Sağlık ocağına gittim işte, maskesi vardı ismim biraz eski haliyle görünce şaşırdı neyse,,, ben şikayetimi söyledim sonra çok genç geldi gözüme dedim siz pratisyen hekim misiniz? Evet dedi bende tıp istiyorum da dedim işte öyle kısa bir sohbet ettik. Ama uzun uzun baktı gözüme çok tatlı, sonra kalbim çok hızlı attı çıktım dışarı ama sonra adam okumuş doktor olmuş ne yapsın benim gibi sivil birini dedim zaten çok güzel değilim de
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani insan birinden hoşlanıyorsa, aşk duygusuna kapılıyorsa onun kariyerine, maddi durumuna bakmaz, kalbini görür, başka bir şeyin de önemi kalmaz. Herhangi bir meslek sahibi olmaman, bir doktorun seni sevmesine engel bir şey değil. Bu arada geçmiş olsun :)
Çok teşekkür ederim ☺️
Çok güzel söylemişsiniz, haklısınız. Ama ben daha 18 yaşımdayım yani dediğim gibi adam kendini geliştirmiş kim bilir ne kadar isteyen vardır onu
İnsan ilişkileri böyle değildir sevgili soran :) Yani piyasa ekonomisi gibi arz-talep üzerine biçimlenmez:) İnsan dediğimiz varlığın bir ruhu vardır, dolayısıyla onlarcası da bize bakıyor olsa yine de ruhumuza dokunanı arzu ederiz. Ayrıca gelişim, tek başına akademik bir kariyerle biten bir şey de değildir, eminim senin de kendini geliştirdiğin pekçok yön vardır :)
Çok teşekkür ederim yine siz böyle yazınca kendimi bir tuhaf ama iyi anlamda iyi hissettim.
Peki sizce ben nasıl bir daha onunla sohbet edebilirim ya da nasıl başlatabilirim bu durumu? Birkaç tavsiye verirseniz çok sevinirim tekrar çok teşekkür ederim ☺️
Yolun düşerse profilime uğrayabilirsin, kamusal alanı belli bir yerden sonra boğmamak gerektiği kanaatindeyim :)
Tamam 👍
Siz sağlık ocağının numarasinj verin ben iletirim
Siz nasıl ileteceksiniz ki 😆
Verin sağlık ocağının numarasını ve ismini
Şaka sanırım
Yok ciddiyim
Ay olmaz valla utanırım ben zaten annemi tanıyorlar ben rezil olurum
Pekala siz bilirisniz.