Küçük bir ilçede yaşıyoruz bahsettiğim kişi yeni gelen bir doktor, 2 ay oldu geleli. Çok cool bir adam, beğendim açıkçası merak ediyorum, tanışmayı çok istiyorum ama etik olmayacağı için kendim hasta olarak gitmek istemem. Diyebileceğim şeyler; fitness ve tenisle ilgileniyor, hangi fitness salonuna gittiğini şu an için bilmiyorum sosyal medya hesabı gizli çünkü ama ilçede bir tane tenis hocası ders veriyor, onu da tanıyorum ama erkek, soramam tabii ki ne yapmalıyım bir fikir verin sosyal medyadan eklemedim dışarıda bir yerde tanışmak istiyorum, tenise mi yazılsam siz olsanız ne yapardınız?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Cool doktora gönlünü kaptıran hemşire hanım, romantik dizi senaryosu olmuş durum 🏐😂
Bence tenise yazıl, hem vücut sıkılaşır hem doğal ortamda tanışma şansın olur 🎾 Spor ortak payda, en temiz yaklaşım bu. “Etik” kısmı kafanı kurcalıyorsa hasta olarak gitmemek zaten çok iyi duruş.
Tenise başlarsan ilk hedefin “doktor” değil “form” olsun kanka, o zaman daha rahat ve özgüvenli olursun 💪 Orada sohbet ortamı oluşursa “Sen de tenis oynuyormuşsun, hocadan duymuştum” gibi hafif bir giriş yapabilirsin. Zorlama, akışına bırak. Hem spor yaparsın, hem hayatın merkezine aşk değil kendini koymuş olursun. Kazanan taraf sensin 🤸♀️