Gizli Üye(25-29)3 aySıfır... Erkeğe kadınlkık yapıcak kadın değerlidir... Spora gidiyorsa bir değeri yoktur bunun karşı cinsin ona karşı davranışına. (amsalak abazanları saymadım) Erkeğine seviyeli iyi davranan. ne kendini kırdıran ne karşı tarafa düşmanca davranmadan sorumluluklarının bilincinde bir kadın. Yatak işlerini iletişim işlerini ve sosyal hayat işlerini dengeli ve tutarlı olan kadın 10/10 görürüz. yataktan başlar sosyal ortama doğru gider bu... En önemlisi iletişimi kadının. Bencilliğine kapılmadan dengeli olabilmesi. Kadınların bencil iç güdüleri çok baskın. Bir yerden sonra iletişim işe yaramıyor. Aşırı kilolu ve zayıf olmıyıcak çünkü sorumluluk bilinci olan biri zaten dengede olur.
17 Yorumla
Soran3 aySağlığına dikkat etmesi de mi kötü...
Cevap sahibi3 ayÇok fazla dikkat etmesin. ideal olsun normal 75+ kg geçmesin yeterli. Ölüceksin bir gün zaten üremek, bakıcılık yapmak ve senden daha iyi nesil yetiştirip sonra da ölmek için yaşıyorsun. Orantısız spor yapmak doğal bir hedef değil bedenin için.
- 2 ay
Üremek bakıcılık yapmak bababa kadın değil mi ben dışarda surtecem kadın hem ev işlerini yapacak hem çocuğa bakacak hem temizlik yapacak hem benim isteklerimi yerine getirecek hem camasirimi yıkayacak hem benim akrabama arkadaşlarıma hizmet edecek ketçap mayonez de ister misin od kafa
Cevap sahibi2 ay@hükümsüz34 Sktr git sana kadın değil hizmetçi lazım. O şekil olan kadın mı bulabilirsin bu devirde bir de yazmış hayvan herif bulabilicekmiş gibi öyle kadın. Kendi hayvan düşünceni bana yıkma da sktr giıt allahın südü bozuğu.
- 2 ay
La olm şaka mısın senin yazının karşılığı o onları öyle gören sensin hala yazı okumayı beceremiyor musun skk
Cevap sahibi2 aySenin gibi aç boş gezenin boş adamı değilim ki ben dışar da sürtiyim. Hayvan, herkesi kendi gibi biliyor.
En İyi Cevaplar
3 aySpor dediğin : Sadece spor salonunda erkek ve bayanın bir arada spor yapması ile olmuyor. Ayrıca spor salonunda karşı cinsteki insanların içinde daracık tayt ve südyenimsi göğüs dekolteli kıyafetler giyerek spor yapılır veya yapılmalıdır vb. diye bir zorunluluk'da yok. Çekicilik fit vücud ve spor salonunda veya bir parkta'ki spor aparatları ile uygulayan bayan çekicilik ile değerlendirilmemeli. İnsanı tanımadan görsel görünüşü spor yapması giyim tarzı, maddi durumu vb. çekicilik anlamı taşımaz görsel farkındalık sağlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayKadınlar hatlarından dolayı spor yapmadan da seksi olabilir vücut yapısına bağlı olarak. Kafayı sporla bozmuş kadını da erkeği de sıkıcı bulurum. Fitlik kadar hayatını harcamadan, sağlık için yapıyorsa takdir ederim ama. Tamamen şekilcilik ve dikkat çekmek için yapan birinin psikolojisi hiç benlik değil.
00 Yorumla
3 aySpor sadece fiziksel bir durum değil, aynı zamanda öz disiplin ve yaşam tarzıdır. Bu yüzden çekiciliği estetikten ziyade, o disipline sahip olmanın verdiği özgüvenden kaynaklanıyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Spora giden fit bir kız, çoğu erkeğe göre rahat 8-9/10 çekici oluyor kanka 🏐💪 Çünkü fit vücut = özgüven, disiplin, enerji demek. Ben sahada ter döktükçe kendimi daha iyi hissediyorum, bu da duruşuma ve karizmaya yansıyor.
