AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne olduğunu bilemem ama belki de o da Vücut geliştirmeye merakı var onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyor hep kötüyü düşünmemek lazım
Ya bakınca adam gibi adam tek şüpheye düşüren şey böyle hesapları takip etmesi. Siz de takip ediyor musunuz öyle hesaplar? Veya vücut geliştirmeyi istiyosanız ilham almak için takio eder miydiniz?
Ben takip etmiyorum Ama öyle bir şeyle uğraşsam takip ederim Mesela ben bu rap atışmaları vardır onları çok severim onları çok takip ediyorum Şimdi ben rapçi miyim değilim ama dinleme hoşuma gidiyor böyle düşün veya sen bir sitede giyimlere bakıyorsun ama hep kadın mankenler giyiyor bunları ya da mayolara bakıyorsun kadınlar giyiyor Şimdi sen lezbiyen mi oluyorsun ya mantık dışı Bence bu
Giyim mağazası takip etse bi sey demem. Ben fizik yapmaya baslasam mesela gidip seksi kilo verdiren hesapları takip etmem
Bilemem
Gaylik korkulacak bir şey değil. Neyinden korkuyorsun
Gaylerden korkmuyorum gay ile sevgili olmaktan korkuyorum.
Gay biri neden seninle sevgili olsun
Biseksüeller oluyoooo
Biseksüel farklı gay farklı
Her biseksüel erkek benim gözümde gaydir. Kadin gibi hisseden erkeği napiyim?
Biseksüel demek kadın gibi hisseden erkek değil. Bence önce araştır. Daha neyden korktuğunu bile tam olarak bilmiyorsun. Ayrıca merak etme kadın gibi hisseden erkeğin de seninle işi olmaz. VE GAY DEMEK KADIN GİBİ HISSEDEN ERKEK DEMEK DEĞİL. HER FEMİNEN ERKEK GAY DEĞİLDİR. YIKIN ŞU TABULARINIZI
Kes ya
Bir kadın olarak hayatımda bir GERÇEK BIR ERKEK istemem doğaldır diye düşünüyorum tatlım. Çık git diyarını başka yerde kas senden iyi biliyorum
Ya asıl sen kes homofobik
M*l misin sen?
Hetero istiyorım desen de anlarım ama bu terimlerden o kadar uzaksın ki biliyorum desen de yazdıkların cahillik kokuyor
Tamam canım hadi yoluna kasma bu kadar
bi erkekten gay diye şüphelenbiliyorsan eğer kesin gaydir. bu kural asla sekmez.
Ya bakınca adam gibi adam tek şüpheye düşüren şey böyle hesapları takip etmesi. Siz de takip ediyor musunuz öyle hesaplar? Veya vücut geliştirmeyi istiyosanız ilham almak için takio eder miydiniz?
yok ya. 1 tane rutinini takip ettiğin spor hocası olur ok. onlarca kaslı adam takip ediyorsa en iyi ihtimalle biseksüeldir.
Öyle mi diyosun? Böyle 4-5 tane var takio ettiği of bilemedimmm
4-5 de çok abartı değilmiş be. çok önemli bir şey olmayabilir
Hadi inşallah bakicaz
yok yok ben garanti veriyorum makine gibi hetero çocuk. çatır çatır * hakkını vere vere merak etme dsfşldsif
Ya kasli erkeklerden benim bile midem bulanıyor bu nasıl takio ediyo
hem kaslı erkekleri hem de seni beğenebilir ya bir adam. rekabet gibi hissetme :p
Ben böyle bir adam istemem. Adam olarak görmüyorum
o zaman ya kaslı erkekler ya ben diye rest çek idfldsf
Geç dalgani dhjs
napalım be ne kaslıyız ne de gayiz. biz de eğleniyoruz kendi çapımızda :p
idolü olabilir bbir de öyle düşün
Öyle mi dersin
Kızın gay FABİSİ varmış.
Yalnız değilsin bu fobi’de 😂😂
Olabilir 😂
Ya bakınca adam gibi adam tek şüpheye düşüren şey böyle hesapları takip etmesi. Siz de takip ediyor musunuz öyle hesaplar? Veya vücut geliştirmeyi istiyosanız ilham almak için takip eder miydiniz?
Takip ettiğim hesaplar var ama şahıs takip etmiyorum ben kas gelişimine faydası olacak şeyler paylaşan sayfaları takip ediyorum sadece 😂
Kajsjejsskjw sporcudur belki
Ya bakınca adam gibi adam tek şüpheye düşüren şey böyle hesapları takip etmesi. Siz de takip ediyor musunuz öyle hesaplar? Veya vücut geliştirmeyi istiyosanız ilham almak için takip eder miydiniz?
Asla etmezdim habshajaa bi arkadaşım sevgilisine hediye alacaktı pentiye girmesi gerekti sen gir ben bekliyorum dedim 😂 çok rahatsız eder öyle şeylerle anılma ihtimali bile beni
Ahahshh sen baya tedbirlisin aferin dhggxsgh
Artık kadınlar karşı cinsleriylede aldatılıyor dikkat et ahshahHz
Nasıl anlayabilirim peki ya biseksüel filansa?
Şaplak at dadyy diye bağıyorsa gaydir ahshajsj nereden biliyim ablacığım😄
Offff
Bi kadını derdi bu olmamalı aga😂
gym addict🚩🚩