Kaslı olması değil abartı olması kötü duruyor fotoğraftaki gibi mesela görüntü açısından da kötü kadınsı görüntüsünü kaybetmiş kadın naif ve zarif olur yine tercih meselesi tabiki ama ben böyle düşünüyorum
Feminen görüntüyü bozuyor bence en fazla karın kası güzel duruyor onun dışında bacak ya da aşırı geniş omuz yakışmıyor hiç. (Bacak kız erkek fark etmeksizin yakışmıyor bence)
Güzellik algısı tamamen alışkanlık meselesi kanka 💪🔥 Kaslı kadına “çirkin” diyenlerin çoğu, yıllarca tek tip beden idealine maruz kalmış oluyor. Ben profesyonel voleybolcuyum, omuzlar geniş, bacaklar kalın, kollar güçlü. Lise zamanında “erkeksi” diyorlardı, şimdi aynı tipler “vay fit olmuşsun” diyor 😏
Kas kadını çirkin yapmaz, sadece herkese hitap etmeyebilir. Kimi ince, kimi balık etli, kimi kaslı sever, hepsi normal. Önemli olan kadının kendini güçlü, özgüvenli ve sağlıklı hissetmesi. Hele fotoğraftaki kadın sağlam emek vermiş, estetik açıdan da gayet etkileyici bence 🏋️♀️🔥
Sen de kafanda o eski kalıpları biraz esnet, erkek olarak güçlü kadın görmekten korkma dostum. Unutma, spor yapan kadın = disiplin, özgüven, sağlık demek. Bunlar da güzelliğin en sağlam parçaları zaten 💥🥊
Şunun hicbir güzelligi cekiciligi albeniligi yok bu erkek gibi kaldi ki erkeklerde bile berbat duruyor kadinlarda da kas olur ben cok begeniyorum ama böylesini degil asla kadinlarda erkeklerde de bir oran vardir kaldi ki böyle olmak icin ilaclara basvuruyorlar zaten
Kadın kadınlığını , dişiliğini kaybettiğinden andan itibaren çekiciliğini kaybeder. Fakat bu sadece görselde görüldüğü gibi abartıya kaçarsa. Hoş durmuyor. Tabi herkesin bakışı farklı olabilir.
Güzellik göreceli bir kavram kimi böyle sever kimi fit kadınlara hangisi genel olarak yakışıyor dersen ben fit taraftarıyım ama erkeğe çok abartılı olmadığı sürece kas yakisiyor
Kas oranı yağ oranından fazla ise cilt elastikiyet kazanmaz, fazla sarkmaz. Bu kararında bir doz bana göre ama görseldeki dişi hulk ı rüyamda görsem korkarım. Bu çok fazla