Kişisel antrenör alınan verimi arttırır mı yoksa gereksiz mi? Bunun için ekstra ücret ödemeye değer mi?

Kişisel antrenör alınan verimi arttırır mı yoksa gereksiz mi? Bunun için ekstra ücret ödemeye değer mi?

Profesyonel anlamda ilk defa yapacaklar bence alırlarsa çok iyi olur. Onun dışında bir çok kurumsal yer artık salonları personel trainer sisteminde ilerliyor.
PT hizmeti almak bekar ama evlenip boşanmış ya da sadece istekli ama yapılı erkek istiyorum diyen FB arıyan kadın ve kızların kullandığı spor koçluğu hizmeti... Bir erkek bu extra hizmeti almaz.
Kesinlikle faydalı. Özellikle başlangıçta hareketlerin formunu doğru öğrenmek, sakatlıkları önlemek ve süreci hızlandırmak adına iyi bir yatırım.
Ne güzelsin öyle hazalcım
@gizembenn6 Teşekkür ederim, çok naziksin. :)
Yakışıklıysa değer ya dermişim jakshdkjadh
😂😂😂
31 yaş az değil ama yine de benden gençsin, o yüzden sana açık açık söyleyeyim 😊 Spor geçmişin azsa veya hedefin net değilse personal trainer verimi ciddi arttırır 👍 Doğru form, sana özel program, beslenme yönlendirmesi ve motivasyon kısmı gerçekten fark yaratıyor 💪
Ama zaten yıllardır spor yapıyorsan, temel hareketleri ve beslenmeyi biliyorsan her zaman şart değil. Bütçeni zorlamayacaksa en azından 1-2 ay PT ile çalışmak yatırım gibi düşün, sonrasında kendi başına da devam edebilirsin. Kariyerinde olduğu gibi sporda da doğru rehber seni zaman kaybından kurtarır 😉
Cevap
15Cevap
arttırabilir evet. ama kendim çalışıyorum.
Yok Ağa çok müdahale ediyorlar yok böyle olmadi şöyle kaldircan yok bu duruş olmadı şöyle durucan Ağa beni salcaklar iki kıçı kirik ağırlığı da kaldıramayacaksak sporu bırakalım gitsin gerçi onların da işi bu saygı duyarım ama bir noktadan sonra baktım olmuyor dalarsin ipini bırak bildigin gibi yapsın dersin öbür türlü motivasyon düşüyor
Ben spor salonunda bile kendimi rahat hissedemiyorum ki trainer ile hiç edemezdim. Hala salon anksiyetemi aşamadım yıllar oldu artık evde kendi kendimin hocası oldum kanakssn
Spor salonu ve antrenör abartılıyor. 4 bölge 4 hareket ile tüm vücut antreman 2 günde bir 45-50 dakika yapılsın yeter
Bir iki salona gittim ben ama onların da bilgisinden tam emin degilim.
Eğer calisilacaksa bile bence her insanın elinde bir anatomi kitabı falan olmalı veya sakatlanmalarin nasıl oluştuğuna dair ön araştırma yapması gerekir.
Sadece gözüme kestirdiğim olursa. Yoksa yapay zeka diye bir şey var. paramını düşmanı mıyım yaani 💅
Profil foton grup yapılan evlere benziyor 😅😅
Sanırım arttırır kendi başına zor oluyor ama adam gibi. İlgilenecek biri olacak tabi. Yemeden içmeye gelişim takip edicek.
İleri seviye hedef yoksa yarışmalar filan veya kişi zengin değilse bence gerek yok.
Arttırır galiba ne bilim aq kaç kez trainer ile çalıstım sfsfsf
Her hareket internette gösteriyor. Değmez. Para kaybı.
Kadınlara versinler o hizmeti. Erkekler para tuzaklarına kolay düşmezler.
Yani işini bilen biriysen gerek yok kendini gözlemle oluyorsa devam et olmuyorsa geçiş yapsrsın
Evet çok faydalı olur gelişim için ama çok para isterler
Ben personel trainerle çalışmayı yeğlerim çünkü aletleri kullanmayı etmeyi bilmiyorum birini fazla kullanırım sakatlık çıkar eder ha eğer biliyorsan sakatlık da çıkarmazsan insan tek başına çalışabilir
Valla sorma zaten sırf onun için gidiyorum arada yoksa ne işim var 😀😀
Seviyo musun pt ile çalışmayı
Başlarda olabilir ama alıştıktan sonra gerek yok diye tahmin ediyorum
Bence kesinlikle evet.
Çalıştınız mı hiç PT ile
@PattisSosis hayır
Bence daha faydalı, hareketleri doğru yaparsın
İllaki sonuçta sana çalışman için baskı yapar
Tabiki arttırır
Yeni başlayanlar için evet
Pt ile çalıştınız mı
Gym bron ils çalışacaksın ki daha çok verim alasın
Fitness ise gerek yok dövüş sporuysa gerekir
İlk defa başlayanlar için faydalı
Çalıştınız mı hiç PT ile
Kesinlikle artırıyor.
Çalıştınız mı hiç PT ile
Artırır
Kendi partnerin en iyisi
Evet …
Muhakkak artırır
Değer
Çalıştınız mı hiç PT ile
@PattisSosis kendi başıma yaptım ben hep spor yıllarca arkadaş edindim faydaları oldu.
Olabilir
Sanmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?