Ama unutma, olay sadece karın kasında değil. Espirin, zekân, tavrın hep bonus puan. Spor yap, formda kal, gerisi zaten akar 🏃♀️🔥00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Sporcu olduğum için ehli olduğum kişiye denk gelmek isterim. Eğer dine de ilgisi olup olgun ise 10/10 olur muhtemelen. : )
111 Yorumla- 3 ay
Güzel yorum, sizin yüzünüzden böyle olduk diyen zarganalar var...
- 3 ay
Siz dininize bağlı mısınız?
m 3 ay@Meçhul_Kadın İnancım hayatımın bir parçası, kalbimde taşıyarak İslam'ı yaşayan biriyim neden?
- 3 ay
Sevindim Allah yolundan ayırmasın, beklentilerinizi kendiniz uyguluyor musunuz diye merak etmiştim
m 3 ay@Meçhul_Kadın Tabii ki, İslam dini sadece namaz kılmaktan ibaret değil. Saygıda kusur etmemek gerek. Yaradan Kur'anda bize insan olmamızı emrediyor, güzel ahlâk, merhamet ve saygı gerekiyor.
- 3 ay
Haklısınız lakin inancı ibadetle tasdiklemek de mühimdir. Sonuçta ibadetler, imanın hayattaki tezahürüdür
m 3 ay@Meçhul_Kadın Evet, yanlış anlaşılmasın ibadeti elimin tersini ile itmiyorum, İslam dinimiz sadece ibadet etmekten ibaret olmadığını belirttim. İbadet ettiğimiz kadar da saygıda kusur etmememiz gerekiyor. Yetim hakkı yememek, yalan söylememek güzel ahlâklı olmak gibi.
- 3 ay
Haklısınız katılıyorum, ben önemli bi hususa dikkat çektim sadece.
m 3 ay@Meçhul_Kadın Teşekkür ederim. : )
- 3 ay
İyi geceler diliyorum
m 3 ay@Meçhul_Kadın Size de.
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 3 aytipi ya da fiziği çekici bulmam.
00 Yorumla
3 ayKadın kiloludur tamam mı? Doktor değil ki bu kilolardan kurtulman lazım sağlığın açısından problem derse o zaman hani salona girebilir veya spor yapabilir veya normal de spor yapabilir ama ben bir kaslı kadın görmek istemiyorum ya Ben ne bileyim 70'in altında bir kadın görmek istemiyorum mesela ya ama 70 kilo nedir ya Kadın dediğin böyle Zımba gibi olacak yağlı olacak etli mutlu olacak ya Yani kadın yağlıdır yani kadın rahatsızsa yani ağacına mı çakacağım yani şey düşün yani zayıf kadın benim için elimde kalır ya düşünsene Ben 10 senedir falan kadın yüzü görmedim mi Düşünebiliyor musun 10 senedir kadın geçirmişim elimi yalayacağım yutacağım hepsini Affedersin doyuracağım kendimi kadın kuru ağaç gibi
00 YorumlaDürüst olcam ben sporcuyum ve partneriminde sporcu olmasını çok isterim. Öz disiplindir vazgelmezdir spor benim için ama kriter vardır. Ben nasılki tayt+sütyen gitmiyorsam sporda sadece spor için gidiyorsam oda öyle gitmelidir spora.
11 Yorumla
2 ayBen bir kere Instagram'da Spor salonuna gidip hikaye atan kızın erkeklerin dikkatini çekmeye çalıştığı için bunu yaptığını aslında amacının Spor yapmak olmadığını yazan bir gönderi görmüştüm bu konudaki görüşler çok farklı erkeklerde
01 Yorumla
Soran2 ayErkekler için gotunu kaldıran kadın da ayrı manyak 😀
Gizli Üye(30-35)3 ayYüzü ne kadar güzel.. Gülüşü.. bakışı.. duruşü naifliği.. karakteri, kalitesi, dünyanin en güzel vucudu olsa.. akilli adama boş gelir o güzellik. Sadece eğlenecelik çekici gelir erkeklere.. ciddi dusunulmez. Spor yapan bir kiz vucudunu.. başka hiç bir kriteri onemsemeden.. evlenmelik degil, eğlencelik takilmak için degetlendirirsek elbette 10 üzerinden 10 veririrm.
