(
Soran+1 yılhadi ya ne oldu sonra? ayrildiniz mi?
Soran+1 yılyok biz o bunun için bitirmez çünkü geçmişi kötü ve annem bildiği için istemiyo bizde zamana biraktik yapacak bisey yok :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
5 yıl... nedenin ne olduğunu sen bilmezsen biz nereden bilelim? 🙄
10 Yorumla
+1 yılbenim sevgilimde ikizler burcu
bir ara o da benle görüşmek istememişti filan o zamanlar ayrılmak istiyodu ve başka kızlarla görüşmeye çalısıyodu.
ona onun için ne kadar değerli olduğunu hatırlat01 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya ayrilmak için mi öyle davraniyodu?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 mi? Naptın yav sen resmen evlilik hayatı yaşamışsınız eğer arada bişey yoksa cıks bu ilişki monotonluktan ölmüş
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyoruz birbirimizi tek sorunumuz onun ilgisizliği :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıldostum 12 yıllık bı ılıskım oldu ınsan bazen sıkılabılıyor ustune gıtme sıkılmak asla sevmemek degıl ama soluk almak :)
014 Yorumla
Soran+1 yılya ben özlüyorum onu görmeden yapamiyorum onun umrunda değil bence artik sevmiyo :(
Cevap sahibi+1 yıleşimde benı aynı senın gıbı ozluyordu :) bılmem eşimde derken anlatabıldım mı 5 yıl ıyı sure relax ol 2-3 ay gerekırse soluk aldır fazlamı kıskanc davranıyorsun yanında rahat edemıyormu?
Soran+1 yılkesinlikle kiskanc değilim aksine o cok iki aydir bulusmadik özlemez mi hic insan ya :( evlendiniz mi siz o olaylardan sonra?
Cevap sahibi+1 yılevet ben onu hıc unutmadım kı sadeece bıraz soluk aldım yanı heyecanını yıtırıyor ask zamanla ne dersen de. ama ask ıcınden cıkan bırsey degıl ask varsa sorun yok
Cevap sahibi+1 yılha bu olay evlıyken olmadı flortteyken oldu evlıyken olmaz oyle sey. o yuzden esım dıye vurguladım yanı evlendık demek ıstedım
Soran+1 yılanladim zaten peki bu durumda esin ne yapti veya sen ne yapilmasini istesin?
Cevap sahibi+1 yılbıraz soluk aldım ya ınsan bazen yanlızlıgı bıle ozluyor yanı tek basıma avare avare gezmek sorumsuz olmak bazen. bıraz kafamı toplayım kalbımın sahıbıne tekrar ozlemle sarıldım. bır arayıs ıcınde degıldım hıc bı zaman
Soran+1 yılne yapiyim sence bu durumda?
Cevap sahibi+1 yılserbest bıraz zaten gelırse sevıyordur gelmezse sevmıyordur ve gelmezse uzulme ustune koydugun her yıl ıcın daha fazla uzulursun cunkı. seven ıkı kalp varsa yanlız kalamaz sensız kalamaz mutlaka gelır
Soran+1 yılayriliyim mi yani zaman mi veriyim üstüne mi gitmiyim?
Cevap sahibi+1 yılayrılma dondur o gelene kadar ne zaman ıstersen ben burdayım cunkı senı sevıyorum de ve beklemeye gec sure 6 ayı gecerse şans verme ama.
Soran+1 yıltamam kesinlikle dediğini yapcam ona diyim git kafani dinle ve gel gelmiyceksende sen bilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle sen zorla tutamazsın aşk tutar eger varsa boylece test etmıs olursun
Soran+1 yılaynen zaman hem bende biraz kafa dinlerim
+1 yılIkizlerse mantikli dusunmustur iliskinizle alakasi yoktur...
02 Yorumla
Soran+1 yıliki aydir beni görmemesi özlememesi mantikli mi?
- +1 yıl
Senden alacagini almis demek ki cok ustune gitme atarlanabilir..
zorlama , kaçan kovalanır sende ona ilgi gösterme dönerse senindir dönmezse hayırlısı de
00 YorumlaMonotonlasmıs olabılır bir seyler uzun zaman olmus bırak özlesin usteleme
00 YorumlaEvet heycani kalmamis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. İlişki monotonluk modunda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılDurum kötü heyecan katmalisiniz
08 Yorumla
Soran+1 yılne gibi bir heyecan?
- +1 yıl
Tatile çıkın
Soran+1 yılyok o imkansiz ailelerimizle yasiyoruz :(
- +1 yıl
Günü birlik bir kaçamak yapın pikniğe falan gidin
Soran+1 yılsorun su ki buluşmak istemiyo?
- +1 yıl
O zaman zamana birak bakalım nasıl bir yol izleyecek baskı yapma seni ozlesin biraz
Soran+1 yılzaman vercez birbirimize
- +1 yıl
Aynen yoksa bu iş bitecek gibi
İster istemez monotonlaşmıştır ilişkiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapiyim ya bahane buluyo sürekli. beni görmeden dayanamayan bir insan simdi ne oldu da artik buluşmak istemiyor :(
Sıkılmış senden, istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayrilmak istediğim zaman buluşmak istemem
00 Yorumla
+1 yılAyrılcak
015 Yorumla
Soran+1 yılbu nerden cikti?
- +1 yıl
Buluşmak istemiyorsa soğumuştur ayrılmak ister
Soran+1 yılo bitirmeden ben mi bitiriyim?
- +1 yıl
Hayır bence bitirme. Sorunun ne olduğunu sor ve öğren sonra ona göre karar ver :)
Soran+1 yılsoruyorum soğuk diyo millet hakkimizda konusuyo diyo sürekli bahaneler son bir yildir böyle davraniyor :(
- +1 yıl
Hmm küçük bir yerde yaşıyorsunuz sanırım.
Ailesi vs seni istemiyor olabilir ya da başka biri var.
Soran+1 yılevet kucuk bir yerde yasiyoruz annesi basta istemiyodu beni ama iyi seviyo şu an beni gayet iyiyiz. acaba milletten mi cekiniyo neyinden cekiniyo?
Soran+1 yılyok kimse yok herkes iliskimizi biliyo beni aldatsa duyarim yani :(
- +1 yıl
Utanıyordur belki
Belkide sıkıldı
Belkide annesi hala istemiyordur o sana istiyor vs demiş olabilir.
Soran+1 yılbeyden utancak herkes iliskimizi biliyor ve önceden de hep bulusurduk annesi de istiyo bende konuştum annesiyle ama bence o sıkıldı :(
- +1 yıl
Hmm sklmş yapcak bişey yok
Soran+1 yılben mi ayriliyim o ayrilmadan?
- +1 yıl
Öyle bişey yapma bence.
Soran+1 yılben ayrilmazsam o ayrilabilir ya da zaman mi verelim birbirimize?
- +1 yıl
Zaman verin.
+1 yılSıkıldı kesin
00 Yorumla
+1 yılYine iyi dayanmis.
00 Yorumlasıkılmış olsa gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapiyim?
Konusman lazm
04 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum sacmalama diyip konuyu kapatiyo :(
Soran+1 yılbu kadar rahat olmamali ama