Diğer erkekler kas yapınca kız bulur ben bulamadım hâlâ bakirim öpüşemedim bile 28 yıldır
2 ay
Diğer erkekler kas yapınca kız bulur ben bulamadım hâlâ bakirim öpüşemedim bile 28 yıldır
Kardo kasla vs alakası yok kadınlarda mantık aramayacaksın onlarda mantık düşünce yoktur onlar ya dış görünüşe ya da maddiyata bakar onlar erkekte akıla efendiliğe adamlığa Ahlak ve temizliğe bakmazlar p* olacaksın serseri ahlaksız çakal torbacı vs olacaksın kaslının da tipi var bir tek kas yetmiyor boy olacak yüz albenisi olacak saçların bol olacak anladın mı bu tek başına yetersizdir
Bende yıllarca kendime maddi manevi yatırım yaptım spor salonları pahalı kıyafetler araba vs herşeyim var giyiniyorum dışarı çıkıyorum biri bile bakmıyor ben kesiyorum o bakmıyor baktığım kızında tipi yok ona rağmen bakıyorum bakmıyor çünkü onlara çakal p* ahlaksız serseri mafya torbacı olacaksın
Türk kızlarının beklentileri hayalleri çok basit yurt dışında kahveye g* verirler burada ise havasından geçilmez Türk erkeğini beğenmeyen kesim afrikada kabileye gelin gidenler var
Adam olmazlar şimdi gidiyorum ücret karşılığı oluyorum kafam kulağım daha rahat
Bir kız sana bana geldi mi temiz kız ayağı yapıp eski ex leri ile kaşarlık yapıyorlar onlara hiç paranı yedirme gerek yok daha az masraflı oluyor
Kizlar ölmeyi hakrdiuor ya ciddn
3 sabıkadan aşağısına bakmiyoruz aşko:) tabi dış görünüşü de hayyyvan gibi olmalı :)195 boyunda iri yari adamlarin altinda inim inim inlerken çok da s. mizdeydi sizin ne düşündüyünüz 😘
@Ağustosböceği7 bend3 de var
@Ağustosböceği7 o zaman oldururuz kizlari incelle4 olarsk 😃
Oha mq az insan ol bee bide diyor neden yok senin gibi zihniyetekinin de olmasın ztn
Zaten onlara layıksınız paraya da taparsınız herşeyin bir değeri vardır en çok para en ucuz kız için harcanır
İnşaallah hiç ne sevgilin ne eşin olur kadınlara yazık olmasın
cok dertli erkek varmiş be... eee kızlara sorsalar onlarda ayrı dertte erkeklerden. ama sonucta erkek kadina kadin erkege ihtiyaci var evet farkli yapidalar ama herkesin dengi sevip sevilecegi biri vardir
ölseler napicaksiniz. erkek erkegemi takilmak niyetin kanka. iyi kızlarda vardir iyi erkekler olduğu gibi. hemen idam karariyla dar ağacina asmayin ya
Kardeşim sporu kendin için yap sağlık için yap desemde vucut geliştirme sporu ego için yapılan karı kız için yapılan bir spordur yalan söylemeye gerek yok ben 1.90 boyunda 50 kilo mavi gözlü adamken herkes bana yakışıklısın ama zayıfsın derlerdi kızlar beğenmezdi tercih edilmezdim karı kızdanda uzak dururdum spor a başladım düzenli beslenmeye başlayınca bende bir değişim oldu kilo aldım geliştim irileştim bir yere giriyorum herkes bana bakıyor sokakta yürüyorum kızlarla göz göze geliyorum gülümsüyorlar dedim bir şey oldu ama ne oldu anlamadım ilgi çekmeye başladım istenmeye başladım hayatım değişti öz güvenim arttı ama şu vardı her spor yapan yakışıklı olacak istenilecek tercih edilecek diye bir şey yok bu hayatta bu tamamen şans ben şanslı birisiydim spor sayesinde hayatım değişti çok ekmeğini yedim ama bu spor yapan herkes istenilecek tercih edilecek anlamına gelmiyor maalesef
Bunun bence 2 sebebi var, birincisi kas yapan erkek kendini normalden bi tek fazla hissediyor herkesi beğenmiyor beğendiği güzel kızlar sizin gibilere doymuş oluyor, ikincisi de kızlar bu kaslı havalı bana bakmaz diyor hepinizi genelliyor adım atmaktan çekiniyor siz de onları görmüyorsunuz bu sebeple.
