Evet arkadaşlar Galatasaray - Liverpool'u Rams Park'ta bir kez daha devirdi! Sarı kırmızılılar bu saatten sonra İngiltere elense bile Türkiye'yi gururla temsil etti ve hepsine helal olsun. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Liverpool'u Rams Park'ta bir kez daha devirdi! Sarı kırmızılılar bu saatten sonra İngiltere elense bile Türkiye'yi gururla temsil etti ve hepsine helal olsun. Maçı nasıl buldunuz?

Aynı sezonda 2. kez Liverpool galibiyeti!
İlk maçta sürpriz denilebilir ama bunu 2. kez başarıyor olmak tesadüf olmadığının kanıtıdır! 2. Juventus maçından sonra kendimize geldik ve yine sahamızda bir dünya devini da sahamızda mağlup ettik! Bu başarıya sadece sarı kırmızı renkler altında değil ay yıldızı da temsil ederek ulaştığımızı dikkat çekerim. 🇹🇷💛❤️🦁
Bi sosyal medyaya girip bakayım dedim gördüklerime inanamadım. Fenerbahçeli olup Liverpool u destekleyen mi dersin? Yoksa Adanadan gelip Liverpool atkısıyla Liverpool a destek veren Beşiktaşlıyı mı Dersin? Ülkede ne kadar kanı bozuk varmış onu fark ettim, kendi ülkenin takımı başka bir ülkenin takımı ile maç yapıyor ve içimizdeki bazı vatansızlar da yurt dışındaki takımı destekliyor.. İçimizde bu kadar düşman varken dışardaki düşmanlara ihtiyacımız yok.. Eğer bu tür durumlarda Türk takımı dışında yabancı takımlara destek veriyorsanız alnınızı "Ben kanı bozuk bir ors... evladıyım" yazın da herkes görsün bilsin sizi...
Bu arada Galasatasarayı yürekten tebrik ediyorum..
Aynen haklsn
Bir Trabzonspor taraftarı olarak söylüyorum gerçekten gurur verici bir olay inşallah rövanşta böyle bizim istediğimiz gibi olur sancezi arayacağız ama onun yerine oynayan kişiyede fırsat vitrin maçı çık oyna gs kaybetse de helal olsun ula
Öncelikle Beşiktaşlıyım. Her ne kadar onlar bizimle sanki bu ülkenin takımı değilmişiz gibi 8-0 diyerek her fırsatta dalga geçseler de göğsünde Türk bayrağı olan bir forma ile bir İngiliz devini yenmeleri beni gururlandırır ve mutlu eder. Ancak bence evde alınan 1-0'lık galibiyet yeterli olmayacak çok daha farklı bir skorla kazanabilirdik, olmadı nasip değilmiş ama yine de umudum var. Umarım Galatasaray ülkemizin bayrağını finale hatta şampiyonluğa kadar taşıyabilir. Avrupa Ligi'nde yaptılar yine yapabilirler. Başarılar diliyorum...
Reykart bu maç tam bir taktik savaşıydı! 🔥 Galatasaray inanılmaz disiplinli oynadı, bloklar arası mesafe şahane, geçiş hücumları çok zekiceydi ⚽💛❤️ Liverpool’a karşı fiziksel direnç göstermek kolay değil ama tempo kontrolü süperdi. Sporcu gözüyle söylüyorum, mental dayanıklılık zirveydi. Böyle galibiyetler özgüveni uçurur! 💪🇹🇷
Cevap
55Cevap
Maçı heyecan verici buldum, Galatasarayın enerjisi ve taraftarın coşkusu maçı kazanmalarında büyük rol oynadı. 1-0lık skor avantajlı ama turu geçmek için Liverpoolun güçlü yapısına karşı yeterli olmayabilir, rövanş maçı çok kritik olacak.
