Bu maçı izlememiş halim snjkd
Bugün günlerden derbi ✨ BJK mı GS mı kim alır?
Bu maçı izlememiş halim snjkd
Tahminleriniz neler #TrendyolSüperLigMehmetAliYılmazSezonu #25

Bir teabzonsporlu olarak bence galatasaray alır kadro derinliği ve kalitesi daha yüksek, bjk yeni yeni toparladı ama tabi onlarında şansı var neticede top yuvarlak her sonuca gebe
Derbi günü nabız 180 benim kalp monitorü şaşar 😂⚽️ İki takım da formdaysa iş tamamen orta saha savaşına bakar. Benim tahminim 2-2 gollü beraberlik, tempo tavan olur 😎🔥 Büyük maçlarda mental dayanıklılık kazanır, voleybolda da finaller öyle geçer. Hazırsan formayı kap, maç öncesi minik plank challenge yap 💪🏽🏟️
Cevap
23Cevap
gs 3-2 alır
gs kazanır umarım diyorum, bjk kazanmasin exim fanatikti onun üzülmesi beni mutlu eder😅
O nasıl strateji 😀
bızde umarım en azından heyecanlı bı mac olacak emınım. Kafalar cl de, kımse kendını rıske edemeyecek, bjk stressız rahat oynayacaklar bızden avantajları buyuk bakalım
Galatasaray, eğer kazanırsa piyasa hareketlenir. Malum derbi sonrası iyi harcama yapıyorlar, yorumum taraftarlıktan değil ekonomi üzerineydi
Bjk diyorum fakat berabere de olabilir genelde tahminlerim tutar hadi bakalım
Gsliyim ama tahmın yürütmek çok zor hakkında kardeş takımda alabilir eski GS yok çünkü
Kara kartalım inşallah bugün maçı kazanacak
Bugün günlerden bjk. Bir fenerli olarak tabii ki tarafımız belli 😃
Di mi
Bugün febenin çemplik garantisi ya yükselecek ya da yerin dibine gömülecek. (Beraberliğin gõtünde de kuyruk olmaya devam etmezse tabi)
Bjkinde hayattaki tek amacı bu sanki hakem kırmızı vermezse GS her şekilde yener
Bjk hala ümit var mı diye hayal ediyor anlaşılan adamları yeniyoruz yine istiyorlar fnfn
Bir fenerli olarak BJK dan yanayiz tabi ki
Teşekkürler kuşdaş
Bjk kazanmalı gsden yeterince bunaldık artık kusma aşamasına geldim
Gs yenilsin bir zahmet
Kim beğenmedi yorumumu
Derbileri favorisi olmaz ama Beşiktaş biraz önde gibi
BJK zorlar GS dalar jdfjdfsh
Galatasaray içinden geçer beşiktaşın
Yenilmişiz gı.
Beşiktaş alır çünkü gs Liverpool maçını düşünür
Kendini en çok yere atan kazanır 😂
Beşiktaş kazanır inşallah