mantikli bir yorum kizlar adina
Spor kız bulunsun diye yapılıyorsa zaten sıkıntı var demektir. Sporu insan kendisi için yapar. Kendini de diğer her alanda geliştirir ki hayatı anlamlı ve kaliteli geçsin. Biri sizi bulacaksa zaten bulur ve size sırf vücut için ya da maddi unsurlar için gelecek biri de hiç gelmesin.
Kas yapıp hâlâ bekar kalmak kadar sinir bozucu az şey var kanka, çok haklısın 😅💪 Ama spor kesinlikle boşa değil. Kas, sadece artı puan; tek kriter değil.
Şimdi dürüst olalım, ben de sahada iyi smaç vuruyorum ama karakterim toksik olsa kim bana tahammül eder? Spor sana özgüven, disiplin, duruş kazandırıyor. Ama kızlarla iletişim, flört dili, sosyal çevre, mizah, enerji… bunlar da oyunun diğer seti 🏐
Kendine “bende ne eksik?” diye abanmak yerine, “iletişimimi nasıl geliştiririm, sosyal çevremi nasıl büyütürüm?” diye düşün. İnternetten flört ve iletişim üzerine içerikler araştır, hobiler bul, insanlarla tanışabileceğin ortamları keşfet. Spor formunu korur, seni daha özgüvenli yapar, kilo kontrolü sağlar, duruşun değişir. Geri kalanı da sosyalleşmeyle geliyor dostum 🏃♂️🔥
Özet: Spor boşa değil, oyunun sadece ilk yarısı. İkinci yarıda sosyal skills, iletişim ve sabır var. Pes etme, sen bu maçı uzatmalarda alırsın kanka 😉🧠💪
Cevap
62Cevap
Bence sporu kendin için yap gerisi boş
sporu kendin için yap
Ya bunun kas yapmakla Ne alakası var senin Amacın Zaten evlilikten önceki Zina yapmaksa Ooo hiç boşuna uğraşma yani helalinden birini bana öyle evlen her şeyi kas yapmaklada bitmiyor kendini Her anlamda geliştirebilmiş misin İşin gücün var mı aile yapıların nasıl kişisel olarak kadınlara karşı saygın sevgin var mı lay laylom mu takılıyorsun
Boşuna değil kardeşim, sadece eksik yerden bakıyorsun. Kas yapmak seni bir adım öne atar ama tek başına “kız buldurmaz”. Bu iş sadece dış görünüşle bitmiyor. Sen fiziğini yapmışsın, tamam, ama asıl mesele o fiziğin üstüne ne koyduğun.
Bak şöyle düşün: spor sana disiplin, özgüven ve iyi bir görüntü kazandırır. Ama iletişim yoksa, sosyal ortamın yoksa, kendini ifade edemiyorsan kimse gelip seni keşfetmiyor. Yani sorun sporda değil, spordan sonra hayatına ne kattığında.
Biraz ortamlara girmen lazım, yeni insanlarla tanışman, muhabbet açman, risk alman gerekiyor. Reddedilmek de bu işin parçası, bundan kaçtıkça aynı yerde kalırsın. Kızlar sadece kasa bakmıyor; tavrına, enerjine, konuşmana bakıyor.
Kısacası spor boşa değil, tam tersine seni hazır hale getiriyor. Ama o hazırlığı kullanmazsan tabii ki sonuç alamazsın. Bu iş vücut + karakter + iletişim üçlüsü, biri eksik olunca olmuyor.