Lemina sen olmasan var ya bittik
Ama enerjik oynadı bravo takım
Harikasın Galatasaray ♥️💛
Eski günler geldi aklıma Rahmetli Sabri Ugan maçı sunuyosa Hagi de sakat ya da cezalı değilse o maçı alırdık 😊 Güzel bi maç oldu Galatasaray canı isterse çok güzel oynar kadrodaki oyuncuların yetenekleri çok fazla Okana ne kadar kızsakta o da bu işi taraftardan çok çok iyi biliyor Kim ne derse desin umrumda bile değil Galatasaray Avrupada çok güzel anılar yaşattı Her zaman kalite olduğu belliydi Galatasarayı küçümseyenler de umrumda değil hiç kimseye onun büyüklüğünü anlatmaya polemiğe girmeye gerek yok adı üstünde devler ligi orada köklü gedikli takımlar var cimbomda oralara gidip imzasını atıp geliyo kimse UCL kupasını alıp gelicez demiyo orada oynamak oralara kalmak o heyecanı yaşamak çok güzel Samsun sporoda başarılar dilerim Oda Avrupada temsil ediyo bizi darısı diğer Süper Lig Takımlarına
Maçı dün izleme fırsatı buldum. Uğurcan'ın net kurtarışları. Lemina'nın mükemmel golü. Osimhen'in katkısı vs net bir Galatasaray vardı.. iyi ki Liverpool'un attığı gol elle müdahele olduğu için iptal oldu. Deplasman zordur ama futbolcular rehavete kapılmazsa evet Galatasaray kazanabilir. Darısı inşallah yarın Samsunspor'a
çok kaçırdık böyle olmaz yakaladınmı atacaksın rövanşı var vede sayılmayan gole epey şaşırdım tamam barış ofsayttaydı ama dokunmadı daha çok osihmen koşuyordu topa
barış topa koşmasaydı olmazdı barışta topa koştu
Ama barış arka taraftaki adamla yakındı top osihmenin tarifindaki defansla yakındı. Epey saçma olmuştu bir gol çok değerlidir
Rövanşta elenecek olsalar bile 2 kere Liverpool u yenmeleri gurur verici
Çok zor ama imkansız değil. Kendi sahamızda en az 2-3 bulmamız şarttı bence, bu skorla tur zor, dingilterede en az 2 gol bulmamız lazım tur için çünkü en az 2 yeriz gibi geliyor. 2 gol atmamız da çok zor, bakalım hayırlısı.
synı futbolu deplasmanda oynasalar beraberlikle dönerler. neden oynayamıyorlar anlamıs değilim. seyirci bu kadar fark etmemeli.
Gs cidden çok iyi oynadı. Tabi bu bir başarı, hiçbir başarı tesadüf değil emek istikrar sonuç ❤💛🔥
Ya inanılmaz iyi değilmiydi
@rumuzrumuz06 evet ben şahsen gurur duydum 🌟
Kesinlikle 1 tane daha atardık be böyle yakalmışken
@rumuzrumuz06 bidakine sdf
:) bidahaki ingilterede :) nolurki
@rumuzrumuz06 olumlu düşünelim olumlu olsun 🤣
:) ozaman sal evrene enerjini
@rumuzrumuz06 saldık sdf
Kırmızı saçlı bihter ilk kez görüyorum😄
@Merve_kynn görmüş oldun başka iki yıldır kızılım hahaha
@Bihteeerrr vllaha Bihter ismini duyunca aklıma aşkı memnu geliyor, o da siyah sacliydi garip geldi🫤😅
@Merve_kynn siyah değil onun Kahverengiydi benim de o renkti eskiden sıkılıp değiştim :d
@Bihteeerrr benimki siyah eğer değiştirirsem bende kızıl yapmayı düşünüyorum canım
@Merve_kynn :) kızıl da yakışana iyi oluyor be
benim ki nasıl duruyor sizce bugün çektim iş çıkışı @merve_kynn @rumuzrumuz06
@Bihteeerrr Kızılın en çok yakistigi insan olabilirsin o derece:)
Kiyafetinlede uyumlu olmuş bence
@Merve_kynn çok teşekkür ederim ben de yakıştırıyorum kızılı : ) 💓Bana herkes sana kızıl gider diyordu O yüzden yaptım ✨beyaz tenlilere güzel oluyor akma problemi var ama çözdüm sdd
Evt öncesini bilm ama olmuş. Yandım bittim kül oldum😀
No lesbian, lezbiyen değilim ynls anlaşılmasın canım