00 Yorumla
3 ayBir erkek spor yaptığın için şekillenen vücudun için seni tercih edecekse sen de bunu bir avantaj olarak görüyorsan durum vahim. Bil istedim.
39 Yorumla- 3 ay
@gldn207208 çok haklısın
Soran3 aySenin böyle dusunmene ne sebep olduysa durum vahim bil istedim.
- 3 ay
Kısaca herkesin bi alıcısı bi albeni yanı vardır begendirme sevdirme çabaları bence boş insan ne yapıyorsa kendi için yapmalı.
Soran3 aySana demedim zaten ateş böceği
- 3 ay
Benim değerimi fiziğim belirlemiyor, soruyu siz sordunuz. Bizden yorum istediniz.
Soran3 ayBu benim erkeklerin ilgisini çekmek için spor yapıp onların dikkati için SİRF spor yaptığım veya yapacağım anlamına gelmiyor. Makyaj gibi düşün sevdiğim için yaparım ama erkeklerin de ilgisini çekiyor mu? mesajı anladınız mı bilmem
- 3 ay
Soru başlığında bahsettiğim gibi anlaşılıyor neyse... Onu bunu bilmem bir kadın her haliyle güzeldir sadece öz bakım bile farkını ortaya koymaya yetiyor. Önce bizim iyi hissetmemiz yeterli.. Erkeklere b.. k yemek düşer.
Soran3 ayTeşekkürler saygılı olup kadınlarımızı ovdugunuz için çok haklısınız 🌸💌
- 3 ay
Rica ederim 💜
3 aySpora gitmek icin daha mantikli bahaneler bulun kendinize 😄🤦🏻♀️
32 Yorumla
Soran3 aytamam abla
- 3 ay
Bu iyi bir secim 😊
Spor konusunda 332 cevap paylaştı. yanı bence av olarak gorunur. en üst mertebe. elde etmeye değer cabaya deger bi kız. zor kız. odul yüksek efor yüksek. toefl a girmek gibi yds yerine. ermeydanı
00 Yorumla
3 ayYüzü güzelse iyidir değilse hiç etkisi yoktur
30 Yorumlaİyi bir insan olsun kalbi temiz olsun sadık ahlaklı olsun ona sonra geliriz
29 Yorumla- 3 ay
Ya böyle diyip ilk dış görünüşe bakıp tanımanız yarıyor
- 3 ay
Ya evet orası öyle ama kabul edelim bir insanı çeken şey ilk dış güzelliktir🥲acı da olsa gerçek mesela sen sarı fit zayıf dedigin birini mi tanımak istersin yoksa kilosu biraz fazla dağınık saçlı birini falan mi ve evet önemli olan da kişiliktir karakterdir
- 3 ay
Demek istediğim şuydu gerçekten yalan yok ilk görüşte diyorsun ne kadar güzel kız ama kalbinin o kadar kötü olduğunu görünce bırak o ilk görüşte güzel görmeyi dünya da tek kadın o kalsa yakışıklı olmamama rağmen o kadına gitmem o kadar çirkin ve kötü geliyor böyle insanlar, sevmiyorum kötü kalpli insanları
Gizli Üye(30-35)3 ayFit olmak zaten olması gereken bir şey bu bir ikincisi beyin kasları benim için önemli bu iki son olarak yüzü güzele 40 günde doyulur huyu güzele 40 yılda doyulmaz.
Huyun nasıl birazda onu söyle lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBen spor salonunda çalışıyorum yoga plastesciler geldi kalabalık hepsi bayan aman Allahım dedim derste idim çocuklarla dersi bıraktım izlemeye başladım gözlerimi alamadım o kadar en iyisi en iyi fizik onlarda inan ki
