AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Guzel fizikli olanlari var ama boy uzadikca maskulenlik te artabiliyor omuzlar genisliyor o yuzden 180 i gecen kiza pek bakmam ben 190 im zaten 160 -180 iyi bir aralik bana
hep zaten uzun kızları kötüleme
Yok uuzn olup seksi olan da oluyor yani bir sey diyemem gormeden belki de cok zarifsindir
ya 160-170 travestileri napacan kızın boyu kısaldıkça maskülenlik çlok artıyor erkek gibi oluyorlar kısalar
Tam tersi yahu hdgdgdg
Uzun yatakta donmez kisalar yatakta doner🤤
asıl bu tam tersi uzunlar çok narin zarif
kısaler erkek gibi ya sen nnoşmusun erkekle travestiyle ne işin var
kısa boylu travestilermi. ş çok i. yi
Bshgsgsgs simdi serenay sarikaya seksi mi sence bence degil omuzlari cok genis ya da voleybolcu kadin eda erdem bence seksi degil... ama megan fox seksi ya da mesela ana taylor seksi
kısa boylu olan hiçbir kadın , kadın bile denilm eyecek bir travestiliğe sahip
Ya diyorum belki cok seksisindir bilemem ama seni gormedim her uzun zarif olmuyor sonucta bilemem uzun olup zarif olan kiz da seksidir bilemem ama bildigim uzun yatakta donmuyor ya sadece bacak sevdigim icin bacaklari guzel oldugu icin konusurum
Traverterle isimiz yok ama kisalar genelde seksi olurlar ya erkek gibi kim erkek gibi ala askina desene mujde uzman erkek gibi mi tuana turkay mi serenay sarikkaya mi mesela tabiki de tuana
yaw kısa kız zarif olm uyor travestinin anlamı erkeksi ve travesti kısalrdır
Travesti yi biliyorum espiri yaptim orada yani belki sen istisnasindir guzelim bilemicem ya bence uzunlar erkeksi ben 190 im
kısalar seksi olmuyor genelde kim onlara seksi güzel diyorsa , onlara travesti ve maskül sdemiyorsa ona lnet olsun allah ona bkrakmasın
Mesela guzel fizikleri senin ve sana benziyen bir unlu yaz voleybolculardan vs yaz bakiyim cevap veriyim
kim uzunlara erkeksi diyorsa allah onun blasını versin allah czasını veersin
bakamdan söyle uzunların güzel olduklaerını alah blanızı versin allah khretsin allah bırakmasın allah size lnet etsin allah blanızı versin
Jhdhsshshhdhd sakin at ya unlu ismi hadi ya sen sordun guzelim napiyim of belki diyorum seksisindir uzun kizlarin da seksisi var ama hepsi degil ya
Ya tamam kusme gel sen de seksisin hadi uzulme gel opem seni 😚
uzunlar maskül gibimi oluyor travesti gibi mi
kısalar maskül bve erkeksi değil mi
Yok kisalar genelde zarif oluyor guzel arkadasim
Ya senin seksi dedigin bir unlu yok mu yaz bakiyim adini
kısalar genelde zarif olmuyor onlarıo sormuyorum uzunları soruyorum uzunlar hakkında neen cevap vermiyorsun uzunlar genelde çok zaerif narin sdeğil mi bana evegt uzunlar genelde uzunlaer zarif oluyor demediğiniz her ana lnet olsun
Hfvhffjfdjg uzunlar her zaman zarif olmuyor ama mesela sarisin ya da kumral zarif uzun bacakli incecik boyunlu omuz yapisi dar boynu da uzunsa hafif gtu de buyukse bence seksi
kısalar her zman zarigf olmuyor olmuyor olmuyoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıslar travesti ve maskül oluyor
Olmuyor ornek ver ya mesela maskulen bir kisa soyle ama ben 160 in altina inmem bakmam yani ona gore soyle
allah blanı versişn allah sana bırakmasın kıısalar travestşdşr ve zarif dceğildir kim onlara zarif diyorsa allah onun blasını versin allah ona bırakmasın allah ona lnet etsin allah onun her türlü belasını versin
Hhffggff tüuuuuuuuuu gddgdssf yani dostum guzel arkadasim... en sonunda bunu diyim de bana ozelden fotinu at bakiyim hadi gel tamam tamam kizma
yaw onu dişyene kaadr kısalar genelde zarif olmuyor de demedğin bütün günlere lnet olsun
yalanmı kısalr zarif değil kıslar çok erkksi geniş omuzlu ve maskül dür
Kisalar bazen zarif okmuyor mesela demet ozdemir seksi degil odun gibi.. ya da mesela hazal kaya bebce seksi degil
uzunlar genelde çok zarif ve maskül asla değil aslada olmaz
kısalar bazen değil gheneşde her zaman zarif olmuyor
kısalar genelde zarif olmuyor bazen değil bunu söylmeyene lnet olsun
cevap versene kısalar genelde maskül ve travesti değil m
uzunlar genelde zsarif narin değil mi
cevap versene desene kıslar genelde asla zarif olmjyor
bazen değil çoğunlukta olmuyor
Uzunlar zarif olduari zaman var ya mesela su kadina bak yasemin allen bence efsane bir kiz
yaw onu diyene kadar genelde uzunlar mı zarif yoksa kısa boylu travesti erkeksi lkızlar mı zarif onu sölye
Jshdggdgd sen bana yaz ozelden oyle karar veriyim :D
burdan söyle kısaların genelde zarif ollmadıklarını
Olmaz, estetik olarak 1.75 üzeri herkes bacımdır.
Model arkadaşım vardı ayakları büyüktü. Genel olarak güzel kızdı. 185 gerçekten gereksiz uzun.
Benim görüşüm o yönde evet.
genelde göğüsleri küçük oluyor maalesef
Farklılık çekici gelir bana genelde
Genelde fizikleri iyi oluyor
ben severim ama uzun boylu kız fazla yok
Yani genelde pek fizik olmuyor
Görmek lazım
kıslar nasıl deseydim ne derdin
Spor yapıp yapmadığına bağlı bu
Hayır
neden
Kıvrımlı bd hareketli değiller