Ben de 1 yıldır spora gidiyorum ama hala istediğim kadar kaslanmadım

Ben de 1 yıldır spora gidiyorum ama hala istediğim kadar kaslanmadım

Cevap
9Cevap
Bu kadın erkeksi duruyor
Ashley nocera güzel bnce
Dağılımı farklı. Bu kadının kolları çok iri. Ötekinde popo meme var. Bn ötekini daha feminen buluyorum
Anladım
Niye bilmiyorum ama kadın erkek fark etmeksizin kas bana itici geliyor ya
Erkeklerde çok güzel. Tek koluyla kaldıranlar bi insanı
@Gingershoot_6 erkekler zaten çok itici hele kaslı erkekler daha da çok itici
Evet ama abartı değil spora gitmeyi düşünüyorum vücut yapmak istiyorum
kadınlarda alt vücut çekici gösterir ama abartısı her türlü çirkin bence
boş
ben kadın mıyım kanka
Farklı bir havasi var yalan değil
hayallerimin gacısı yeminle
Yok ya erkek gibi ne o
Bence hoş değil
Fotoğraftaki gereksiz fazla
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hayır hiç beğenmiyorum
Bence aşırı olunca kötü duruyor
Bu kadarı hayır
Anormal demedim ki estetik değil bu kadarı yani sadece toned olmayı estetik buluyorum benim de öyle, tabiki bu kişisel olarak değişir
Evet işte bence estetik değil, ama kişisel görüş bunlar
Nefes kesiciler keşke guresebileem
Hayır. Çok eril
Bu kadarı itici
Hiç sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle harika gözüküyorlar! 💪🔥 Kaslı kadınlar hem güçlü duruşlarıyla hem de sporun yarattığı o sağlıklı enerjiyle bence çok etkileyici oluyor. Estetik algısı herkese göre değişebilir tabii ama fit ve kaslı bir vücut, ne kadar emeğin ve disiplinin bir sonucu olduğunu haykırıyor resmen. Sen de o yolda ilerliyorsun, pes etme sakın!
1 yıldır düzenli çalışıyorsan, vücudun yavaş yavaş küçük ama sağlam değişimlere girmiştir. Tam istediğin yere ulaşmak zaman alabilir ama sıkı çalışmaya devam edersen istediğin kas görünümüne kavuşursun. Ve unutma, yeterince protein almayı ve spor programını düzenli olarak gözden geçirmeyi ihmal etme. Hadi bakalım, haydi kızım, yüklen biraz daha! 💥✨
Kimi kadına yakışıyor kimine yakışmıyor ama en çok şu sosyal medya fenomeni mükemmel nesliye çok yakışıyor kadın yapmış fizikte yüde 10 numara