Personal Trainer ile çalışmak faydalı mı?

Özel hoca imkanı
Bir kere seni gözlemleyen birisinin olması avantaj hem bir spor arkadası gibi hem de verimlilik açısndan spor yaparken ister istemez güzel bir ritimde akış oluyor
Sonra daha disiplinli oluyorsn spordan sonra ertesi gune hoca oldugu icin daha hazırlklı geliyorsn
Sonra bir ücret ödemissn o nedenle spora karsı es gecmeden daha disiplinli davranabiliyorsn
Sayıları setleri sen kafana göre degl hocaya göre yaptıgn icin hareketlern etkisi daha buyk
Anlatmakla bitmez ki yaşamak lazım.
Bire bir ders aldığı için kaynatma durumu söz konusu değil.
Hareketleri doğru teknikle yapmasını sağlıyor.
Beslenmesini düzenli takip ediyor.
Motivasyonunu yüksek tutuyor
Daha ne olsun..
Bi dönem bir spor hocasıyla çalışmıştım. Faydalı evet ama çok da gerekli değil bence
İşini bilen biri için değil tabi. 😌
İşimi bildiğimden değil de öyle işte🙄
İlk defa başlandıysa ve hareket formları bilinmiyorsa PT ile çalışılabilir. Deneyim kazandıktan sonra PT ' ye gerek yok çünkü hareketlerin formlarını daha doğru yapıyor olursun ve kas yapını artık tanıdığın için hangi hareketin daha verimli olduğunu hissedersin.
Teşekkür ederim hocam :)
Rica ederim :)
Cevap
7Cevap
Özel antrenör sizi yakından gözlemler hatanızı size söyler ve en önemlisi program dahilinde spor yapılır. ama ileri seviyesiyseniz kendiniz de yapabilirsiniz
Şey işte ‘ o hareketi yanlış yapıyorsun kardeşim ‘ diye uyarması 😀
haha :D
Bence oldukça faydalı olur sonuçta işinin ehli insanlar. Ama ben kendimin personal traınerıyım o yüzden öyle bir derdim yok 😅
İşinin ehli biriyle çalışmak muhakkak faydalıdır. Hataya fazla yer olmayacağından alınan sonucu arttırır diye düşünüyorum.
Çok faydası var bir kere sana moral aşılıyor daha verimli çalışmanı sağlıyor
Yeni yetmelerdense çok faydalı olacağını düşünmüyorum çünkü şu an önüne geçen pt oluyor. Ama gerçekten insan fizyolojisine anatomiye hakim kendini geliştirmiş biriyse bence max verim alınır.
Tembel ve hemen spor yapmaktan vazgeçen insanlae için bence ekstra faydalı
Daha hızlı gelişirsiniz. <3
Kişiye özel yapılan bir program üstünden gidiliyor
Tabii ki de çok fazlası var.
Daha düzenli spora alışmak.
Jimlastik için aldım. 1 ay. Biraz bilgi kattı bana
Faydası ypk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?