Kolesterol biraz düşsün diye vs spora başladım koşu bandı tempolu kullandım bitti pat diye indim çok başım döndü
2 ay
Kolesterol biraz düşsün diye vs spora başladım koşu bandı tempolu kullandım bitti pat diye indim çok başım döndü
Kolestrolden doalyı normal. Biraz daha kondisyon ypaınca geçer. Bende de biraz kolestrol var uzun süre çömelerek çalıştığımda ya da ayaklarımın üstüne neyin oturduğumda bazen wc de çok kaldığımda falan , yani kan akışının nefese ayak uyduramadığı durumlarda olabiliyor.
Bir anda bitirdiysen ve ilk defa kullandığın için olmuştur
Kullanım esnasında dengeli kullanırsan bitişinde yavaşlatır yürüyerek bitirirsen alışırsın bir kaç güne
Koşu bandından pat diye inince baş dönmesi çok normal kuzum 🏃♀️💫 Vücut hızla akarken bir anda durunca denge şaşırıyor. Ben de ilk zamanlar bandı bırakınca zemin kayıyor sanıyordum 😅
Bir dahaki sefere tempoyu yavaş yavaş düşür, 3–5 dakika yürüyüp öyle in. Bol su iç, nefesini de kontrol et. Düzenli kardiyo kolesterolüne de çok iyi gelir, sakın gözün korkmasın, devam et koçum 💪🔥
Cevap
20Cevap
Normal,
Normal koşu bandında sebit elimde yürümeye devam ederken bir anda durup Normal egimsiz yere inince vücudumuz bocalar
Tempolu kullandıysan olabilir belki. benim hiç başıma gelmedi bende de var yürüme bantı ama hiç başım dönmedi🙄
Tempo önemli dikkatli olman lazım koşu bandı beni hâlâ korkutuyor 😅 dizlere de dikkat et
Bir daha ki sefere koşu bandının hızını yavaş yavaş düşür, 3–5 dakika yürüyüp nefesini kontrol et. sonra banttan in.
bence birden yüklendiğin için öyle olmuştur. zamanla yavaş yavaş başlayıp tempoyu yükseltirsen sorun olmaz
Birden sakın inme iyi ki bir şey olmamış yavaşlatarak in
Başın döner düşer kafanı vb vurursun Allah korusun o hızdan bir anda inince bileğini burkabilirsin
Bence eğimi arttır öyle yürü hem zayıflamaya hem sıkılaşmaya bire bir spor yaptığım için biliyorum öyle koşmana vb gerek yok
Koşu bantını yavaştan başlayıp ileriye doğru hızlanacaksın
Normal koşubandı yapar öyle vakalar
Yavaş yavaş arttırman lazım kötü olur birden
Yorarsın vücununu kaslarını alışık değil kalbini yorar kademe kademe gitmen lazım sigara alkol kullanıyorsan onu da bırak derim
O zaman güzel vidolar var bunla ilgili yazılar var bence onlara bak
Dikkat etmelisin biranda yüklenme
İlk başta normal yavaş yavaş yüksel
Kan şekerin düştü sanırım tatlı at ağzına
Bence normal çünkü yorgunluk su kaybı vs
Ben de öyle olmuştum elim ayağım titremişti😂
Hafif tempoda başla birden hızlı olma
Vücut hamlasmis o yüzden birden yuklenilmez hafif tempoyla başlarsın kendini 2 hafta öyle hazırlar sonra bir tık yukseltirsin tempoyu yavs yavaş forma girersin
kan basıncını ayarlaman gerek
Yoğun stres olabilir
Normal dır..
evet normal
benimde ablam yıgılıp kalmıstı
Normal
İlk kez yapıyorsan normal
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?