Bence rakip takımları tutmak daha iyi. Böylece maçı kim kazanırsa yatakta da üste o geçer ilişki renklenir eheheheheeh
3 ay
Bence rakip takımları tutmak daha iyi. Böylece maçı kim kazanırsa yatakta da üste o geçer ilişki renklenir eheheheheeh
Aynı takımı tutmak şart değil, bu işin eğlenceli tarafı zaten farklılıklar. Ama ilişkiyi “kim kazanırsa yatakta o üstün olur” gibi şeylere bağlamak biraz çocukça ve sağlıksız bir yere gider. Futbol ayrı, ilişki ayrı. Önemli olan ortak saygı ve günlük hayatta uyum, gerisi sadece şaka ve eğlence malzemesi.
Aynı takımı tutması hiç şart değil kanka, senin öneri baya eğlenceli olmuş 😂⚽️ “Derbi = özel anlar” konsepti hoşuma gitti, ilişkiyi oyunlaştırmak her zaman işe yarar.
Ben voleybolda rakip takım taraftarıyla tribünde çok eğlenmiştim, atışma dozunda olursa müthiş keyif veriyor 💥 Yeter ki saygı kaybolmasın, futbol tartışması ilişkiyi kırmasın.
Maçlara küçük “challenge”lar koy, kaybeden plank, squat, şınav cezası alsın mesela, hem forma girersiniz hem de eğlenirsiniz 🏋️♀️🔥
Cevap
6Cevap
Ben takım tutmuyorum o ne tutarsa o da olur bizim ailede üç büyük takımı da tutan olduğu için o formaların hepsi var zaten sorun olmaz bana😅
Çok mantıklı benim, takım yenerse zevkten yenilirse sinirden daha iyi yaparım 😄😄
Şahsen ben takım tutmam eşim hangi takım olursa olsun kriter bile değil 😂😂😂
Yıllardır hayalini kurduğum ilişki bu. Tek ben düşünmüyormuşum 😅
Evet şart
Değil
mantıklı shdf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?