@Merve_kynn hahah dün bak biri kalp atmış kızlardan bana bir mal da gelmiş diyor ne oluyor? Bunlar da zeka da yok hahah lezbiyen olanın erkeğe ilgisi olmaz zaten mal gibi şeyler yazıyorlar sırf iletişim kurmak için rüyalarında görürler ssddd
@Bihteeerrr evt s*lak çok bosvermek gerek, bu arada sen k. marasta mı yasiyorsun
@Merve_kynn yok güneydoğudayım ben 🥳
Valla cok güzel duruyor böylede yakışmış. Begendim :) merve sende boyada senide yorumlayalım:) sonrada ben boyucam 😂
@rumuzrumuz06 teşekkür evet O da yapsın 🕵♀️🙂🥳
Yapsın :) bende istedim
@Bihteeerrr cografyam zayifdir anlamam, İstanbuldamisin açıkça soylesene
@Merve_kynn diyarbakır sff
@Bihteeerrr ilk kez bu kadar güzel Diyarbakırlı gördüm jsjsjs
@Merve_kynn :) ne cok sulandın be
@rumuzrumuz06 Güzele güzel deyince sulanmis mı oluyorum Ne münasebet😅
@Merve_kynn :) bilmem her ne oluyorsa
Haha teşekkür merve burdakiler de beni beğenir genel mana da sen başkasın derler hemcinslerim bile : ) @rumuzrumuz06 hemcinsine iltifat etmesi güzel. Çoğu kişi yapamaz kıskançlık besler. Scgg
:) takılıyorum ne herkes herkese güzel hissettirsin yeter boşveeer :)
@Bihteeerrr bsvr canım o erkek anlamaması normal😄
Kaçlısın bu arada
@Merve_kynn sitedeki yaşım doğru
@Bihteeerrr vllhaa hiç göstermiyorsun, dinamik Çıtır cıtırsın❤️🔥 ben senin gibi değilim
Ayy kalp yanlış oldu kb hahahah
@Merve_kynn spor kaynaklı baby
@Bihteeerrr benim kuzenim de gidiyor, baya iyi
Çok iyi maç, çok iyi bir mücadele, harika bir oyun.
Tebrikler GALATASARAY 🟨🟥🇹🇷
saç baş yoldurdular yine iki takımda beceriksiz çok pas hatası yaptık liverpool beceriksiz davrandı onlar hata yaptı biz beceriksizce atamadık. şu barış ceza sahasına giriyor tamamda sonra napıcagına karar veremiyor. yabancı hakemler olunca böyle.
Bugün gs iyi oynamış olabilir kazandı da ama İngiltere de Liverpool turu geçer düşüncesindeyim
Geçemez, 2-1 biter penaltılarda GS turlar bence
Geçen seneki Tottenham maçı gibi çok güzel futbol oynadı. GS dan beklediğim oyun bu ama çok gol kaçırdık. 3 4 -0 bitseydi çok iyi olacaktı. Deplasmanda bu oyunun çeyreği bile olmayacağı için elenecek malaesf
Maç güzeldi GS li değilim ama ülke takımımız olduğu için canı gönülden destekledim. Kazandığı için de sevindim umarım turu da geçer ama deplasmanda ki maç zor olacak keşke 2 farklı skor ile ayrılabilseydi
Forest fenerin olmayan onuruyla oynadı
Başakşehirliyim ben
Yok İlçe olarak değil tuttugum takım Başakşehir😄
Bir fenerli olarak tebrik ediyorum. Gerçekten iyi futbol oynadı. Rakibe top göstermedi neredeyse
İkinciyi de atsaydık harika olacaktı ama buna da şükür. Çok güzel bir oyun ile bir kez daha İngiliz takımını eli boş gönderiyoruz
Kurulan kadronun hakkını veriyor Okan, her yenilgisinde istifa deyip durmayın adama mk gayet başarılı
GS' yi tebrik ederim.
Liverpool'u 1-0 yenmesi bile gurur verici, Türkiye 'ye puan getirmesi ayrı konuşuluyor.
Juventus maçında olduğu gibi bende çok gollü galibiyet olmaması güzel oldu. Juve maçında rehavete kapıldık fark kolay kapatıldı. Şimdi en azından arfield da maça maç başında asılacaklar
Turu geçmeye yetersiz. Genel olarak takımın performansı iyiydi yalnız gününde olmayan oyuncularımız vardı ama inşallah Liverpool'u kendi evinde de yenerek turu atlarız diye düşünüyorum
İtiş kakış maçı oldu. Ortada bir maçtı. GS nin yenmesi iyi oldu fakat İngiltere'de eleniriz bence.