00 YorumlaErkeklerin kaslısı çoğu insana itici gelir. Ama kadın öyle değil kadın spor yapınca çok Seksi oluyor.
00 Yorumla
3 ayVeteriner hekim kliniklerinin camlarinda buyuk boy fotolarj olan damizliklar. gjbi gorunuyorlar benim gozume. Estetikten uzak. Mutant gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayErkek spora gitse nolcakki? boyu kisaysa 190 altiysa istedigi kadar vücut yapsin itici durur:) ama kadin 150 boyuyla bile güzeldir, bukadar abazanin oldugu bi ülkede çooooook seçeneği vardir kadinin:) Allahtan yurtdışında yaşıyorum ben gı🤣🤭 burdakiler heykellll gibi maşalllah subhanalllahhhhh
01 Yorumla
Soran3 ayPatladım yoruma fshshsgsNerede yaşıyorsun
3 ayEkstra bir şey düşünmem. Sadece elinden telefon düşmeyen sürekli evde vakit geçiren birini sıkıcı bulurum
00 Yorumla- Spor konusunda 365 cevap paylaştı.
3 ayPamuk etli kızlar iyidir kaslı sıkı vücut iyi değil
10 Yorumla
3 aySpor önemsiz güzelligi de önemsiz ben begeneyim yeterli sonrasi karakter zaten
Spor yapilir bırakılır çekicilik katmaz00 YorumlaKaslarını çok belirgin olacak şekilde geliştirmemişse, sadece fit ve sağlıklıysa 10/10
10 Yorumla
3 aySporu abartmamışsa yapmayana göre 2-0 öndedir
00 YorumlaKas kadının estetiğine yakışan bir şey değil bence
00 YorumlaFitness yapan kızlarda değişik bir kasıntı hali oluyor
00 YorumlaKendi adıma kocaman bir 0 çünki balık etli kızçelerden hoşlanan biriyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayerkekler kadınların yakışıklı erkek takıntısı var diyor ama emin ol en çirkin erkek bile en güzel kadını istiyor. erkeklere göre her zaman daha güzeli olacağından bunlara fikir sormaaa :D
03 Yorumla
Cevap sahibi3 ay@Snmlle erkeklere zor olmak farz bu devirde
3 ay10/10 olur her zaman.. birlikte spor yaptığımız kızlardan duyduğumuz sorudur bu..
00 YorumlaTek spora gidiyor olması bence ekstra çok bir çekicilik katmaz.
00 Yorumla
3 ayYorumlarda millet birbirime girmiş KWLWLWLELRLRLELG ideal fizik iyi işte
00 Yorumla
3 ayYüz güzelliğinden sonra gelen kriterdir bence
00 Yorumla
3 aybana göre 10/10 tabi adam gibi spor yapan gerçek manada yoksa yalandan gidenler değil
00 YorumlaBir sürü kız geliyor çokta bir farkı yok bunlar fark yaratmıyor gören kişilere
00 Yorumla
3 aySpora giden kız 10/10 dur. Kas falan da olmaz aşırı eğer yarışmacı gibi çalışmıyorsa.
00 YorumlaSpor konusunda 324 cevap paylaştı. şahsen 9 hatta 10 derim. tabii vücut tipine göre değişir
00 Yorumla
3 ayFizik 9/10-10/10 oluyor ama karakter olmadıktan sonra fizik gram umrumda olmaz.
00 Yorumla
3 aykıza göre değişir. şahsen ben tahta gibi kadınları beğenmiyorum.
10 YorumlaAbi bazıları aşırı zayıflıyor bunu sevmiyorum
Ve squat çok yapıp aşırı büyük kalça yapanlarida beğenmiyorum
02 Yorumla
Soran3 ayNe begeniyorsun sen
Gizli Üye(18-24)3 ayBence 10 üzerinden 3, çünkü balık etli ve spor yapmayan kadın daha çok beğenilir
01 Yorumla- 3 ay
Herkesin bi alıcısı var işte
Gizli Üye(36-45)3 ayHayatımda fit kızlara bakmıyorum en güzeli balik etli olcak
010 Yorumla- 3 ay
Sanki kariyi buldun baligini ariyorsun millet aç aç heykele tcvz ediyor mahsun j baskanimiz seni beni deler bunlar diyordu 😂
- 3 ay
@Yalnız_adam_007 hahahahhaha
- 3 ay
Mehveş hanım geldi publiksx parkta bahçede mıydı yaa ulan leylo ulan leylo 😂
Cevap sahibi3 ayHayatta ince belli kemik gibi kizlar hic ilgimi çekmiyor etli butlu cok guzel
- 3 ay
Etin kilosu kaç para yaa ayrıca kemik bile çok pahalı sen etli budlu diyon walla kardeş sen bolluk içindesin ya da aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmis misali bir hayalin içinde gibisin bulduğunu yiyeceksin önüne ne gelirse sonra arkandan ağlar nimet 😂
- 3 ay
Kız bırak adamı bari et yiyemiyor balık etli kız yesin habdndndndn
- 3 ay
Mehveş hanım hahahahahah
Cevap sahibi3 aySaçma sacma konuşmayın ben sadece zevkimi söyledim buluyorumda
- 3 ay
Ben dalga geçmedim ağbey bence de balık etli kızlar çekici tahta kurusu olanlarda güzel ama balık et candır
Cevap sahibi3 ayAynen oyle balik etli candır hemde ne can
Gizli Üye(30-35)3 ay8.9 verilir.