Bence sana kim kas yapınca kesin kızlar kucağına düşer dediyse git onu kaslarınla güzelce bir presle :)
Bu or spular sadece paraya mi dusuyor
Ya dürüst olucam bu biraz kişiyle ve kızla alakalı
Bende sporcuyum hemde kaç yıldır bi tane bile çıkma teklifi gelmesi çünkü dışardan aşırı soğuk ilişkiye ters gozukuyorum
Kimileri buna çok dikkat ediyor. Kimileri yüze kimileri paraya kimileri komikliğe kişiliğe dikkat ediyor. Bence bi kızla tanış arkadaşça veya oğlanla sonra yagaş yavaş konuşmaya başla
Aşırı doğru ama o tip herkese gülen insanlar vurdumduymaz oluyor biz öyle olamayacağımız için herkese hemen sıcakkanlı yaklaşamıyoruz
@xkraltr2106 evet işte o biraz çevreyle alakalı zor anlaşılırsın ama ankaşılımcada kalitelisini bulursun. Amaç gerçekten anlayananı bulmam
Evet o yüzden seçici davranıyoruz kimisi zamanla böyle oluyor kimiside baştan beri doğru kişiye denk gelmek istiyor çevrenin etkisi bulabilme açısından çok büyük etki haklısın
Kası başkasına değil kendine yapacaksın. Boş yere yapmışsın. Ben bir kız olarak şahsen kaslı erkek sevmem ama seven var. Olmayan şeyi oldurmaya çalışmak kötülük getirir huzursuzluk getirir bazen bazı şeyler olmuyorsa bırakacaksın ustelemiceksin
Spor yapman çok güzel ve devam etmeni kesinlikle tavsiye ederim. Kız bulma konusunda ise , sen meseleyi yanlış anlamışsın 😊. Lakin bu durumlar ve eğer gerçek ise öpüşmemiş bile olman çok güzel. Mutlu olmalısın. Evlenince yaşaman çok daha güzel olur.
Vah be kardeşim hata yapıyorsun kası gelişmiş vücudunu kız bulmak uğruna harcama emin ol kız bulamasan bile güçlüsün dincsin ayaktasin kardeşim bozma moralini kası enerjiyi bu konulara indirgeme aynı yoldan devam. emin ol onlar seni bulacak birçok fiziksel işte çalışmış doğal yoldan kas yapmis kardeşin olarak söylüyorum bunu sana
Kız bulmak için sırf kas yaptıysan çok beklersin, sadece kaslı olmakla ibaret değildir. Önceliğin kendini odaklanmaya önem vermelisin. İyi bir iş hayatın olmanın ve sosyal ilişkilerin varsa başkasından daha çok kendini değer vermelisin kendi enerjini verirsen kız hayatına girmesi için hep hayal et istediğin gibi olsun. Bilin ki odaklandığın şey büyür unutma.
Spor yapmak asla boşa değildir; sana özgüven, disiplin ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Ancak ikili ilişkiler sadece dış görünüşten ibaret değil; sosyal becerilerini geliştirmek, yeni ortamlara girmek ve doğal bir iletişim kurmak işin diğer yarısıdır. Kendine odaklanmaya devam et, doğru zamanda doğru kişiyle mutlaka karşılaşırsın.
Kardeş kendini acındırmaya mi geldin bana kolpa gibi geldi ayrıca Sporu kızlar için yapıyorsan senin its over🥀(işin bitti) demektir Bro bir erkek böyle asla düşmemeli Hayat amacınız kızlar olmuş bu mentaliden çıktığında Kızlar gelir diğer türlü hayatın boyunca ezik bir insan olursun
Lan oğlum ne uğraşıyon merakın varsa karıya git merakını gider... Girdiğin zaman anlıyıcaksın ki hüyyyyyy 2000tl havayı * için verdim diyiceksin 🤭 Öyle bir lvl atlamıcak ztn hayatın. Evlenicek karılar özellikle vermiyor ki böyle boş bir şey olduğunu görünce hevesleri kaçmasın sazanı avlamadan kaçırmıyım diye.
Öncelikle yaptıysan kendin için yaptın kız düşürmek için değil ikincisi de vücut yapmış olmana rağmen hala birisiyle tanışladıysan bu demek oluyor ki davranışlarında bir problem var
Kız bulmak için yaparsan bulamazsın kaderinde ne zaman yazılmışsa o zaman o seni bulur sen ümidini kaybetme yeter yalnızlık Allah'a masustur daha çok gençsin boş ver Allahım ne zaman kısmetini açacağını bilir sabır etmek lazım
Hatuncuk seni çok özledim ya ❤️😍
Sadece fizikle olmuyor kadın ruhundan da anlaman lazım mesela benim kuzenim var kas çalışıyor kız buna telefonda niye bana oşkotom demedin diye trip atıyormuş demek ki normalfe diyor bizimki bilmem anlatabildim mi 😂😂
Bana uzun yaşayan bir sporcu ismi bulabilir misiniz? Neden bu sporcular hep erlen ölüyor. Sen seksi boş ver, seks için spor yapılmaz.
Hızlı ve sportif hayvanlar bile kısa ömürlü ama bakın kaplumbağaya ömrü 600 yıl olan var
Kanka kendin için yap ne yapıyorsan bırak kızların peşini sen kendine ve gelişimine odaklan onlar zaten bir süre sonra senin peşinden koşmaya başlarlar merak etme ;)
Herkesin pesinde kosarlar benim kosmazlar bence
benim koşmazlar diyerek. boyle dusunerek bastan kapatiyon kapilarini. özguvenli olsan kasa bile ihtiyacin olmaz
Sporu kendin için yap kız bulmak için fazla bir şey yapmana gerek yok tabi %97lik kısım için para asıl mevzu.
Para ne yazık ki böyle şeylerin kapısını açmasa keşke.
Parali olsam da seks yapmazlar b3nle qrkadas olup para isterler
Yaparlar brom paranı istemeleri yerine senin de yapmaktan keyif aldığın çift kişilik aktivitelerde harca. Sonu malum olay zaten. Hikaye belli
26 dan sonra kız bulmak zorlaşıyor. Yaşıtlarına ve büyüklere okey sen bu değişir tabi. Onun harici sosyal medyadan konuştuğun kişiler abi çekmez daha çok şansın oluyor
Benim icin hep zordu
27 de uzun ilişkim bittiğinden beri sapım. Hadi ilk 1 sene ben istemedim ama ondan sonra ev iş ev hayatında kız arkadaş bulmak çok zor
Sen sana gelmelerini bekliyorsun, kuşum sen gidip kur yapacaksın onlar kucağına oturcak
siz spor yapınca kadınlar kucağınıza düşmeyecek anca ergen kızları kandırırsınız öyle
Kaslı diye bir erkeği seçmiyorum. İdeal kilonu koru sağlığın yakışıklılığın için o yeter,
Bende 26 yaşındayım. Kalbim kimseye ısınmadı hala.. Yani sevdiğim biri vardı evlendi. Olmayınca olmuyor işte,
Şahsen ben kadınların kasa çok bayilmafiklatini düşünüyorum kendimde pek hoşuma gitmiyor olsun ya da olmasın o kadar da umursamicam bişey değil ama sağlığın için çok iyi bişey yapmışsın
Kız bulamamak terimi bi kere ofsayt birader öyle durduk yere kız gel arkadaş olalım da demez biraz girişken olman sohbet tarzının olması lazım ben hayatımda kimseye teklif etmedim ama sayılarını isimlerini bile unuttum çoğunun arkadaş gibi davran samimi ol kendin ol yeterli çokta kasma kendini rahat davran başkası olmaya çalışma kaslarımız var diye kimsede kucağımıza zıplamaz tabi ekstra bir vucut değilse sana yaklaşan gözleri boşa çevirme
Utangacsindir, konuşkan değilsindir ortam sosyallik ister bu biraz özgüven de dikkat çeker biraz fizik bir yere kadar etkiler kızları..
Sen kas yapıyorsun sonra da kizlar sana bakmıyor diye kizlar ölmeyi hakediyor mu diyorsun? İşte bu yüzden kimse yok etrafinda
Spor yapanlar genelde egolu oluyor ya. Kendini bir şey sanmaya başlıyor. Hahahhaha sanırım bir kas bir de para insanı bozuyor 😂😂
kas ve spor yapmanın sevgili yapmak ile bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum, bulursun illa birini gencsin daha
Bende kasli severim ama sadece bu yeterli değil
Ahlaklı, güvenilir, özgüvenli ve olgun olmalı
Olgun ve ozgubenli degilim
Knk belki kızları yicekmis gibi bakiyosundur. Korkutmadıysan artık..
Oyle bakiyormusum oyle diyorlar
Kadınlar Üveyik Kuşu gibidirler.. ürkütmeyeceksin..
Ahlak, karakter, inanç daha önemli. Bunlar yoksa kasın bi önemi yok
Maşallah knk ne güzel namusunla yaşıyorsun biraz daha sabret evlen bence
Boy kaç?195 ve üstüysen kadinlar para verir beraber olmak için🤣 onun dışında eger uzunboylu yakışıklı kaslı iriyarı bi adam değilsen dünya zengini de olsan sen para vermek zorundasin kadin bulmak için, artik annemiz bile babamiza bedavaya vermiyor biz niye verelim aşko:)
Reel de hiç kaslı gezdin mi bari. Yani hayal aleminde gezmek ayrı reel de gezmek ayrı
Gezdim ikinci uniye bile basladim
orada da bakan yok
Neden tedavi olacagim kimsenin bana bakmamasi hastalik degil
Kimsenin bana bakmamasi hastalik mi
Kral kadınlar genelde özgüveni yüksek erkeklere tav olur, istersen popiş göbelek ol ama özgüvenin her zaman sağlam olsun.
Kız olayını bilmem aynı yaştayız bende estetik bir görünüme sahip olmak istiyorum ama alkolü bırakımıyorum.
Sadece kız bulmak için kas yaptıysan hata etmişsin. Kas yapabilirsin, bu bir artı ama kişisel gelişimini tamamlayamadıysan kas pek işe yaramıyor.
Bu aklına bile gelmemeli aslında. Yolunda yürü. Senin yanında yürümek isteyen çıkar illa ki. Bu düşünceni hareketlerine yansıtırsan yaklaşmazlar sana
Bence girişkenlik, harekete geçebilme cesareti ve konuşma yeteneği önemli. Bunlar yoksa kaslar senin ağırlığını kaldıramaz 🙃
Bence sen kendini ağırdan al, yani biraz naz yap kimseye takılma ezcuk havalı ol onlar kendiliğinden gelir ama bu payını gören gelmez artık))
Bir psikolog olarak yanıtlayım; Dış görünüşünle alakası yok, Allah nasip ederse olur, çünkü sevgi de Allahın verdiği bir rızıktır. Demek ki gerçekten temiz kalpli birisin ve Rabbim seni kalbinin kırılmasından ve gereksiz günahlardan koruyor. Seni eşin olacak kişiye saklıyor. Ikiniz de hazırlık aşamasındasınız, zamanı vakti gelince Allah sizi buluşturacak, ve o zaman sen de neden geciktiğini daha iyi anlayacaksın.
Psikolog degil de imam gibi cevaplamissin
@goldenheartt Psikoloji illa batı bilimine dayalı olmak zorunda değil. Islam ve tasavvuf psikolojisi denen bir şey var hanımefendi
Haklısında bunun tam olarak bilimsel tarafı neresi?
üstteki cevabımı oku. Ve psikoloji bir bilim dalıdır evet ama terapi ve danışmanlık asla 100% bilimden oluşamaz. Manevi açıdan da terapi ve danışmanlık verilebilir. Eğer danışan müslümansa islami ve manevi açıdan da bakış açısı sunulabilir.
