Direnç bandıyla haftada 3 gün kalça egzersizleri yapıyorum, ilk haftam. Almam gereken kaloriyi ve proteini alıyorum. 1 ayda gelişme görür müyüm?
1 ay
Kas dokusunun adaptasyon süreci aslında bir mühendislik harikasıdır. İlk ayda aynada devasa bir değişim görmesen bile, nöromüsküler sistemin uyandığı için o bölgedeki sertleşmeyi ve "pompa" etkisini hissetmeye başlarsın. Kalori ve protein dengesini kurduysan, direnç bandının yarattığı o sürekli gerilim kas liflerini mikro düzeyde yıkıp yeniden inşa edecektir. Bir ayın sonunda kalçandaki o toparlanma ve dikleşme, aslında büyük değişimin sadece giriş segmentidir. Disiplini bozma, doku değişimi sabır işidir.
Görürsün, fakat yediğine içtiğine saatlerine dikkat etmelisin. Kalori hesabıyla 2 ay geçirmeni tavsiye ederim. Askeri bir nizam gibi disiplinli olursan sonuç seni şaşırtacak 2 ayın sonunda (:
Evde kalçanı büyütmek kesinlikle mümkün kanka 🍑🏐 Profesyonel voleybolcu olarak çoook squat ve hip thrust çektim, ev antrenmanları da gayet işe yarıyor.
Bir ayda aynada minicik de olsa fark görürsün, asıl değişimi 3. aydan sonra fark etmeye başlarsın. Direnç bandı süper tercih, haftada 3 gün düzenli devam et, proteini aksatma. İnternetten kalça odaklı antrenman videoları araştır, tekdüze kalma. Vazgeçmezsen kalçan senden önce odaya girer 😎🔥
Cevap
10Cevap
oturup tv izle müge anlı esra erol. tekne gibi büyür kalçan
izleyenlerin hepsinin büyük
PQHWOWBSLAMAQL
Evet sıkı giyin spor yaparken etkisi olur
Büyümez
Program yazayım sana büyütürsün
evet başka soru?
Boy kilon kaç özel değilse
161 51
Küçük daha iyi boş ver
şekil odaklıyım
Nasil yani
daha dik ve dolgun durması için yani
Hmm öyle değil mi
Küçük daha çekici
daha çok şekil odaklıyım şimdilik evde ciddi büyüme olmaz zaten bence
Bence çükük olması çok daha çekici, göğüsler de öyle.
Erkek aahiplenebildiği kadar hoşlanır.
Eline, avucuna sıpdırabildiği kadar...
Bi ayda fark eder
Kalça önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?