Gittiğim salondaki kadınlardan biri hep aklımda00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ay
o bacak gitmiyoooooo ama iyi hani
515 Yorumla- 3 ay
Karın kasımı var sende abo
- 3 ay
İyi vücut
Cevap sahibi3 ayHe karın lannnn yanlış yere yazmışım ben foto yanıt 🫣
Cevap sahibi3 aySaol
- 3 ay
Ne demek rica ederim
- 3 ay
Saygılar ablacım o kaslar varken korkarız hep senden
Cevap sahibi3 ayEski halimi görse uygulama silcek 😂
Bu arada abi 23 yaşım ya benim- 3 ay
Valla sorun yaş değil benden kaslı olumca abla demek zorunda kaldım 🤣🤣
Cevap sahibi3 ayEstağfurullah ya hani 🙂 saygıdan abi diyomda bende bil istedim küçüğüm 😂
- 3 ay
He tamamdır
- 3 ay
Sen benden büyük müsün ula hayatttt
- 3 ay
23 yasındaki halin mi bu
Cevap sahibi3 ayEvet böleyim
- 3 ay
masallah daha genç duruyosun
Cevap sahibi3 ayTeşekkürler dışarıdan yemiyom ve basit ev egzersiz filan ağır spor bıraktım artık
3 ayFiziğine göre değişir ama hatları belirgin ise erkeklere çekici gelir tabi
00 Yorumla- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayfiziğe baglı fit kızları çokta çekici bulmam
00 Yorumla
3 ayKadın dediğin biraz etli butlu şekerpare hatun tosun hatun olacak öyle fit kadın hiçte çekici değil çoğu erkeğe göre öyle eminim..
00 YorumlaHayatimda duydugum en gereksiz sacma sorulardan biri
01 Yorumla
Soran3 ayO kadar kişi yazdığına göre değil;) yorum yazmasın olur biter
Fit bir insan kadın erkek fark etmez her zaman dikkat çeker
11 Yorumla- 3 ay
@sinefilll herkesin bi albeni yanı vardır
Ben sevmiyorum, kadın etli olsun vurdum mu şlak diye ses gelsin
00 Yorumla
3 ay10 üzerinden 3 . Kas yigini bir kadına gerek yok bence
00 Yorumla
3 aySpor her iki taraf içinde iyidir ama abartılmadıkça
00 Yorumla
3 aybana nedense çekici gelmiyorlar normal kilo boy endeksine uygunsa daha çekici geliyor
00 Yorumla
3 aykizdan kiza degisir, bazisini spor da kurtarmiyo maalesef 😓
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 aybenim için sevgisini esirgemeyen arkama donünce vurmayan kadin zirvedir gerisi onemli değil insanin dişi düzeltirilirde ama içi düzelmez
00 Yorumlafitlik iyidir kas olmadığı sürece bence
02 Yorumla
Soran3 ayKassiz olmaz yağli vücud görmediniz herhalde
Erkekleri bilmem. Bana göre 10/10
10 YorumlaHer türlü gitse de gitmesede hoş gelir onlara
10 Yorumla
3 ayBalık etli hatun favorim
10 Yorumla
3 ayKriterlerim arasında olmadı hiç
00 YorumlaSpor konusunda 1,1b cevap paylaştı. çoğu erkeğe çekici gelir kesin
00 YorumlaBazıları çok kaslı oluyor onu beğenmiyorum
00 Yorumlaçekiçi cok oluruz
00 Yorumla
3 ayResimdeki gibiyse 10 üzerinden bi 500 çalışır))
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat