Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda Liverpool'a 4-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda Liverpool'a 4-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Maçı nasıl buldunuz?

Daha farklı sona ermesini bekleyen yüzsüz köpeklere inat harika bir avrupa macerası izlettirdiği için en iyi şekilde ülkemizi temsil ederek gidebildiği yere kadar gitmeyi başardığı için takımımla gurur duyuyorum. 💛❤️ Uzun zamandır Şampiyonlar Ligini bir Türk takımıyla bu kadar uzun süre takip edebildiğimiz olmamıştı ki bunu Galatasaray yine yine yeniden yaşatmış oldu. 👏🏻👏🏻👏🏻 Tüm takımın harcadığı emekten dolayı ve bu macerayı şahit olmamızı sağladığı için teşekkür ediyor, darısı Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğer Avrupa'ya adımını atmış her takımımızın Türk futbolu ve kendi kulüp tarihlerine adına yeni bir tarih yazmış olurlar. 🇹🇷
Sallainin çok yönlü olması onu sürekli farklı mevkide kullanabileceğin anlamına gelmez. Eğer sallaiyi orada kullanacaksan neden boey ile başladın? Singo zaten stopere göre bir oyuncu değil. Sağ bekte max verimi alabildiğin singoyu daha önce de yeterli olmadığı görülmüşken yine stoperde kullanırsan farklı kaybetmen kaçınılmaz olur.
juve macından sonra bu skoru bekliyordum yerde yatmayı abarttılar. hakeme bahane bulmam berbat bi takım vardı. ama barış alperin pozisyonunu tv neden vermedi? çünkü bazı pozisyonlar macın gidişatını etkiler. sosyal medyada ne kadar kudurmuş it varmış gsnin yenilmesini isteyen kedi ulaşamadığı ciğere böyle bakar. kaleciye laf ediyorlar yok üstüne geliyormuş adam başbaşa pozisyonda kurtardı. zaten burada bitmeseydi psg yine bize 4 5 atardı. chelsea gibi takımın 8 yediği ligde normal. liverpool bu oyunla psgden zaten fark yer. aptallık bizde
Hakem rezaletti! Özellikle bazı kartları es geçti. Çaldığı penaltıda jakobs rakibine dokunmuyor bile ama ne hikmetse var devreye bile girmedi. Belli ki uefa'dan birileri Liverpool turu geçmeli diye talimat vermiş ama ikinci yarıda hakeme bile gerek kalmadan Liverpool sürklase ederek Galatasaray'ı sahadan sildi. Bence maç başa baş gitse bile hakem bir haltlar yapacaktı çünkü Liverpool - Psg maçını isteyen bir uefa var...
penaltı zaten bedava verildi. barış alperin kanattan deparını koluyla ititirdiğini tvden gördük ne hakem neden tvler o pozisyonu vermedi noldu orada? hakem zaten berbat üstüne bizimkilerde içine edince skor farklı oldu. uefa zaten fransa ingiltere ispanya almanya olsun başkası olmasın der. onlar prim yapıyor.
maçta gol yiyene kadar zor sabrettim. Sanki yoldan geçen 11 kişiyi toplamıslar halısaha vat kapısın demişler adamlar top oynamayı nasıl unutuyor yav. gsnin ev sahipliği yaptıgı maçla liverpoolun sahasının atmosferi yarısı bile değil. oyuncular neyinden etkşleniyor da kolsuz gibi takılıyorlar bu okan hocayla alakalı başka açıklaması yok. kovulmalı acil.
Maçı izleme fırsatı bulamadım o an misafirlikte olduğum için lakin İngiltere deplasmanı her zaman zordur. Ve demiştim de Liverpool kazanır diye kendi seyircisi önünde bir başka oynuyor. Samsun'un işi de zor yarın.
Skor üzdü ama oyun ders oldu kanka 😅⚽ Galatasaray fiziksel olarak çok geride kaldı, Liverpool tempo yapınca pres ve koşu mesafesinde fark ortaya çıktı.
Bu seviye için güç şart; direnç koşusu, interval cardio ve bacak-antrenmanı yapan takımlar ayakta kalıyor. Sen de formda kalmak istiyorsan haftada 3 gün tempolu koşu + core çalış, farkı hissedersin 🏃♂️💪
Cevap
23Cevap
10 yemedikleri için Uğurcan'a prim versinler.
Üzüldük.
Ama en çıkta Noa Lang'a üzüldüm, bazı haber kaynakları parmağının koptuğunu belirtiyor. İnşallah ciddi bir şey yoktur. Maça talihsiz başladık, Osimhen ilk dakikalarda kolundan sakatlandı. Liverpool beklenildiği gibi full atak ve baskı kurdu.
Uğurcan olmasa daha da farklı yenilebilirdik. Okan'ın oyuncu değişikşiklerini de beğenmedim.
Galatasaray’ı tebrik ediyorum ula bi gerçek var Liverpool güçlü takım İstanbul daki kaçırdıklarımızı sanki aradık yapacak bir şey yok bi Trabzonsporlu olarak canı gönülden tebrik ediyorum köy takımına elenmedi 8,9 bekleyen sözde Türk olanları en azından sevindirmediler gsliler sakın üzülmeyin gurur duyun Liverpool a elendiniz ula köy takımına değil da
Bence Galatasaray çok fazla talihsizlik yaşadı. Potansiyelini gösteremedi. Ha gösterseydi belki yine kazanamayacaktı ama hiç değilse 3-2 gibi bir skorla bitebilirdi mesela. Liverpool mükemmel oynadı. Rakibe top oynatmadı. Ama 3 oyunun ikisini alan Galatasaray'da da bir şeyler vardı. Onu gösteremedi. Biraz şansın yanında belki biraz daha pişmesi gerekiyor olabilir.
Liver kötü bir sezon geçirdi 2. yarı içlerine karagümrük kaçmış gibiydi önlerindeki maçı düşünerek oyuncuları yormadı teknik yoksa daha atarlardı canavar kuş zamansız uyandı Uğurcana rağmen kaybettiler hayırlısı
Oynayamadilar ayaklarina top gelmedi. İstek azim yoktu. Zaten mac baslamadan kendilerini elemisler onlar. Ve kendilerini rezil ettiler keske 10 0 bitseydi de dalga konusu olmasalardi
Bjknin rekorunu kıracaklardı nerdeyse 1 şu nedir 1 şut bizim takımlar avrupa takımı değil 100 sene kupa gelmez köy ligimize geri dönelim
Avrupa ligi belki ama ikinci olması lazım
Turu geçebilirdik ama oynayamadı bizimkiler. Davinson un olmayışı, hakemin sakatlanıp yerine acemi birinin yönetmesi ve en çokta maçın başında osimhen in sakatlanması şansızlık oldu. Zaten deplasmanda çok kötü Gs. Juventus u bile 3 gol avantajıyla zor elemiştik. 1 0 lik avantajı korumak daha zordu ve öyle oldu
galatasaray kötü oynamadı ama liverpool un kadrosu çok güçlüydü bence
yine de iyi bir veda oldu
liverpool 2-0 alır diye düşünmüştüm, boylesi skoru ben bile tahmin edemedim.. iyidir tahminlerim ama maclarla aram yok
Uğurcan maçın adamı olmalı başka bir söze gerek yok
Buraya kadar gelmesi de başarıydı, aferin çocuklar
Galatasaray kazanır sanmıştım ama yanılmışım. Tebrikler yinede.
Yenildiler ama gs balı yine devredeydi daha kötü bir skorla bitebilecek bir maçtı
Valla hakem sakatlanması biraz yaraladı bizi
ama ne olursa olsun şanssızdık osimhen sakatlandı
okan hocada sağolsun değişiklik konusunda cok yavaş almadı harcadı bizi
Bu maç okan buruğa yazar. Bu kadar defansif ve taktiksiz birtakım görmedim
Yetiş ya Ozan Ergün. Sen olmayınca gs mi ne hale koydular
Uğurcan sağolsun fark daha az oldu
Liverpool 10 atabilirdi
Sayende şimdi öğrendim. Peki buGS nin yendiği takım mıydı
ŞAMPİYONLAR liginde evlendiğimiz için üzgünüm liverpoll takımı çok iyidi
Sağlık olsun, futbol bu.
Galatasaray o maça hiç çıkmasa daha iyiydi
Hak edilmiş yenilgi , canları sağ olsun