İnanılmaz iyiydi amaaa
1 tane daha atamadığımıza üzüldüm be
Allahın izniyle çeyrek finaldeyiz ha olmazsada canları sağolsun liverpolu 2 kere yenmek kolay değil
Çok yeterli değil. Juventus 3-0 ile az daha alıyordu. Ama diğer maça bu maç gibi çıkarsak alırız bence. Zaten kurtlar 8 lisine düşmüşüz.
Skor yetmez.
İki ayaklı maçlardaki tur getirmeyen tek maçlık galibiyetler muhteşem bir zafer olmaz.
Oynayabileceği kadar iyi oynadık bu kadar olur.
Kendi adıma hakkım helaldir bu takıma
Tek düşüncemiz kazanmak. Başarı kazanmak. Sevindim galatasaray kupayı alırda türkiye şenlik havasına girer inşallah
Güzel oynadık ama barış birikti çok yorgundu göze çarpıyordu özellikle jakops'u çok beğendim
Hiç ilgilendirmiyor beni tuzu kuru işi ama liverpool evinde acımaz 3-0 olsa şansı vardı
iyi güzelde dayı ingiliterede açımayacak liverpool artık 3 mü yeriz 5 mi yeriz meşhül
GS her zamanki gibi Avrupa fatihi olmaya gidiyor ❤️🔥🙌🏻
Babayla zor yarışırlar diyorummmmmmmmm , yeter veya yetmez bilinmez ama geçebiliriz inanıyorum
Helal olsun Aslanlarımıza❤💛
Fenerliym. GS hem Avrupa hem Türkiye daha güven veriyor.
Forest fenerin onuruyla oynadı
Adamlar ciddiye almadı yedeklerle çıktı, o yüzden
Galatasarayli değilim. Objektifim
Fener ligde kümeye oynayan takımdan 3 yedi GS 1 milyon dolarlık takımı Yendi, aradaki fark bariz ortada. Feneri tutabilirsin ama bunları kabul edip tutman daha doğru olur
Keşke ikinci golü bulsaydık ordaki maç çok zor geçecek gol bulmamız lazım orada
Cok gol kaçırdık ama iyiydi maç gol yemeden gol atmak avantaj
2 farklı olsaydı çok iyi olurdu böyle zor ama kendi oyumuzu oynarsak geçeriz turu Okan korkak olmasın yeter
fenerbahçe taraftarına beşiktaş tarafına futbol nasıl oynanır öğrettiği için takımımı tebrik ediyorum
Galatasaray sporcuları çok zorbalar, bjk-gs maçını izledim sürekli bjkli sporuculara çelme felan takıyorlar. Mk
Futbol ayak oyunu Bunlar var olan şeyler
bunlar bize Anfield'da boru gibi döşeyecek ama olsun bugün kral biziz tadını çıkarın
Oradaki macda ne olacagini tahmin bile edemiyorum omarim sadece turu kaybeder :D
İddaa’da Galatasaray’a oynayıp paramı 4’e katladım!
Hayırlı uğurlu olsun
Galatasaray destan yazıyo yine
Gsli olarak şaşırdım inş eskı günlerine döner
Yetmez ama orada da eleyebilcek güce sahip
Büyük zafer ama turu geçmeye yeterli olmaz
Bana doğum günü hediyesi verdiği için teşekkürler
Çok iyiydi ama zafer sarhoşluğuna gerek yok
Yendik yeterli
Tebrik ederim
Liverpool oldu Yenikpool 😂
Bizene ya biz yine dönüp mercimek çorbamizi iciyoruz
Madem sanane ne diye gelip yorum yapıyorsun değişik
Maçta her şey vardı çok, güzel bi maç izledim
Ben dedim Galatasaray Yener diye
İngilterede işimiz çok zor olacak
Tarihin en kötü lıverpoolu
Liverpool sahada sokcak
Fenerlilerin bir yerine girmiştir
Dakika 7 den sonra hiç gol olmaması düşündürüyor.
👏 Başarıları daim olsun 🇹🇷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?