izleme geçmişinde gördüm, bi adam vücudunu gösteriyo, kaslı baya, lütfen aklıma gelen şeyi söylemeyin
2 ay
Bu durum düşündüğün tek bir anlama gelmek zorunda değil. Erkeklerin kaslı erkek videoları izlemesinin birkaç oldukça yaygın ve “normal” nedeni var:
1. Motivasyon ve spor ilgisi
Birçok erkek spor yapıyorsa ya da başlamak istiyorsa, başkalarının fiziğini izleyip motive olur. Hangi egzersizleri yapıyor, vücut nasıl gelişmiş, bunları görmek ister.
2. Karşılaştırma ve hedef belirleme
“Kendi vücudum ne durumda, ben de böyle olabilir miyim?” diye bakmak çok yaygındır. Bu, özellikle fitness’a ilgi duyan kişilerde normal bir davranış.
3. Teknik öğrenme
Bazı videolar sadece vücut göstermek değil, antrenman, beslenme veya form öğretmek içindir. Yani öğretici içerik de olabilir.
4. Estetik merak
İnsanlar sadece karşı cinse değil, kendi cinslerinin “iyi görünen” versiyonlarına da bakabilir. Bu her zaman cinsel bir anlam taşımaz.
5. (Daha nadir ama mümkün) cinsel ilgi
Evet, bazen bu tür içerikler cinsel ilgiyle de izlenebilir. Ama tek başına bir video geçmişine bakarak kesin böyle demek doğru olmaz.
Senin “lütfen aklıma gelen şeyi söylemeyin” demenden zaten kafanın o ihtimale gittiği belli 😄 Ama gerçek şu:
👉 Bu durum tek başına hiçbir şeyi kanıtlamaz.
Eğer bu seni rahatsız ediyorsa, en sağlıklısı:
Direkt suçlamadan,
Sakin bir şekilde,
“Bunu görünce kafam karıştı” gibi yaklaşarak konuşmak.
İstersen durumu biraz daha anlat, birlikte daha net yorumlayabiliriz.
İnsan bazen gördüğünü değil, olmak istediğini izler. Kaslı erkek videoları çoğu zaman kıyas, motivasyon ya da meraktan açılır; “ben neredeyim, neyi geliştirebilirim” diye bakar. Sporla ilgisi olan biri için bu, teknik öğrenmek ya da hedef koymak gibidir. Tek başına böyle bir izleme, kesin bir anlam taşımaz; niyet, süreklilik ve davranışın bütünü daha çok şey söyler.
tesekkur ederim chatgpt yorumun az da olsa icime su serpti.
Ne demek 🤌
Özeniyor da olabilir bak. Ya da motivasyon videoları falan da olabilir. Ben de mesela bir ara motivasyon tarzı o erkek vücudu şeylerine bakardım yani iyi gelirdi o an
Büyük ihtimalle aklına gelen “o şey” değil kanka 😂💪 Sporcu gözüyle söyleyeyim: Erkekler kaslı erkek videolarını antrenman, motivasyon ve hedef vücut için izliyor. Hareket öğrenmek, “ben de böyle olabilirim” demek için.
Merak ediyorsan direkt sor, yanlış senaryolar kafanı yormasın 🏋️♂️🔥
Cevap
26Cevap
Fesatca düşünme hemen çocuk belki programını takip ediyor, antrenman rutinlerini öğrenmek istiyor.
Spor yapanlar spor yapanların videosunu izler değişimler antremanlar vs. benim keşfette bu şekilde spor yapan erkek ve kadınlar çıkıyor sürekli
Kanka sen çok güzel fiziğini çok beğendiğini kızları idealize ederek beğenip kaydetmiyo musun
yoo niye kaydediyim karşıma çıkarsa maşallah hemcinsimdeki kasaya bak der geçerim ayrıca erkeklerle kızların bakması bir mi yavrum
aklına bir şey gelmesin
Belki düşündüğün değildir belki o da o şekilde kas yapmak istiyor özeniyor belki
sporcu zaten, ornek almak icin bakiyor olabilir dimi..
abi bak cocuk boksor, bi de ben ozguvensiz oldugunu dusunuyorum yani en sicak havada bile uzun kollu giyiyor. belki de hayalindeki vucut olarak bakiyor goruyor olabilir, ne diyosun?
Gaydir yani benim ınsta keşfet bile karı kız dolu erkek çıkınca sövüp şikayet ediyom göstermeye tıklıyom bune aw diyerek weqjkqewjk
Bence böyle
Ya aklına gelen şeydir ya da o da öyle bir vücut hedefliyordur
Belki spora başlayacak, ondan bakmıştır (olumlama) fjcfjdkdhsjs
Cunku öyle olmak isteriz ve ön hazırlık OLUCAZDAAAAA
Adama hemen gay muamelesi yapma. Belki vücut geliştirme yapacaktır.
Kendi kas yapmak için öğrenmek içindir değilse durum fena
Aklıma bu sahne geldi
https://www.youtube.com/embed/LVPpH6O8WG8benim de biliyo musun HAHAHZHJAHSKCJAJWJ neyse ki coleman kadar buyuk adamlari izlemiyo bu da bi sey..
Buda bişey derken kendini avutmaya ki çalıştın 🤣🤣 neyse bak seni güldürdüm😂😂
olay da bu ya 😪😪 neyse yorumlardaki abiler sagolsun beni iyi teselli ediyorlar
Recep İvediği izlemiş olman daha samimi geldi hakkında hayırlısı 🤣
bu sahneyi atip askim bu sahne cok komik degil mi yaa yazsam yer mi subliminal mesaji hahahaha
Hahaha küser bence 🤣🤣🤣 adamın geçmişini sen niye kurcaladin😂😂😂
neler izliyo diye bakiyim dedim de bakmaz olaydim. peynir gibi erkek gogsu gormek yerine mine tugayin bembeyaz puruzsuz koltuk altlarini gormeyi tercih ederdim..
Sen yeni aşklara yelken aç 🤣🤣
Bence o erkek değil gibi duruyor biraz sanki efemini gey gibi bir şey
Vücud hedefi o olabilir ya da vücudunu fotoğraflayacksa ışığın nasıl body için konumlandırılacağına bakıyor olabilir ben diğer anlamda bir şey olduğunu çok da sanmıyorum
Yani bu iki türlü olur ya dışardan nasıl görünüyor onu ölçmek için ya da arkadaş biraz ılıktır
Bende guzel kızlar görunce vay ne guzelmış diyip profiline bakıyorum bu benı de lezbien yapıo ozaman 😃
aynı şey mi teyzecim
E mantık aynı belki kendını geliştirmek istio yavrum
heh şimdi oldu yine de sağol yorum için ablam 💕💕
Gaydir başka ne olabilir jdjjd
Sen nefen fit kadın videoları izlerdin
Kas yapmaya özeniyor diyelim aksi kötü
Özenme deniyor buna ank
sürekli sürekli izliyorsa şüphelen
Aklına gelen olabilir maalesef
the neil is a river in Egypt your husband is gay
ohh don’t say that 😭😭
canı istemiştir
bunu yazinca ne hissetti 😎😎
Aklına ilk gelen şey doğru 😂
deme..
Ben hiç erkek vücuduna bakmam mesela
bodyciysen falan da mı bakmazsın? ornek almak icin falan.. 😢😢
Asla
Gaydir
Gey dir
Gay dşr
Bilmem
Seviyordu
sporcu cocuk bu arada, sence ornek almak icin bakiyor olabilir mi?
Sevgilin mi 😅
O örnek olarak
g4ydır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?