Anlıyorum demek istediğinizi fakat bunun soruya yanıt olduğunu düşünmüyorum siz bekleyin diyorsunuz ama kişi beğenilmemekten şikayetçi
Sporla bulacağın kızdan ne hayır bekliyorsun
Six pacin yerini göbek alınca bırakır gider
Kızlar spor yapan erkeğe düşüyor diye bir şey yok ki. 🤣
Spor yapmayan erkek sevilmiyor mu yani. Ne saçma
@Yasemin_683 15. Yaşındasın sus
22 yaşındayım. Knk al tüm sporcular senin olsun ne diyim 😂
Kızlar kasa gelmiyor ki
Güçlü sert karakterli durusuyla karizma adamlığı ile ön plana çikanlara bakiyorlar
Kas yapmak sadece yeterli olmuyor
Derde bak aw sanki hepimiz dudaktan dudağa geçiyoruz
Puhaahhahaha
30a gelmişsin evlilik yaşın gelmiş ondan. Bu yaştan sonra AŞna fişne bekleme 18 20 yaşında değilsin
Evlilik dusunmuyom yapamazsam da ortaligi savas alanina c3viririmmm18 den beri cabaliyorum
Evlilik düşünmeyene kızlar gelmiyor sen 31 e devam et
Nah gelmiyor millet fb yapiypr
Esclar yapar zaten esc arıyorsan dolu ama aşk meşk dolu seks bekleme
Askli seks istemiyorum seks yeter ama normal bi kizla
Normal kız evlenir. Hem ne fark eder git escla ol amaç belli zaten. Ne milletin kızına musallat oluyorsun
Normal kız istiyorsan evlenirsin yaparsın. Hem yoğurdum soğumasın hem ayranım dökülmesin dersen 28 yaşında kasta yapsan böyle kalırsın. Senden geçmiş zaten git evlen
Musallat olmuyorum kiz da istemesi lazim sanki kizlar yapmiyor catur xutur bize gelince namuslu tqkilirlar
O zqmqn tecavuzcu olrum ne evliligi kizlar patlak
Yapanlar esclar işte. Herkesle yapıyorlar normal kızlar yapmıyor anladın mı adı üstünde normal kız.
Sen nasıl bir mahlukatsın Abaza oksijen israfı evlenip kadınında rızası varken evlenmeyip at bokunu yemek niye seni asmaları lazım tecavuzcu
Lan or spu yasim gecerse boyle olur git bunu seks yapan erkeklere soyle onlari kiskaniyorum ölmeyi hakrdiyorlat
Lan mal oğlu mal evlilik yaşın gelmiş bu saatten sonra seninle kimse sevgili olmaz eşşek kadar adamsın 18 yaşında değilsin sevgilin olsun git evlen seks yap ospu evladı
Eşşek kadar olmuşsun hala sevgili olma peşindesin 18 yaşında değilsin kartlaşmışsın yaşlanmışsın kim ne yapsın seni genç erkekler varken aq
Daha opemedimm bile bi kizi dudaktan oysa cok masum bi sey
Olm sporu kız bulmak için değil kendi sağlığın için yapacaksın awq kertenkelesi
Bence spor yapma ile kız bulmanın hiçbir alakası yok yanlış yoldasın
Bir şeyi kendin için yapınca işe yarar başkası için değil
sence kızı kas yapınca mı buldular? acı bi hayal dünyasında yaşıyorsun birader.
Kız bulmak için spor yaptıysan evet boş yere spor yapmışsın.
Sen sporu sadece kadın kız bulmak için yapıyorsan geçmiş olsun
Sporu kendin ve sağlığın için yap başkası için yapma dostum
Acaba iletişimde mi sıkıntı yaşıyordun, özgüven problemin falan mı var.
Kız Arkadaş , bulmak için spor yapıyorsan boşuna uğraşma derim, Spor u kendin için yap.
Hayatta, özellikle kendiniz için iyi bir şeyler yapıyorsanız en başta ve hatta yanlızca kendiniz için yapın o iyiliği. Birincil amaç bu olmalı. Ama yalnızlıkta Allah'a mahsus orası ayrı. İnşaallah gönlünüze göre biriyle karşılaşırsınız.
Sadece kasla olmuyor ki, kaslı tipsiz zilyon erkek var canım .
Tipim iyo
Sana göre öyle, kadınlara göre erkeklerin özgüveni daha yüksek.
Spor yapanlar evleniyor ya da kız buluyor diye bir madde mi okudunuz bir yerde
Saflıkta zirve:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?